Chevelle

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Dragon^Pr, 26.5.2004.

  1. glock21

    glock21 3rd gear

    Onko sulla se keltainen -66 ElCamino, josta oli juttu v8 magazinessa joskus 90-luvulla?
     
  2. BBC427

    BBC427 3rd gear

    Täällä oranssi 2d ht-68,tekniikkana 427stroke+400+12bolt lukolla.
     
  3. Slow66

    Slow66 1st gear

    Jep, tai oikeastaan entisen tyttöystävän eli nykyisen vaimon nimissä se on ollut alusta asti. Mutta sama auto siis. Mikäs tuo sinun allekirjoituksen '66 Camino on? Se valkoinen isolohkolla?
     
  4. glock21

    glock21 3rd gear

    Joo, mulla on se valkoinen isolohko/manuaali.
    Hienossa kunnossa tuo teidän Camino on.
     
  5. Jäpälä

    Jäpälä Gearhead

    Hyvään kotiin näyttäs toi slow66:n chevelle 2d päässeen. Huvittavaa tuossa on se että auto oli museotarkastettu ja huomautusta oli tullut ovenkahvoista ja etupenkin verhouksen repeämästä... :eek: Projektikuvia katellessa väkisten hymyilyttää.
    No nythän tuo on mitä parhaimmin pelastettu museoinnilta.
     
  6. Jäpälä

    Jäpälä Gearhead

    Montakos noita 66-67 2d sedaneita nyt on tiijussa? Lappeenrannassa taitaa olla tehty pari 67:aa takaovet paklaamalla. Minulla kävi tuo 66:n ennen kuin Nurmoolaiset repi sen käsistä :lol:
     
  7. Jonimac

    Jonimac Gearhead

    kiitos kiitos. tarkotus ois seuraavaksi kasata tekniikka nokalle ja alkaa sähköjä setvimään. 8)
     
  8. Fleetsider

    Fleetsider 1st gear

    hyvin lainattu.. :rotfl:

    jaa, mikäs tekniikka tuohon tulee?
     
  9. MPST 67

    MPST 67 1st gear

    Luulisi, että hitonmoinen homma on tehdä takaovet paklaamalla.. Meitillä on tehty nuo pari 67 ihan hitsaamalla ja kun kisakäyttöön suunniteltiin, niin pakkelia tuli minimaalisen vähän. -hyvin on tossa avolaitteessa pysynyt 90-luvun korimuutoksen saumat piilossa ja tuosta ratalaitteesta ne takaovien saumat testattiin männäkesänä aika-ajoin reiluissakin kylkikosketuksissa, eikä radalle jäänyt kuin maalihilettä :D -kyllä otteessa pitää lukea 4D sedan- Enempää en meinaa enää noita pilata!! :rotfl:
     
  10. Rinnewood

    Rinnewood 3rd gear

    Joskus aikoinaan (1986-87 talvella) tuli käytyä viikonloppuisin usein Lapuan latosaaren huvialueella tuolla -67 4D Malibulla, (josta MPST67 on leiponut hienon ratakiiturin) ja siellä tapasin muutamaan otteeseen paikallisen kaverin jolla oli samanvuotinen 2D tolppachevelle ajossa. Oli tehty 4D versiosta. Veekasin sivuilla oon kerran nähny myös toisen -67 2D tolpan kuminpolttohommissa. Oli tummanpunanen väriltään.
    1966 2D ht Chevellejä on muutama tiedossa. Metallinhohto vaaleansininen oli joskus vuosituhannen alussa jopa myytävänä, näin sen kerran kalajoella. Pietarsaaren Power Big Meetissä oli vierekkäin valkoinen ja keltainen. Löytyy kuva mutta en ole ilmeisesti skannannut sitä nettiin vielä..?
     
  11. Bluestone

    Bluestone Double Gearhead

    "1966 2D ht Chevellejä on muutama tiedossa. Metallinhohto vaaleansininen oli joskus vuosituhannen alussa jopa myytävänä, näin sen kerran kalajoella. Pietarsaaren Power Big Meetissä oli vierekkäin valkoinen ja keltainen. Löytyy kuva mutta en ole ilmeisesti skannannut sitä nettiin vielä..?"

    Oliko tuo valkoinen 2dht chevelle mustilla kilvillä?
    Puolangalla on paikallisen Shell huoltamon omistajalla valkoinen 66 2dht chevelle. Juttelin kaverin kanssa kerrran kun olin siellä päin käymässä omalla 66 farmilla (joka nyt on Slow66:lla). Se coupe on on ollut uudesta lähtien ko kaverilla, mutta on ollut alunperin 4d sedan kutosella. Poikansa oli joskus ajanut sen nurin ja edullisemmaksi ja helpommaksi oli tullut vaihtaa kori ruotsista haettuun coupe koriin. Kutonenkin oli vaihtunut kasiksi jossain vaiheessa.
    Tuon Puolangan Shellin pihalta olen bongaillut monenlaisia harrastevehkeitä: 68 coupe Impala mustilla kilvillä (vihreä), hieno vanha 93 Saab, ja joskus pihassa oli 60 lukuinen iso moparikin......
     
  12. 383

    383 Gearhead

    se 67 2d mistä oli v8 kuva hangon kisoista on nyt laikattu avoksi. lauttasaaressa oli 90luvulla 2d aito ei ole näkynyt pitkään aikaan. hyrylässä oli aikonaan 4d tehty 2d kuituovet hopea runko missä nyt ????. 66 oli aikoinaa v8 esitelty liekki maalattu .sitten oli se missä oli jotain kuvioita maalattu. ja toi sininen mikä jo mainittiin
     
  13. Jäpälä

    Jäpälä Gearhead

    Nii joo siullahan on se avokkikin, Mut sit 90-luvun puolella oli semmonen homemade 66-67 valkonen 2d, missä tais tuota autorakentajien jaloa muovailuvahaa kyllä olla. Ei kyllä montaa kertaa liikenteessä näkyny. Samaten oli 67 el camino, mistä jalostui avo. Mitäs muita? puna/musta ;-) 66 2dht. + näköhavainto tummasta (pun?) 66 avosta, omistajaa en tiedä.




     
  14. Rinnewood

    Rinnewood 3rd gear

  15. atn

    atn 1st gear

    "lauttasaaressa oli 90 luvulla 2d aito ei ole näkynyt pitkään aikaan."

    Lauttasaaressa ollut 2d sedan -67 löytyy täältä Turun kupeesta.
    Auto on työn alla....
     
  16. L88

    L88 Gearhead

    Tää vai?
    [​IMG]
     
  17. mhj

    mhj 1st gear

    Sorry, jos tämä on jo tässä tai muussa Chevelle-topicissa käsitelty: onko Suomessa montakin aitoa 1970 SS-Chevelleä? Valkeakoskella lienee yksi. Mutta onko muita?
    Kiinnostaisi myös nähdä livenä joku yksilö, helpottaisi hieman väärennösten tunnistamista.
    Jos joku haluaisi autoansa näyttää, olisin kovasti kiitollinen.
     
  18. Rinnewood

    Rinnewood 3rd gear

    Onhan niitä! Taisi olla jopa LS-6 optiolla? Autosta on aikoinaan ollut juttua jossain lehdessä, V8-Mag, Street&Race tms? http://public.fotki.com/Rinnewood/oldie ... s_454.html
     
  19. studio57

    studio57 Gearhead

    ja sit on se vihreä valk. raidoilla.
     
  20. A.J.

    A.J. Gearhead

    Oulussa oli '67 2d sedan 90-luvun alkupuolella myynnissä pitkän linjan harrastajalla. Kyseessä oli mm. sisustan kasausta vailla ollut punaiseksi maalattu yksilö 307:lla. Kävin katsomassa mutta silloin ei ollut mahdollista ottaa itselle valmiiksi saatettavaksi. Toisinaan on käynyt mielessä että minneköhän Chevelle päätyi kun en ole semmoista nähnyt liikenteessä.
     

Kerro tästä muillekin!