Chevellet?1968-1972

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja overlap, 5.10.2006.

  1. Rüsselsheim

    Rüsselsheim 1st gear

    Ei pidä pahastua, voin poistaa kuvan (kuvapankista poisto, niin ei näy enään missään) kyllä jos haluat.
    Nätti pelihän tuo on, onko ulkopuoli kesken jotenkin?
    Siirrettiin tuo Chevelle sisälle porukalla, ja Pati kerto koneen olevan vielä kesken, ja potkua on kuulemma luvassa.
    Oma autoni näkyy, tuossa taustalla Fiestan takana, tuu höpisemään jos hallilla päivisin käyt.

    T. Ex. flakevihreän -74 Swingerin om.
     
  2. studio57

    studio57 Gearhead


    --------------------------------------------------------------
    enhän miä siitä pahastunut...ajatus oli pitää asiaa hiukan pimennossa siihen asti että auto on lopullisessa kuosissa.... mut jos otit enemmänkin kuvia niin lähetähän mulle ... mulla kun ei ole ollut aikaa siitä niitä hirveesti räpsiä....
    purin koneesta kannet nyt alku syksystä ja vaihdoin afr:n 305 cnc kannet ja air capin siihen... pidempien tönäreiden saapumisessa vain kesti tovi joten ajelut on vielä ajelematta uusilla kansilla... lisää tehoja on luvassa myös 8psi rattaiden vaihtaminen 15psi pyöriin jotka jo hyllystä löytyy... ongelmana on ollut lähinnä lämpö ongelmat ja laatikon katkeaminen irti poikki sekä tietysti renkaiden pito... mutta eiköhän noihin ongelmat löydy ennen kevättä...
     
  3. Rüsselsheim

    Rüsselsheim 1st gear

    ^Kaks kuvaa otin kännykällä, mutta voin räpsiä lisää huomenna jos haluat, kamerana Canon Ixus 50.
     
  4. overlap

    overlap 1st gear

    Joku mainitsi tuossa aiemmin esim.nuo farkku Chevellet....Muistaakseni näin elokuun Stadin cruisingeissa tuollaisen -72,STW-mallin,vai muistanko väärin :eek: Tais olla väriltään ruskea!?Niin..ja onhan se Malibukin Chevelle...on vaan eri varustetaso "vakiona".Itseasiassa taisi tuo pelkkä "Chevelle"-malli olla vähemmän valmistettu,kuin tuo Malibu...?Chevellejä kuitenkin molemmat käsittääkseni ovat?
     
  5. patsuli reising

    patsuli reising 1st gear

    Eipä nuita farmi malibuja hirveesti suomessa oo liikkunna,yhen -68:in tiiän joka aikoinaan vaikutti tiällä keski-suomessa perimätiijon mukkaan ois ollu keskussairaalan käytössä uutena,ite törmäsin autoon äänekoskella v:92 ostin hepulta 5puola vanteet ,oli malibu myynnissä projekti kuntosena,kulukeetu sittemmin joensuuhun ja on työn alla parastaaekoo.... terveisiä jussille!!
    Ittellä tulossa työn alle tulevaesuuessa -67 camino kuhan suapi edellisen tehtyä (belair)..
     
  6. studio57

    studio57 Gearhead


    kyselin todennäköisesti tuolta ruskean auto omistajalta sen ostamisesta ja vaikka auto oli kohtuullisen ei kauppaa syntynyt. sellainen ss raidoilla ja isolohkolla ois kiva tavaran kuljetus ajoneuvo kesäisin !!!
     
  7. overlap

    overlap 1st gear

    Tossahan olis ideaa :D Oliko tuo stw,minkälaisella moottorilla?
     
  8. studio57

    studio57 Gearhead

    empäs enään muista mutta oliskos ollu 350 taikka 307 kuitenkin pikkulohko ja muutenkin alkuperäisen oloinen auto
     
  9. 403

    403 1st gear

    Itse muistan tehneeni joskus 90-luvun lopulla kauppaa Köyliössä olleesta -70 4d tolppa? Chevellestä. Kyseessä oli joku vanha hottentotti kylkiputkilla ja väriltään se oli erittäin kulunut tummansininen. Moottorista en muista kuin että V8, johon oli laitettu tuplapumppu ja peltisarjat. Erikoista autossa oli jokin itsetehty kaasulaitteisto eli takaluukussa oli kaksi 11kg:n nestekaasupulloa ja sieltä letkut moottoritilaan. Hinta oli tuolloin 9000 mk ja hyvitys omasta hyvässä käyttökunnossa olevasta katsastetusta jenkistä olisi ollut 6000 mk, joten kauppa jäi tekemättä. Kilpiä autossa ei ollut ja oli ilmeisesti seissyt jo aika kauan ennen jossakin. Tekniikasta tai sen toimivuudesta ei myyjä osannut sanoa mitään ja korikin olisi vaatinut jo hieman töitä. Onkos jollain muistikuvia tommosesta rakennelmasta?
     
  10. veekone

    veekone Gearhead

    tämä on se paraisilla pyörivä 70nen,joka nyt ei vähään aikaan pyöri kun pakoventtiili ja mäntä otti vähän yhteen.
     
  11. onbuicks

    onbuicks Gearhead

    Pakko korjata törkeä asiavirhe. Musta Chevelle oli myynnissä Helsingissä, ei Vantaalla.
     
  12. jäyhis

    jäyhis 1st gear

    Anteeksi kovasti. Ehkä mä vaan ajoin Vantaan läpi ja jäi Vantaa-fiilis päälle. :eek:

    :D

    Mitäs Chevellelle nykyään kuuluu? Ilmeisesti uusi omistaja löytyi. Toivottavasti on hyvissä käsissä.
     
  13. onbuicks

    onbuicks Gearhead

    Tosta edellisestä viestistäkin se selviää, että Länsi-Suomessa vaikuttaa ja voi hyvin.
     
  14. overlap

    overlap 1st gear

    Stadin cruisingissa on pyörinyt kai useinkin tuollainen 68-69-malli.Olisko väri "butternut yellow"?Onko Chevy,vaiko tuo Kanadan Chevy=Acadian?Maski vaikuttaa erikoiselta?Faktoja??Hieno auto!
     
  15. heikkisj

    heikkisj Gearhead

  16. Turnn

    Turnn Gearhead

  17. vipottaja

    vipottaja 1st gear

  18. MercComet

    MercComet Gearhead

    Ai, ai veistä kierretään haavassa... kunhan tilanteet olis vähän toiset niin kyllä Chevellen kelpais omassa tallissakin lepäillä! :D

    (OT: Turnnin linkin Skylarkki olis kannattanut kesällä ostaa kun oli luokkaa 5600 euroon kun oli myynnissä - tuli soiteltuakin katselmusta varten mutta oli varattu :( )
     
  19. KiRu

    KiRu Gearhead

    eilen näin turussa aurajoen rannassa oisko ollut -68 4dr chevellen, vihreä, hyvin alkuperäisen näköinen - eli onhan noita näköjään liikenteessä :eek:
     
  20. 383

    383 Gearhead

    auto on pontiac beaumont vm69 tämä on kanadassa valmistettu. acadian canso on vastaava korimalli novalle. ei saa sekoittaa näitä kahta :poff: :poff: :poff: :poff: :poff: :poff: :poff: :poff: :soosoo: :soosoo: :soosoo: :soosoo: :soosoo:
     

Kerro tästä muillekin!