Chevrolet Astro

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja GULF, 1.1.2008.

  1. Oskari l

    Oskari l 1st gear

    Onko kellään kokemusta mistä sais tuon imusarjan päällä olevan lämpötila anturin hankittua??
     
  2. Mika_M

    Mika_M 1st gear

    Tietääkö kukaan että koska ekan mallin Astroon tuli ABS? Ja että tuliko jonain vuonna vakiovarusteeksi. Emäntä vaatii että pitää mokoma olla ja pieni epäilys että kaikissa nettiauton astroissa ei ole absia merkitty varusteeksi vaikka se löytyy. Ei jaksaisi soitella kaikkia läpi.
     
  3. Mika_M

    Mika_M 1st gear

    1990 tuli vakioksi näköjään :)
     
  4. moottorinlohko

    moottorinlohko Gearhead

    http://www.andysautosport.com/products/kbd__37-2176K.html vaikka siitä
     
  5. pujar

    pujar 1st gear

    Mistä apurungon puslia?Asfaltin halkeamat tuntuu ikävinä jysähdyksinä kabiinissa.Joku näyttäs olevan tehny jääkiekoistakin,mut eikö kiekko ole liian kova tuohon paikkaan?Minkälaisia kokemuksia on puslien vaihdon jälkeen,tuliko toivottu vaikutus?
     
  6. caprice305

    caprice305 Double Gearhead

    south west trade, us-parts mitä noita nyt on... itse vaihtanut vaan 1 kun hajos ja en huomannut vaikutusta. missäs kunnossa sulla on tukivarsien puslat? mut jos haluat jysäyksiä pois niin älä ainakaan niitä kiekkoja laita
     
  7. pujar

    pujar 1st gear

    aattelin kans et kiekot liian kovia.Vasta tein täydellisen alustarempan että siltä osin on kunnossa.On vaa niin hinnakkaita nuo mount kitit,oon yrittänyt pikku budjetilla laitella.
     
  8. caprice305

    caprice305 Double Gearhead

    no se apurungon pusla oli n.9e et se ei sinänsä kallis ole. En vaan muista olikos se stw:stä vai rockautosta? varmaan stw kun en muistaakseni muuta silloin tarvinnut....
     
  9. pujar

    pujar 1st gear

  10. Liimis

    Liimis 1st gear

    Tämä taitaa olla pisin Astmaketju, niin laitampa tänne päivän knoppitiedon!

    Eli jos kaipaatte vanhaan astmaan (-94) puhaltimen moottoria ja "nopeasti", niin Motonetistä 13-1936 on sama moottori. Toki halvemmalla saa Rokkiautosta yms., mutta jos tarve on akuutti, niin Volvo 740 (-87) "Delco-malli" on käypäinen varaosa.

    https://m.motonet.fi/fi/tuote/131936?ajoneuvo=655
     
    12345678910 ja Karpov tykkäävät tästä.
  11. 12345678910

    12345678910 Gearhead

    Upskeikkaa!
     

Kerro tästä muillekin!