Chevrolet Alero-99, 3,6

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja allu99, 13.2.2018.

 1. allu99

  allu99 1st gear

  Osaiskohan joku auttaa? Change oil-valon resetoinnin jälkeen ei lähde auto enää käyntiin. Ei lähtenyt myöskään kaapeleilla. Resettiä paineltiin ihan huolella ja öljyvalo kyllä sammui. Voiks olla akku, vai sulake vai mikä? Tumpelo ei ymmärrä.Kaikenlaisia vippaskonsteja on löytynyt käynnistyksenestoon yms. Ni löytyiskö nytkin :)
   
 2. jus57

  jus57 Gearhead

  No kokeilit tietysti jo virrat päälle 10 min kuskin ovi auki kunnes
  Ajonesto valo sammuu ja starttaus.
  Vai mitä se tekee nyt?
   
 3. 59Kingswood

  59Kingswood Gearhead

  Hörähtääkö edes hetkeks? Jos käynnistuksenesto on päällä, käynnistyy normaalisti, mutta sammuu sekunnin-parin jälkeen. Syttyykö kaikki varoitusvalot mittaristoon normaalisti, kun kääntää virrat päälle?
  Hurahtaako bensapumppu, kun kääntää virrat päälle?
   
 4. allu99

  allu99 1st gear

  Ei hörähdä. Valot syttyy.
   
 5. timberman

  timberman 1st gear

  Kokeile.käytä akkukaapeli irti n 5 min on joskus auttanut.
   
 6. 59Kingswood

  59Kingswood Gearhead

  Eli käynnistyksenesto ei oo syyllinen. Entäs hurahtaako se bensapumppu?

  Toinen mieleen tullut juttu on, että on varmaan tehty jotain huoltoa, kun huoltoilmaisinkin on nollattu? Ettei vaan olis joku johto tai letku irti konehuoneessa? Ja sit tietty kannattaa tsekata sulakkeet kaikista kolmesta sulakerasiasta.
   
 7. allu99

  allu99 1st gear

  Ei auttanut akun kaapeleiden irrotus. Enää ei toimi lukkojen kaukosäädin. Jotain naputusta konehuoneen sulakerasiasta kuuluu. Kierroslukumittari heittelee omiaan... Ois halvalla myytävänä pikkuvikanen auto.
   
 8. J.J

  J.J Gearhead

  Mittaa akun jännite virrat päällä.
   

Kerro tästä muillekin!