Chevrolet Trans Sport -97 3.4L nakuttaa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja PAPH, 27.8.2014.

  1. PAPH

    PAPH Gearhead

    Vaihdoin otsikon vehkeeseen kannentiivisteet ja kaikki sen suhteen kaikki meni ok. Ensimmäisellä käynnistyksellä kone kävi nätisti lähes alusta asti.

    Parin päivän kuluttua startin jälkeen alkoi hillitön rallatus koneesta. Kuullostaa ihan huonolta nostajalta. Ääni rauhoittuu kun koneen käyttää lämpimäksi. Muutama minuutti ei riitä vaan kone pitää lämmetä oikein kunnolla eli varmaankin siihen asti että termostaatti aukeaa. Voisiko tämä johtua löystyneestä keinuvivusta? Voiko tähän vaikuttaa lämpö jotenkin vai pitäisikö tämän rallattaa koko ajan huolimatta moottorin lämpötilasta? Vai voiko huono nostaja todellakin vaatia noin paljon lämpöä.

    Voiko näitä kahta vaivaa erottaa toisistaan jotenkin avaamatta venttiilin koppia? Etummaisen kopan kyllä saa irti helpostikin mutta tuo taaempi on melkoisen purkuoperaation takana.
     

Kerro tästä muillekin!