Chevrolet Astro

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja GULF, 1.1.2008.

  1. Topias74

    Topias74 Gearhead

    No, parikin perää on tarjolla 100 hintaan ja lähin on tampereella, täytyy vaan selvitellä sopiva päivä milloin pääsis jotain hakemaan. Ja vielä kun löytyis rehellinen myyjä, että sais äänettömän hyvän perän, eikä tulis sika säkissä.

    Onko muilla taka kaiuttimet sijoitettu minne? Onko noista valmiista kaiutin bokseista mihinkään? Esim. semmonen laatikko missä valmiina 6x9 kajarit!
     
  2. toyopet

    toyopet Double Gearhead

    digimittaristo. Matkamittari ei toiminut toisellakaan mittaristolla. Lämpömittari ja matkamittari eivät tuossa liity toisiinsa. Se anturi on tuohon Topiaksen astroon vaihdettu keväällä 2012 ja sillä on sen jälkeen ajettu ~10000km, tankkausmääristä laskien. Eikös mittari nyt vilkuttanut ~317tkm lukemia? Öljyt näkyy olevan vaihdettu 314tkm vilkkuessa ja viime kesänä tosiaan meni 360l bensaa, joten pitäisi paikkansa, kun vaan matkamittarin saisi näyttämään lukemat.Marraskuun alussa oli viimeksi ajossa ja silloin se lämpömittari näytti jotain, oletettavasti oikein. Ei se mittaristo kyllä minun mielestäni kovin helppo ole irrottaa.

    Rengas-asiaan sanoisin, että 235/55-17 ei mahdu eteen mutta se on arvaus. Varsinkaan astinlautojen kanssa. Ikuisuusprojektissa 225/60-15 ei mahdu mutta 225/70 mahtuu, korkeampi profiili on pyöreämpi ja kulma ei tule niin ulos. Voin kyllä olla väärässäkin, ei olisi ensimmäinen kerta. :lol:
     
  3. Topias74

    Topias74 Gearhead

    Rengaslaskurin mukaan tuo 235-55-17 on samankokoinen kuin tuo alkuperäinen 205-75-15. Tottakai se on hiukan leveämpi, mutta jos vanteen ET-luku osuis kohdalleen niin voisi olla käypänen paketti.

    Täytyy huomenna kokeilla sitä lämpöanturia, jos vähän heiluttelee ja laitta jotain contact kliineriä niin vois lähtee pelittään.
     
  4. Topias74

    Topias74 Gearhead

    Eipä tuu lämpömittariin eloa vaikka liitintä heiluttelee ja vaikka toista kokeilin. Onkohan ostettava uusi, ei kai tuo paljoa maksa?

    Paljonkohan on pinionin kiristysmomentti? Jos vaihtais tuosta varaosa perästä välityksen tuohon paikallaan olevaan perään.Kun onneks löytyi toinen perä ihan omalta kylältä.
     
  5. Topias74

    Topias74 Gearhead

    Onkos tuossa chevyn 4.3 moottorissa muita lämpöantureita kuin tuo imusarjan päällä oleva? Onkos esim. toisessa kannessa anturia?
     
  6. DX

    DX Double Gearhead

    Toi imusarjassa oleva on ECM varten, lämpömitteria varten on tosiaan omansa ja on kannessa kuten otaksuit.
     
  7. Topias74

    Topias74 Gearhead

    Thanks! Niin mää vähän muistelinkin! Silläpä se lämpömittari varmaan ei toimi!
     
  8. toyopet

    toyopet Double Gearhead

    Olisiko muuten semmoinen juttu käynyt, että tulppien vaihdon yhteydessä konekopan aukaisussa tai muuten siinä työn touhussa olisi piuha irronnut siitä toisesta anturista mikä sitten antaa mittarille lukemat.
    Aiemmin kun se kyllä toimi.
     
  9. Topias74

    Topias74 Gearhead

    Voi ollakin, auton alla kun on niin yksi piuha roikkuu siinä, melkein vaihdevivun luona, semmonen yksijohtoinen jossa abico-pää.Olisko se siitä lämpöanturista?
     
  10. DX

    DX Double Gearhead

    Todnäk.
    ellei sit oo irronnut nakutustunnistimen johto

    muistelisin jotta lämpömitarin anturi on melko takana kannen sivussa ja kuskin puolella
     
  11. Topias74

    Topias74 Gearhead

    Täytyy tarkistaa kunhan saan toisen auton korjattua pois montun päältä!
     
  12. Topias74

    Topias74 Gearhead

    Sehän se oli, se roikkuva johto, nyt pelaa taas lämpömittari! :D
     
  13. JP-350

    JP-350 Gearhead

    Jaa onko sitä nkg-74:ää näkyny kylillä,savossa?
     
  14. Topias74

    Topias74 Gearhead

    No niin, perä korjattu, mutta kun starttasin testilenkille niin matkamittari oli pimeä, ja en huomannu että olis ylivaihde menny päälle ollenkaan! Onkos nääki niitä sähköisiä ongelmia, kosketus häiriö tai jotain?
     
  15. Qjet

    Qjet 1st gear

    Toimi ennen peräremonttia ? Olet huitonut irtonaisella kardaanilla tai muuten vain vaihdelaatikon perässä ja kyljessä olevat pistokkeet irti ?
     
  16. Topias74

    Topias74 Gearhead

    Toimi ennen remonttia, joten kuten, en riehunut kardaanin kanssa, otin vaan perästä irti, työnsin vähän laatikon sisään ja nostin ylös pohjaan kiinni rautalangalla.
     
  17. KKOSKINEN

    KKOSKINEN Gearhead

    Mitkä peltisarjat sopisi V8 Astroon? Flow Techin valikoimista esim.
     
  18. Raggis

    Raggis 1st gear

    Hei mulla on -91 4x4 astro ja mielessä on ollu ulkonäön päivitys. Lähinnä ne hemmetin rumat ajovalot saada vaihtoon. Onko kenelläkään mitään tiedossa hyvää saittia mistä löytys plug and play maski ja valot vai pitääkö rupee hitsaileen? :D
     
  19. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Vaihda siihen uudemman Astron keula...lokarit, konepelti, maski ja valot jne.

    Tuossa on hyvä esimerkki millasen siitä vois tehdä.

    http://static.cargurus.com/images/site/ ... 16065.jpeg
     
  20. Raggis

    Raggis 1st gear


    Niin eli tuon keulan saa heittämällä paikalleen??? :D Jos saa niin sen voi tehä pihassa, mut jos pitää puikottaa, niin siihen pitää löytää vermeet :D
     

Kerro tästä muillekin!