Chevrolet Trans Sport

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja jukkanum, 25.10.2006.

  1. svalavuo

    svalavuo 1st gear

    Huolto-ohjetta / korjausohjetta kellään?

    Vaihdoin siis -98 TP:n -04 nelivetoon keväällä.

    Tätä oli raiskattu vaihtamalla radio ja kytkemällä se vielä väärin (tyhjensi tehokkaasti akun). Tuon sain korjattua ja kompura huollettiin kun se taasen oli jumissa. Nyt kaipailisin ohjeita peruutustutkan huoltoon/korjaamiseen. Ohjekirjan mukainen yli 25km/h ajaminen ei sitä resetoinut.

    Ei toki mitenkään kriittinen vika, mutta olisihan se kiva saattaa toimintaan, kun sellainen kerran autossa on.

    Josko jollain olisi jonkinlaista ohjeistusta antaa tuon fiksaamiseen, niin olisin todella onnellinen avusta.
     
  2. KaapoLöllö

    KaapoLöllö 1st gear

    Urli toimii kun sitä käyttää oikein, osoitteena laitettuun linkkiin ei urleja tarvita, vain http:// eteen!

    Esim: " http://atozautocar.com/download/12/ "

    Jos taas haluaa tehdä linkin tulee urlit kirjoittaa muotoon: linkin[/url ] < ennen viimeistä "]" merkkiä kun ottaa välin pois niin tulee linkki kuten edellä tein.

    Ei muuta :wink:
     
  3. DVDemo

    DVDemo 1st gear

    Hei itselläni on 2004 AWD ja huoltokirja löytyy autosta, jos tarvii kopsata tai tehdä PDF-tiedosto. Asun Espoossa.

    [​IMG]

    Oheissa kuvalinkki päiväajovaloista, jotka näppärästi istutettu valmiisiin koloihin TS:n puskuriin. Näkyvät liikenteessä kirkkaampina kuin alkuperäiset ajovalot. :wink:
     
  4. DVDemo

    DVDemo 1st gear

    Re: Huolto-ohjetta / korjausohjetta kellään?

    Itsellä oli (ja osin jatkuu) sama ongelma. Huollossa tekivät paljon hommia ongelman löytämiseksi/korjaamiseksi ja lopputulema oli, että kaksi anturaa joutuivat vaihtamaan. Ei ollut ihan halpa homma, koska "yhteensopivat" tarvikeanturat Ruotsista eivät toimineet ollenkaan. Vieläkin monesti pakilla vilkuttaa punaista ja vasta kohteen ollessa lähellä alkaa hätyyttämään.

    Jälkeenpäin ajateltuna olisi kannattanut hankkia jonkin tarvikesarja alkuperäisen tilalle. Olisi tullut niiiin paaaaljooon halvemmaksi vaikka joutuisi uuden sarjan aina parin vuoden välein hankkimaan.
     
  5. transport01

    transport01 3rd gear

    Minkä mwerkkiset nuo on?

    Itsekkin olen katsellut motonetissa olevia. Näyttää, että sopivat koloihin ja on ollut mielessä, että pitäisi joskus mitata, että sopiiko koloihin. Mutta nyt ei ilmeisesti tarvi mittailla :)
     
  6. Peeveli

    Peeveli 1st gear

    Ite hakasin raskaskoneesta tarvikeparkit jotka noita ylläolevia pienemmät ja sisäpuolelta ujutin tohon samaiseen väliin ulkoreunoihin ja net saiki ruuvattua näppärästi kii siinä olevaan uretaanipattiin. Katsastuksessa ei puhunu noista Venture umpioista ja erillisistä parkeista mitää muuta ku referenssin ylityksestä. No nyt xenonit ajovaloissa kun niillä HB1 45w ei tehe sitte yhtikäs mitään tossa umpiossa! Hintaa kerty kaikkineen semmosen 200 euron verran.
     
  7. svalavuo

    svalavuo 1st gear

  8. Ventureman

    Ventureman 3rd gear

    Laitoin YV:tä asian tiimoilta.
    Komeat valot kyllä! Ajattelin itse samanmoisia, mutta sitten iski laiskuus. Vähän aikaa sitten vaihdoin etulyhtyihin Philipsin ExtremeVision H4:set ja BlueVision parkit, ei ole enää kajasta kellertävää valoa vaan valkoista. Eihän niistä huippuvalot kuitenkaan tulleet mutta paljon paremmat kuin normipolttimoilla ja siedettävällä budjetilla (reilu 30 eur)
     
  9. DVDemo

    DVDemo 1st gear

    Nämä ovat Philipsin Daylight 8 ledit. Näissä on mukana parkkivalo-ominaisuus, joten poistin TS:n omat parkit (jottei olisi tullut lainvastaista parkkien kahdennusta).

    Turhan kalliit nämä olivat, mutta enää ei unohda laittaa valoja liikkeelle lähtiessä. Alunperin etsin isompia, jotka olisivat täyttäneet leveämmältä aukkoa, mutta löytämäni menivät reippaasti yli budjettini ja olisivat vaatineet hieman askartelua. Korkeammatkin (ja halvemmat) olisivat myös sopineet koloon.

    Olisin laittanut nämä ihan puskurin ulkoreunoihin, mutta olisivat tulleet liian ulos puskurista tai olisi pitänyt modifioida puskuria (= syventää asennuskoloa). Nämä oli näppärä asentaa, kun telineen voi ensin kiinnittää paikoilleen ja valot työntää telineeseen ilman työkaluja.
     
  10. Peeveli

    Peeveli 1st gear

    Rock autosta tilasin ja xenonilla pelaa hyvin nää ameriikanpoijan umpio 8) Ilman xenonia net on aikas paskat varsinkin lyhyt valo!
     
  11. transport01

    transport01 3rd gear

    Re: Chevyn valot

    Aika vakuuttava setti. Tahtoo samanlaisen setin (ehkä ilman parkkeja ja tuon lisäksi päivävalot parkeilla)

    Saatko laitettua linkin paikkaan, josta tilasit ja tilauskoodit? Noilla saisin varmuuden, että tulee tilattua samaa tavaraa.
     
  12. Scitso

    Scitso 1st gear

  13. 4deeSdn

    4deeSdn 1st gear

    Onk kukka laittanu ksenoneit transun nokal..?
     
  14. Scitso

    Scitso 1st gear

    Mul on nyt keulil Xenonit, on todella helpot laittaa transus ku on tilaa umpion ympärillä ja umpio irtoo helposti.
     
  15. Nurkka

    Nurkka 1st gear

    Transun powerdoor

    Jep,voima kasvaa,ovi kun on melko raskas liikutella käsipelillä.Vikaa tuntuu olevan yhdellä jos toisellakin ko. namun kanssa.Omassa temppuili ensin avausvaiheessa,ei suostunu konevoimalla liikkumaan.Nappulaa painaessa surisi jotain peräosassa,mutta sulkeutui kuitenkin koneellisesti.Ajattelin fiksuna lukaista ohjekirjaa jossa kehoitettiin buuttaamaan jos ei toimi niinkuin toivoisi.Seurauksena pärinä hävisi,mutta nyt ei kyllä ovi sitten liiku auki eikä kiinni päin muuten kuin voimalla.Oiskohan jollain jotain näppärää kikkaa millä moinen ongelma poistuis?

    Peruutusvalotkin sitten keksivät olla pois pelistä.Näin oomi kertaa käämi pohjalta sähköistä ymmärtämättömänä voisin kuvitella että peruutusvalokytkin vois olla mykkänä.Mistähän moisen vois kohtuuhinnalla(ja melko nopeestiki)löytää?Valo ois kiva ja katsastusmieskin käsittääkseni niitä kaipailee heti alkuvuodesta...Mistäköhän toi ovi keksii vaihteen asennon?Ettei ois vaan samassa kapulassa? Letukasta oon kyllä noin muuten innoissani,vasta pari viikkoo omalla ajalleena,mutta vuosituhannen alussa moista työmuotoisesti veivanneena paljonkin ko.vempeleeseen ihastunut
     
  16. tojota?

    tojota? 1st gear

    Meillä ainakin 97 mallissa sähköovi "buuttaantuu" parhaiten ottamalla akun kengän irti vähäks aikaa.
    Toimii aina muutaman kuukauden ihan hyvin ja lakkaa toimimasta totaalisesti aivan yhtäkkiä yllättäen.
    En oo paskaa viittiny enempää tutkia :poff:
     
  17. 4deeSdn

    4deeSdn 1st gear

    Niin vähän tarkastelin itekin ja tilasin sitte sarjan. Ei taida ihan lailliset olla mutta... Jos nyt vaikka talven ajelis ja keväällä vaihtais takas, pimeessä kun joudun aamuin illoin ajaan kohtalaisen matkan.
     
  18. Nurkka

    Nurkka 1st gear

    Transun powerdoor

    täytynee kokeilla akun irrotusta.Onks kukaan tilaillu noita peruutusvaloantureita ja jos niin mistä ja mitähän mahtoi maksella?Ei liene kovin kallis kilke mutta kun noi halppiskaupat ei ko.mallia ees tunnusta. :mad:
     
  19. heavy duty

    heavy duty 1st gear

    Laturi perhana sippas, ja totta kai 250km päässä kotoa lauantai iltana.. Eli auto jäi eri kaupunkiin odottelemaan maanantaita ja asentajaa. Onkos kukaan noiden kanssa puuhannut, onko paha irroittaa jne. ja toinen, jos joku teettänyt laturipokan niin missäköhän summissa suurin piirtein liikutaan?
    Kokemuksia tost hommasta??
     
  20. sbf

    sbf Gearhead

    sellanen pahaenteinen muistikuva on että vaatii pyyhkijäkoneiston irroituksen ennenkuin mahtuu pois poterostaan.Neuvo sitä asentajaa että nostaa helmoista etupään ilmaan ja pulttaa etukelkan apparinpuolelta irti niin tulee vähän lisätilaa.voin toki muistaa väärin.
     

Kerro tästä muillekin!