Charger

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Mopar B-Bodyt', aloittaja challenger340, 5.4.2011.

  1. challenger340

    challenger340 3rd gear

    onks kellää jääny 67 charger ikkuna listoja +takavalo listoja +ovista taaksepäin kaikki listat+hienoa taka puskuria? kun pitäis kassailla kyseinen auto.. 8)
     
  2. Cocco Bill

    Cocco Bill Gearhead

    Suomesta ei varmaankaan mitään noihin löydy,ite en ainakaan muuta kuin tekniikan osia,mutta uutta listaa ja takavalon kehystä/laseja,takaluukun medaljonki kuten etumaskin merkkiä ja etukulmien kromipalaa ym löytyy ihan uutena USA.sta,esim:Herb´s parts=www.HerbsParts.com tai P.G.Classic=www.moparplus.com tai vansauto.com tai B/E&A restoration parts=www.BEAparts.com tai www.dantesparts.com ainakin ja tietty Year One=www.yearone.com ja käytettyä sälää massoittain ruosteettomista purkuautoista:Desert Valley Auto Parts,Arizona=www.dvap.com.Paikka josta ainakin itse löytänyt -66:seeni mittariston,listoja ym ja tavaraa mielettömästi kaikenmoiseen vanhempaan jenkkiin.Vastaavat kyllä hitaanpuoleisesti ja jahka kerkeevät,mutta hyvinpakattuna ja sovitunhintaisena tulleet perille.Toivottavasti tästä jotain apua tarpeisiisi=)
     
  3. SwedCharger67

    SwedCharger67 1st gear

    66 ja 67 Chargerin osia

    Minulla on jotain osia, kuten 66 ja 67 mittaristot, etuvalojen sähkömoottorit ynnä muuta pientä. Myöskin passenger side ovi ja etulokasuoja. Ej listoja. Voin myöskin korjata mittareita, sähkömoottoreita, power packs ynnä muuta
    Terveisin,
    Martin
     
  4. challenger340

    challenger340 3rd gear

    Re: 66 ja 67 Chargerin osia

    moro..pitää pitää mielessä jos vaik jokin mittari tai joku ei sit toimi kun saa joskus ajoon.. peleitään toi on hyvä kun on kuuma sinkattu pelti osat jne.. ja (hemi oringe) maalikin on nyt kuivanut 22vuotta.. 8) heh.. kaikki priimat listat tarten ovista taaksepäin..ovat hävineet noiten hifistien jäljiltä.. tohon tulee ny sixpack 383 päälle ja 67 chargerin hemi loota j tunnuksin +stragin taka akseli uus.. 8)
     

Kerro tästä muillekin!