Chevrolet el camino 1970

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Mr.Speed, 3.3.2004.

  1. Mr.Speed

    Mr.Speed Gearhead

    Kuinkahan paljon vuoden -70 El Caminoja on suomessa? Tullin autohuutokaupassa(jätkäsaaressa) vuonna -92 oli musta `70 El Camino valkoisilla SS-raidoilla, ja taisi peräti olla aito super sport...onko kellään tietoa mihin se joutui? :???:
     
  2. MadMike

    MadMike Gearhead

    Joko sekoitat 71 malliseen taikka sitten kysessä on oma musta hopeilla raidoilla oleva Cowl inductionilla ja ilmastoinnilla oleva SS396..alunperin oranssi mustalla katolla ja raidoilla dealer optiona eli ns Copo tilauksena...(kuulemma yksi viidestä mutta tiedä häntä)

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: MadMike 2004-03-03 02:47 ]</font>
     
  3. Mr.Speed

    Mr.Speed Gearhead

    Kyllä se huutokaupattu vuosimallia -70 oli, mutta taisin tuossa aikaisemmin erehtyä raitojen väristä eli ne tosiaan taisivat ollakkin hopeiset...eli se huutokaupattu camino on nykyään sinulla, ja oli tuolloin huutokaupattaessa musta/hopeinen?
    Nyt kun aloin tarkemmin miettimään vielä tulee mieleen vihreä veekasissa myynnissä ollut -70 ja viime veekasissa myynnissä ollut hieno punaisen -70
     
  4. impala1968

    impala1968 Gearhead

    No yhdellä tämän palstan käyttäjällä on aito SS-454
     
  5. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Ja komeassa kunnossa :smile:
     
  6. WBBC

    WBBC Double Gearhead

    Sitaatti:
    impala1968 kirjoitti 2004-03-03 06:35:
    No yhdellä tämän palstan käyttäjällä on aito SS-454

    "Ja komeassa kunnossa"

    Onko se vieläpä lehdessäkin esitelty AITO LS-6 yksilö?
     
  7. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Jep, jep. Sama SS on kyseessä. Ja kun auton omistaa todellinen isolohkoguru niin taitapa olla (ja pysyä) hyvissä käsissä :smile:
     
  8. MadMike

    MadMike Gearhead

    Ja niinhän se pitää ollakkin.
    mutta kertokaas mulle värikooodi 70 malliselle Caminolle joka alunperin on oranssi ?
     
  9. Anonymous

    Anonymous Guest

    Hugger Orange no:65,on yksi kuudesta erikoisväristä jota sai vakiovärien lisäksi.
     
  10. Mr.Speed

    Mr.Speed Gearhead

    Tyhmä kysymys: Saiko tätä "Hugger Orange" väriä myös 1970 Chevelle SS:ään?
    Chevelle

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: Mr.Speed 2004-03-06 00:14 ]</font>
     
  11. SS-454

    SS-454 Gearhead

    Hugger Orange oli alunperin Camaron erikoisväri mutta todennäköisesti sitä sai muihinkin malleihin jos älysi kysyä. Konehuoneen korikilvestä selviää kopan värikoodi tai -koodit.
    Onko kenelläkään tietoa AON-1 kilpisestä 70 ss-396 ElCaminosta joka tuli uutena, helmikuussa -70,Kiinteistöjen Jäteautot oy:n
    käyttöön Helsinkiin?Kullan värinen valkoisin ss raidoin ja spinneri pinnakapselein.
    V8 4/87 on tarinaa tästä Caminosta joka vuonna -77 myytiin Ahvenanmaalle.
     
  12. MadMike

    MadMike Gearhead

    Pitäisi olla edelleen ahvenanmaalla ellei mennyt vaasan seudulle...purettuna kuitenkin :sad:.
    Olen asiaa joskus hiukan piruuttaan selvitellyt.
    Siinähän oli valkoinen vinyylikatto.
    Omassa autossa tulee joka paikassa alkuperäisenä värinä esiin oranssi, konehuoneen dataplatessa paintin kohdalla - ja kysyessäni tämän mukaan NCOAN puh.johtajalta asiaa hän kertoi katsovansa kun hänellä oli tiedot GMn arkistoihin ja sanoi että ehkä autosi on erikoistilaus..näitä sai viiden sarjoissa ja yksi sarja on tilattu.
    Eli erikoisvärin sai tilauksesta Jos 4 muuta halusi myös COPOna (Central office production order) Copolla oli seuraavat säännöt...eri moottori kun mallissa muuten minimi50kpl.
    Maali minimi 5 kpl. ja muut kaikkea siltä väliltä mutta yleensä tasalukuja poikkeuksena dealeri joka osti koko sarjan. Homma eteni niin että yksi dealer pisti Copoon tilauksen ja Copossa katsottiin löytyykö muita samoilla toiveilla ja joko hylkäsi tai teki auton kuten halusit.
    -tämä suorana käännöksenä Muscle Car Reviewstä jossa erästä Copon päällikköä haastateltiin.

    Mutta joo onhan tuo ollut Hugger oranssi mustin raidoin ja mustalla vinyylikatolla...nyt ois haussa vinyylikaton listat muuten 68-72 Caminoon.

    Halusinkin vaan tietää tuon numeron kompana kun omassa autossa on viiva...mutta samanvärinen se on kun kaverin 70 Z/28 :smile:

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: MadMike 2004-03-07 12:45 ]</font>

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: MadMike 2004-03-07 13:53 ]</font>
     
  13. Anonymous

    Anonymous Guest

    Ei kai siitä tehty Super Gas kilpuria!
     
  14. Jonimac

    Jonimac Gearhead

    Siis, eikös tämä jäteauto ollut myöhemmin sitte V8:ssa esittelussä, parasilla? se oli sillon maalattu valkeaksi ja siinä oli joku 454cid keulilla ja ilokaasut, en tiiä sen tarkemmin.

    asiasta saappaaseen, se 1 "70" camino punainen, 454 paperit koneena nyt 305, ni eikös se oo feikki, siis oikee vm. o 72, vaihettu vaan ne 70-keulapalat ? hieno kyllä silleenki.

    ja vielä sen verran että eikö noita 72-caminoita oo muunneltu just keulojen suhteen, itekki tiedän muutaman 68-69 camino lookin saaneen ja sitte ainaki sen yhen 70 näkösen, oikeen vm. ollessa siis se 1972.

    itellä o 2 kpl 72 caminoo, en oo aikomassa ainakaa vielä mennä vaihtelee keuloja :wink:
     
  15. Anonymous

    Anonymous Guest

    paraisten auto ei ole sama mikä oli ahvenanmaalla
     
  16. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Jos en oo ihan metsässä ton kasissa myynnissä olleen punasen caminon suhteen niin se on nimenomaan 72 jossa on 70 keula.
    Semmonen (ja käsittääkseni tuo sama auto) oli lievänä projektina aika edukkaasti myynnissä toissa vuonna ja silloin 455:lla. Oli nimittäin lähellä ettei olis ostettu sitä kopaks omalle 402:lle mikä sitten laitettiinkin nyt valmistumassa olevaan '67 pickuppiin. Tuon "70" caminon hankinta jäi silloin taas kiinni siitä että juuri sillä hetkellä itellä oli liian monta autoa ja sitä myöten liian vähän käteistä ja sitten kun oma kalusto oli saatu karsittua vähemmäks niin kamina oli jo mennyt :smile:
     
  17. jt

    jt 3rd gear

    Vähän asian vierestä.Kaverilla oli 71 SS Camino 402+th 400+12 bolt lukkoperällä.Ihan pirteä ja asiallinen laite.Väriltään musta valkoisilla raidoilla.Yritti myydä autoa kokonaisena hintaan 15000 mummoa,ei mennyt kaupaksi.Purki ehjän auton osiksi ja myi osina sai paremman hinnan.Tapahtui noin 10 vuotta sitten.
     
  18. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Semmosta se on. Ite en tänä päivänä harkitsis edes ton meidän 402 koneen myyntiä tolla rahalla. Siis pelkän koneen (no eipä siinä oliskaan mitään järkeä kun on tainnut tulla maksamaan ainakin tuplaten ton 15 ison mummon verran :grin: ). Vaan takavuosina noita Caminoita ei oikein ymmärretty ja kymmenen vuotta sitten tais ne lamajututkin pitää porukat vielä aika persaukisina ja varovaisina ostamaan mitään.
     
  19. Jonimac

    Jonimac Gearhead

    Joo eikös se ollut sillo just oldsin 455cid koneella ja th400 se punanen, ja eikös sen ex-omistaja oo tää herra Dobermann ? vai oonko nyt iha metässä?

    Ja joo, perkeles, miksi hienoja autoja puretaan!!!.... joo oon fanaakitto, älkää tuomitko :smile:
     
  20. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Juupa, punainen valkoisilla raidoilla, hieno!
    Voipi olla ollut joskus Mr. Doberillakin, silloin sitä tais kaupata Mr. Fisu Hyvinkäällä.
    Ps. mihinkäs ko. herrat on kadonneet kun viimeaikoina on viestittelyt olleet aika vähissä? No, Pieksämäellä tavattaneen viimeistään :smile:
     

Kerro tästä muillekin!