Chevrolet Alero

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja automaatti, 26.8.2004.

  1. jus57

    jus57 Gearhead

    alero

    Vaimon alerossa 3.4 vm 2000 on ilmennyt kuumana startti vaikeuksia,pyörittää ihan normaaalisti mut ei meinaa käynnistyä.Vaihdoin tulpat ja johdot joiden juuressa olikin ruostetta! kiihtyvyys parani mut kuuma käynnistys ei.
    Onkos kellään ollu samoja ongelmia?
     
  2. jus57

    jus57 Gearhead

    alero

    Ja kellään ei samoja ongelmia? Vai käyttääkö kaikki vaan Metrossa?
    Taiskin olla naisten vaivoja,hävis itsekseen :rotfl:
     
  3. Mark77

    Mark77 1st gear

    Olisin kiinnostunut Alerosta mutta ruosteraportti vähän huolestuttaa. Niitä saa nyt n 7000 € ylöspäin. 3,4 kiinnostaisi, mutta en tykkää siitä spoilerista ollenkaan. Miten se on kiinnitetty?
    Löysin muuten Aleron manuaali netistä ja siellä lukee että 2,4L moottorilla ei saa vedä mitään. Ei sanonut miks ei.
     
  4. ESE

    ESE 1st gear

    nostetaanpa topiikkia hieman :) kumpi noista koneista on sit kestävämpi? 2,4 vai 3,4?? molempia tyrkyllä ja hinnat suht kohdillaan.. onks molemmissa sama laatikko?
     
  5. ESE

    ESE 1st gear

    ja uppista tietäjille :lol:
     
  6. jus57

    jus57 Gearhead

    alero

    Oiskos kokemusta tämmösestä, kun ajossa alkaa vilkuttelemaan( tai siis syttyy palamaan) security valo. Ei tosin vaikuta mihinkään mutta ärsyttää.
    Mistähän lähtis vikaa? etsimään. Shop manuaali kertoo että tarkista sulake???
    niin ja tietty saattaa sammua aivan itsekseen tai joskus ei.
     
  7. 68FuryIII

    68FuryIII Gearhead

    No mulla se jää palamaan sen jälkeen kun ei ole suostunut ajonesto lähtemään pois päältä. Tällöin securityvalo jää vilkkuun ja auto ei käynnisty. Tällöin kun jättää virta-avaimen ON asentoon n.10minuutiksi kunnes valo lakkaa vilkkumasta ja laittaa kaukosäätimellä ovet lukkoon ja avaa ovet uudestaan niin auto lähtee taas käymään. Kerronpa vastaisuuden varalle niin tiedät mitä tehdä jos näin käy. Löysin tän ohjeen jostain jenkkiläiseltä sivustolta. Vielä kun tietäs millä ton korjais. Metroautossa eivät tienneet asiasta mitään ja tuntihommina lupasivat ruveta tutkimaan :S Toistaseksi olen odotellut suosiolla sen 10min.
     
  8. J.J

    J.J Gearhead

    Vikakoodien luku kaikista ensimmäiseksi.
     
  9. 68FuryIII

    68FuryIII Gearhead

    Ei kellään sattuis oleen ylimääräisiä vanteita?
     
  10. pamikon

    pamikon 1st gear

    Jep jep. Kävin tänään kattelemassa tollasta 2.4l -00 Aleroa. Oli laitettu madallussarja ja sportti alusta. Mittarissa näky olevan 125 tkm. Taitaa mennä Voyager vaihtoon.
     
  11. 68FuryIII

    68FuryIII Gearhead

    Oon suunnitellu ostaa perheeseen toisen aleron. Nyt ajelen työmatkat -05 2.0TDI skodalla ja tekee mieli palata amerikkalaiseen. Käyttökuluiltaan tommonen alero on suorastaan ilmainen verrattuna noihin saksankamiinoihin. Nyt olis jollekkin skoda edullisesti. Onko kukaan laittanut jälkeenpäin tota koukkua mistä oli tässä threadissa aikaisemminkin juttua?
     
  12. ValiantMan

    ValiantMan Gearhead

    Oliko tuo käynnistykseneston takkuilu vain ajoittaista vai jatkuvaa? Liittyikö esim. koviin pakkasiin vai ilmenikö kesäaikaankin? Ja ennen kaikkea, selvisikö vika muuta kuin autoa vaihtamalla?
     
  13. 68FuryIII

    68FuryIII Gearhead

    Se on ajoittaista. Nyt ei ole pitkään aikaan tehnyt. En ole käyttänyt sitä korjaamolla. Unohtuu aina kun toimii suurimmanosan ajasta. Liittyy yleensä kosteaan keliin.
     
  14. 68FuryIII

    68FuryIII Gearhead

  15. Croc

    Croc 1st gear

    Heh, yllätin itsenikin ostamalla tämän saman yksilön jälleen itselleni parin vuoden eron jälkeen. Mikään täysin viaton mallihan tämä Alero ei ole, tässä yksilössä on välistä pieniä ongelmia mm. sähköikkunoiden ja -peilien kanssa, lisäksi moottorin päästöjen varoitusvalo syttyy ja sammuilee välillä itsekseen. Matka ei kuitenkaan ole ikinä katkennut ja moottori kuulostaa lähes kasilta 8)

    Varjopuolena joutuu usein vastaamaan uteluihin "Alero vai, eikös tää ole niitä korean chevroletteja..?" Tuossa mun yksilössä ei tosin ole liimattu chevyn logoa keulille eikä tekstiä perään, joten keskivertoautoilijalla ei ole merkistä todennäköisesti minkäänlaista käsitystä vaikka Oldsin logot toki löytyy :lol:
     
  16. 68FuryIII

    68FuryIII Gearhead

    Mulla olis kohta tarjolla ylimääräinen etupyörän laakeri/abs-anturi Aleroon.
     
  17. Croc

    Croc 1st gear

    Alero on pelannut muuten mallikkaasti, mutta yksi ikävä omituisuus on alkanut nostaa rumaa päätään: Moottori tuntuu välillä käynnistyvän lämpimänä melko huonosti, esimerkiksi jos pysähtyy taukopaikalle ja sammuttaa koneen, ei se tahdo oikein käynnistyä 5-10 minuutin päästä.

    Startti pyörittää pitkään ja lopulta kone kyllä yleensä hörähtää käyntiin ensimmäisen yrityksen päätteeksi, mutta luottamusta tuo ei oikein herätä. Onko muilla vastaavia kokemuksia, missähän osassa vika voisi olla?
     
  18. eskomati

    eskomati 1st gear

    Helsingistä löytyy apu Aleron vilkuttavaan Security valoon, kääntykää Specialty Engineeringin puoleen, korjaamo on Viikissä, puh.09-6824250.
    Omassani valo alkoi kiusata päivittäin, vaati parhaimmillaan 5 kertaa 10 minuuttia, ja pinna kiristyi lupaavasti.
    Aiemmin näillä sivuilla annettu linkki on myös ilmeisesti oikein, mutta paljoan työläämpi toteuttaa kuin Viikin vinkki.
     
  19. 68FuryIII

    68FuryIII Gearhead

    Mitä tuli kustantaan?
     
  20. eskomati

    eskomati 1st gear

    Koko keikka maksoi 90 euroa, ja on huomioitava, että kaverit olivat etsineet etukäteen kytkentäkaavioita ja perehtyneet niihin huolellisesti.
     

Kerro tästä muillekin!