Chevrolet Trailblazer - ostajan opas?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja PhatEiz, 22.5.2012.

  1. PhatEiz

    PhatEiz 1st gear

    Aloitteleva chevy intoilija kyselee tyhmiä.

    Tässä pidemmän aikaa autoja pohtiessani ihastuin täysin tuohon Chevroletin Trailblazeriin. Parin päivän googlaamisella tietoa en kuitenkaan liiaksi ole löytänyt, joten ajattelin ladata kysymyksiä tänne asiantuntijoiden keskuuteen. Isohko käyttöauto hakusessa ja tämä jotenkin saa silmän lepäämään.

    Löytyisikö joltain tietoa kattavasta ”ostajan oppaasta”? Monen monituista sivustoa eri automerkeistä löytyy ja suhteellisen hyvin kaikki ns. tyyppiviat on yleensä lueteltuna, mutta Trailblazerista en löydä käytännössä mitään kokemuspohjaista enkä virallista vikatilastoa.

    Hakusessa on luotettava käyttöauto kohtuullisilla korjauskustannuksilla. Eikä mielellään mitään Espanjassa kasattua ritsaa, kun tuohon vaimon ”autoon” saa upottaa rahaa millon mistäkin syystä ja luotto siihen tästä syystä on täysi nolla. Mikäli huoltokustannukset saadaan minimiin ja autolla on mukava ajella, niin loogisesti jätän bensiinin kulutuksen vähemmän huomion arvoiseksi seikaksi. Aiemmin käytössä on ollut luotettava peli ja toivoisin löytäväni sellaisen seuraavaksikin, turhaa stressiä kun ei paskasta käyttöautosta tahtoisi ottaa kontolleen.

    • Onko Trailblazer käyttöautoksi varteenotettava vaihtoehto?
    • Löytyykö ostajan kannalta huomioitavaa ”tarkasta ainakin nämä” –listausta, josta selviäisi mahdolliset kalliit tyyppiviat (mikäli sellaisia siis on)?
    • Kuinka tuollainen 4.2 litranen kutos kone ja chevyn automaattilaatikko kestää kilometrejä? Tuleeko jotakin tiettyä rullattua kilometrimäärää pitää silmällä ja karttaa?
    • Mikäli oikein käsitin, niin ruoste näissä ameriikan kaunokaisissa ei ole kovin suuri ongelma?

    Koitin myös kaukoviisaana tutkia Trailblazerin tekniikkaa ja yhteneväisyyksiä muihin malleihin, jotta saisin vikalistaa kasailtua, mutta vielä on hieman hataralla pohjalla.

    Pahoitteluni, mikäli asiasta on jo foorumilla keskusteltu. En tosiaan saanut omilla hakusanoillani ympättyä sopivaa sanakomboa tiedon hakuun.

    Lyhyesti ja ytimekkäästi sanottuna:
    Mistä tiedän etten osta pommia? Vai kannattaako koko Chevy jättää ostamatta?

    Kiitokset.
     
  2. julmajari

    julmajari Gearhead

    sorry, en vastaa kysymykseesi, vaan kyselen lisää jos tietoa löytyis.
    sattu myytävä trailblazer silmiin Flex fuel, eli E 85 käy, onko vain tietty malli vai käykö kaikkiin trailblazereihin (4,2 24 valve) en tiedä onko edes muilla koneilla...
     
  3. Volvomies

    Volvomies 1st gear

    eikös toi trailblazer ole 2000-luvulla siis ihan sama kuin saabin 9-7? nokka vain erilainen. saabfoorumeilta varmasti löytyy lisäinfoa. ja blocketista kun katsoin, ne saabin trollblazerit on aika edullisia ruotsin puolella.. samoin myös letukan malli.
     
  4. Kustom STW

    Kustom STW Gearhead

Kerro tästä muillekin!