Chevrolet k5 blazer

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa '4x4', aloittaja tappokinnas, 4.8.2008.

  1. paja1

    paja1 Double Gearhead

    itseäänkin on alkanu polttelee,jos hommais talviautoks tollasen lasaruksen... 350Tbi ja manuaali olis kovin mieleinen yhdistelmä.tähän mennessä talvet on taiteltu erilaisilla chevy vaneilla. mikä/kenen tekeles toi 5 vaiht. kova aski noissa on?
     
  2. Cheyenne

    Cheyenne 1st gear

    Minusta muuten nätti, mutta nuo astinlaudat pilaa ulkonäön... (ja minulta ne kuitenkin tippuisivat pian pois käytännönkin syistä)

    Eipä käytännössä Chevyssä ja GMC:ssä muuta eroa kuin paperilla (rekisteriotteessa lukee eri merkki ja malli) ja ehkä joissain listoissa ja merkeissä...
     
  3. Powerstroke

    Powerstroke Double Gearhead

    vanhakoppasissa on nelivaihteiset munciet tehtaalta. Muncie sm465 tais olla tyyppi. valurautaa :eek:

    jimmy=blazer, ainakin -->91
     
  4. tappokinnas

    tappokinnas Gearhead


    Juuh, eivät nuo astinlaudat kovin hehkeät olekkaan. Ei tuollaisesta autosta saa kovin nättiä muutenkaan. Mutta KUVISSA näyttäisi ihan siistiltä ja kun omistajalle soitin lupaili, että kaikki toimii ja mitään ei tarvi korjata. Asia selviää kun lähdetään katsomaan.

    Omistaja sanoi, että auto on Porista lähtöisin. Kuulemma joku autonasentaja laittanut kuntoon ja sitten myynyt eräälle melko tunnetulle jobbarille täältä päin, (köhköh Seppo Korhoselle) miltä nykyinen myyjä autonsa osti. Vähän vaan arveluttaa vaan kun liikkuu kaiken maailman juttuja tuosta firmasta.
     
  5. E.B.Ford

    E.B.Ford 2nd gear

    tuosta päätellen se ei ole sillä jobbarilla myynnissä?
    eli käynyt keräämässä vaan lisää omistajia. :wink:

    niinhän se on talokaupassakin et mitään ei tarvi laittaa mut kuitenkin jokainen tekee autonsa mieleisekseen laittaa vaikka uudet sreteot tai kajarit :-?
     
  6. nyffikaakoo

    nyffikaakoo 1st gear

    Muistan että Ulvilassa oli aika pitkään punainen dieselplaatseri myynnissä ja että se olisi ennen maalaamista käyty pelleistään läpikin (muutenkin kuin ruuvimeiselillä ja pakkelitöhnällä), mutta siitä on sen verran aikaa jo että ei mitään takeita... Kuitenkin se entinen omistaja oli jonkun mun kaverin tuttu, tutun tuttu tai tutun tutun tuttu. Ellei ollu sitten vaan juttuja...
     
  7. tappokinnas

    tappokinnas Gearhead

    :rotfl: :rotfl: :rotfl:

    Myyjä sanoi, että joku rakentelija sen oli ruosteettomaksi ja hyväksi laittanut ja sitten tolle korhoselle myynyt. Eli hyvin on mahdollista. Tosta korhosen firmasta vaan sanotaan, että se uittaa jenkeistä kauheita raatoja mitkä on kolhusia ja ruosteessa. Sitten heittää pakkelia, sanomalehteä ja maalin päälle. Ainakin tuolta offipalstalta olen lueskellut, että muutama onnellinen tapaus on ollut. Kyllä se silti saattaa olla ostajassakin vika jos ei huomaa, että kyseessä on ollut kusetus? Ja onhan Korhosella ihan hyviäkin autoja kuulemma myynnissä. :poff:
     
  8. nyffikaakoo

    nyffikaakoo 1st gear

    Joku sano sitä kovan onnen korhoseksi, kun joskus sen myyntiautoissa oli niin paljon laitettavaa että korjaamot ryhty vähä ujostelemaan... :lol:

    Käsitin kyl että joku on korhoselta joskus hyvänkin ajopelin ostannu, ettei se silti aina oo maineen kaltainen.
     
  9. tappokinnas

    tappokinnas Gearhead

  10. Got hemi

    Got hemi 1st gear

    Ja eikös Blazer oo kasattu ihan Ameriikassa ja Jimmy Kanadassa?
     
  11. Rocket engineer

    Rocket engineer 1st gear


    Ei ole. Kumpiakin on kasattu useilla linjoilla sekä USA:ssa että Kanadassa. Nyt lie Meksikossakin? Ainakin viimeiset up-87 El Caminot tehtiin Meksikossa ja GMC Caballerotkin? Samoilta tuotantolinjoilta ne GMC:t ja Chevy truckit tulevat peräkanaa, vain eri logoilla.

    GMC:n alkuperäinen tehdas ja kotipaikka 20-30-luvuilta 50-luvulle oli Pontiac, Michigan. Sen jälkeen niitä on kasattu siellä missä Chevy Turckejakin on kasailtu. Mm. Flintissä Michiganissa, joka on Chevyn "koti".

    Ainoastaan Kanadassa kootut GM- autot ovat olleet mm. aikoinaan mm. Pontiac Parisienne - Pontiac, jossa oli Chevyn alusta ja tekniikka, mutta Pontiacmainen kori. Pontiac Laurentianit, Acadianit = Chevy Malibu/ Chevy II yms. Ja uusimmista vain Kanadassa tuotetuista viimeinen Gen IV F-body sarja, jota tuotettiin vain Montrealissa.

    Tuolla lista entisistä ja yhä toiminnassa olevista GM tehtaista

    http://en.wikipedia.org/wiki/Category:G ... _factories


    Ja tuolla esim. Moraine , josta rullasi /rullaa molempia vuoteen 2010
    http://en.wikipedia.org/wiki/Moraine_Assembly

    Tai Pontiac http://en.wikipedia.org/wiki/Pontiac_Assembly_Center


    Ja tuolla Oshawa Kanadassa, josta on tullut Chevyä ja GMC:tä peräkanaa vuodesta 1965 http://en.wikipedia.org/wiki/Oshawa_Truck_Assembly

    Ja Vaneja sekä chevyinä, että GMC:nä
    http://en.wikipedia.org/wiki/Scarborough_Van_Assembly
     
  12. Jos raaskit myydä, nii ilimottele. Tuun kojeajolle....
     
  13. tappokinnas

    tappokinnas Gearhead

    Nyt näyttäs siltä, että ens kuussa olen "onnellinen" tantorin omistaja. Ukko kyllä meinas noista blazereista, että on masokistin unelma. :lol:
     
  14. CamaroX

    CamaroX 1st gear

    Eli on mitä?
     
  15. tappokinnas

    tappokinnas Gearhead

    Eli on huono auto.
     
  16. -nikke-

    -nikke- Gearhead

    Kuinkas iso tankki on K5 bensa Blazereissa?
     
  17. Nappula

    Nappula Gearhead

    Blazereissa on 94 ja 117 litran tankkeja ollut saatavilla.
     
  18. tappokinnas

    tappokinnas Gearhead

    Mikäs on homman nimi, kun vm.1990 6.2l diesel blazerin jarruvalo vilkkuu kolme kertaa, palaa vähän aikaa ja vilkkuu taas jne.. Autossa on ostettaessa jo jarruvalo palanut koko-ajan, mutta ainakin katsastuksesta meni läpi, nyt loppui se ainainen palaminen ja alkoi vilkkumaan. Mitä tämä vilkkuminen meinaa?
     
  19. Hd-hippi

    Hd-hippi Gearhead

    Katsopas onko jarruvalojen sulake ehyt?
    Itselläkin juuri katsastetussa laitteessa paloi jarrun merkkivalo ja palanut sulake aiheutti tämän.
    Toinen tietysti jos jarruneste on siinä rajalla että onko vähissä vai ei...
     
  20. tappokinnas

    tappokinnas Gearhead

    Ok, pitää tarkistaa. Onko kenelläkään sähkökaaviota vm. 1990 olevaan 6.2l diesel blazeriin ?
     

Kerro tästä muillekin!