Chevelle

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Dragon^Pr, 26.5.2004.

 1. glock21

  glock21 3rd gear

  Onko sulla se keltainen -66 ElCamino, josta oli juttu v8 magazinessa joskus 90-luvulla?
   
 2. BBC427

  BBC427 3rd gear

  Täällä oranssi 2d ht-68,tekniikkana 427stroke+400+12bolt lukolla.
   
 3. Slow66

  Slow66 1st gear

  Jep, tai oikeastaan entisen tyttöystävän eli nykyisen vaimon nimissä se on ollut alusta asti. Mutta sama auto siis. Mikäs tuo sinun allekirjoituksen '66 Camino on? Se valkoinen isolohkolla?
   
 4. glock21

  glock21 3rd gear

  Joo, mulla on se valkoinen isolohko/manuaali.
  Hienossa kunnossa tuo teidän Camino on.
   
 5. Jäpälä

  Jäpälä Gearhead

  Hyvään kotiin näyttäs toi slow66:n chevelle 2d päässeen. Huvittavaa tuossa on se että auto oli museotarkastettu ja huomautusta oli tullut ovenkahvoista ja etupenkin verhouksen repeämästä... :eek: Projektikuvia katellessa väkisten hymyilyttää.
  No nythän tuo on mitä parhaimmin pelastettu museoinnilta.
   
 6. Jäpälä

  Jäpälä Gearhead

  Montakos noita 66-67 2d sedaneita nyt on tiijussa? Lappeenrannassa taitaa olla tehty pari 67:aa takaovet paklaamalla. Minulla kävi tuo 66:n ennen kuin Nurmoolaiset repi sen käsistä :lol:
   
 7. Jonimac

  Jonimac Gearhead

  kiitos kiitos. tarkotus ois seuraavaksi kasata tekniikka nokalle ja alkaa sähköjä setvimään. 8)
   
 8. Fleetsider

  Fleetsider 1st gear

  hyvin lainattu.. :rotfl:

  jaa, mikäs tekniikka tuohon tulee?
   
 9. MPST 67

  MPST 67 1st gear

  Luulisi, että hitonmoinen homma on tehdä takaovet paklaamalla.. Meitillä on tehty nuo pari 67 ihan hitsaamalla ja kun kisakäyttöön suunniteltiin, niin pakkelia tuli minimaalisen vähän. -hyvin on tossa avolaitteessa pysynyt 90-luvun korimuutoksen saumat piilossa ja tuosta ratalaitteesta ne takaovien saumat testattiin männäkesänä aika-ajoin reiluissakin kylkikosketuksissa, eikä radalle jäänyt kuin maalihilettä :D -kyllä otteessa pitää lukea 4D sedan- Enempää en meinaa enää noita pilata!! :rotfl:
   
 10. Rinnewood

  Rinnewood 3rd gear

  Joskus aikoinaan (1986-87 talvella) tuli käytyä viikonloppuisin usein Lapuan latosaaren huvialueella tuolla -67 4D Malibulla, (josta MPST67 on leiponut hienon ratakiiturin) ja siellä tapasin muutamaan otteeseen paikallisen kaverin jolla oli samanvuotinen 2D tolppachevelle ajossa. Oli tehty 4D versiosta. Veekasin sivuilla oon kerran nähny myös toisen -67 2D tolpan kuminpolttohommissa. Oli tummanpunanen väriltään.
  1966 2D ht Chevellejä on muutama tiedossa. Metallinhohto vaaleansininen oli joskus vuosituhannen alussa jopa myytävänä, näin sen kerran kalajoella. Pietarsaaren Power Big Meetissä oli vierekkäin valkoinen ja keltainen. Löytyy kuva mutta en ole ilmeisesti skannannut sitä nettiin vielä..?
   
 11. Bluestone

  Bluestone Double Gearhead

  "1966 2D ht Chevellejä on muutama tiedossa. Metallinhohto vaaleansininen oli joskus vuosituhannen alussa jopa myytävänä, näin sen kerran kalajoella. Pietarsaaren Power Big Meetissä oli vierekkäin valkoinen ja keltainen. Löytyy kuva mutta en ole ilmeisesti skannannut sitä nettiin vielä..?"

  Oliko tuo valkoinen 2dht chevelle mustilla kilvillä?
  Puolangalla on paikallisen Shell huoltamon omistajalla valkoinen 66 2dht chevelle. Juttelin kaverin kanssa kerrran kun olin siellä päin käymässä omalla 66 farmilla (joka nyt on Slow66:lla). Se coupe on on ollut uudesta lähtien ko kaverilla, mutta on ollut alunperin 4d sedan kutosella. Poikansa oli joskus ajanut sen nurin ja edullisemmaksi ja helpommaksi oli tullut vaihtaa kori ruotsista haettuun coupe koriin. Kutonenkin oli vaihtunut kasiksi jossain vaiheessa.
  Tuon Puolangan Shellin pihalta olen bongaillut monenlaisia harrastevehkeitä: 68 coupe Impala mustilla kilvillä (vihreä), hieno vanha 93 Saab, ja joskus pihassa oli 60 lukuinen iso moparikin......
   
 12. 383

  383 Gearhead

  se 67 2d mistä oli v8 kuva hangon kisoista on nyt laikattu avoksi. lauttasaaressa oli 90luvulla 2d aito ei ole näkynyt pitkään aikaan. hyrylässä oli aikonaan 4d tehty 2d kuituovet hopea runko missä nyt ????. 66 oli aikoinaa v8 esitelty liekki maalattu .sitten oli se missä oli jotain kuvioita maalattu. ja toi sininen mikä jo mainittiin
   
 13. Jäpälä

  Jäpälä Gearhead

  Nii joo siullahan on se avokkikin, Mut sit 90-luvun puolella oli semmonen homemade 66-67 valkonen 2d, missä tais tuota autorakentajien jaloa muovailuvahaa kyllä olla. Ei kyllä montaa kertaa liikenteessä näkyny. Samaten oli 67 el camino, mistä jalostui avo. Mitäs muita? puna/musta ;-) 66 2dht. + näköhavainto tummasta (pun?) 66 avosta, omistajaa en tiedä.
   
 14. Rinnewood

  Rinnewood 3rd gear

 15. atn

  atn 1st gear

  "lauttasaaressa oli 90 luvulla 2d aito ei ole näkynyt pitkään aikaan."

  Lauttasaaressa ollut 2d sedan -67 löytyy täältä Turun kupeesta.
  Auto on työn alla....
   
 16. L88

  L88 Gearhead

  Tää vai?
  [​IMG]
   
 17. mhj

  mhj 1st gear

  Sorry, jos tämä on jo tässä tai muussa Chevelle-topicissa käsitelty: onko Suomessa montakin aitoa 1970 SS-Chevelleä? Valkeakoskella lienee yksi. Mutta onko muita?
  Kiinnostaisi myös nähdä livenä joku yksilö, helpottaisi hieman väärennösten tunnistamista.
  Jos joku haluaisi autoansa näyttää, olisin kovasti kiitollinen.
   
 18. Rinnewood

  Rinnewood 3rd gear

  Onhan niitä! Taisi olla jopa LS-6 optiolla? Autosta on aikoinaan ollut juttua jossain lehdessä, V8-Mag, Street&Race tms? http://public.fotki.com/Rinnewood/oldie ... s_454.html
   
 19. studio57

  studio57 Gearhead

  ja sit on se vihreä valk. raidoilla.
   
 20. A.J.

  A.J. Gearhead

  Oulussa oli '67 2d sedan 90-luvun alkupuolella myynnissä pitkän linjan harrastajalla. Kyseessä oli mm. sisustan kasausta vailla ollut punaiseksi maalattu yksilö 307:lla. Kävin katsomassa mutta silloin ei ollut mahdollista ottaa itselle valmiiksi saatettavaksi. Toisinaan on käynyt mielessä että minneköhän Chevelle päätyi kun en ole semmoista nähnyt liikenteessä.
   

Kerro tästä muillekin!