Chevrolet Trans Sport

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja jukkanum, 25.10.2006.

  1. MTJ

    MTJ 1st gear

    Sain bensanpainemittarin lainaan, siinä on asteikko 4bar asti ja kun laittaa virrat päälle niin neula pamahtaa pohjaan ja koneen käydessä takoo siellä pohjassa. Paljonkohan sen paineen pitäs olla?
    Korjaamolla mistä hain mittarin sano asentaja että 3bar kahta puolta yleensä on.
    Eli voisko liian suuri paine aiheuttaa suuttimien vuotamista käydessä. Koneen kun sammuttaa niin paine jää vajaaseen 4 bar ja pysyy siinä.

    Edit.eipä näköjään pysykkään paine kovin pitkään. Oli yön jälkeen laskenu paine alle 0,5bar.
     
    Muokattu: 28.1.2020
  2. JAMANT

    JAMANT Double Gearhead

    Yleensä pitää olla alle 4 bar paine...
     
  3. MTJ

    MTJ 1st gear

    No nyt se selvis. 1 imukanava oli ihan märkä ja puristukset hukassa.
    Imuventtiilin jousi oli poikki.
    Ei kuitenkaan tavannut mäntään oli kiilat onneksi pysynyt paikallaan ja vena vähän vaan raollaan.
    Oisko se sotkenu sitä imusarjan painetta sen verran että aiheutti sitä misfire tunnistusta muihinkin sylintereihin. Ja onhan sinne bensaakin koko ajan suihkutettu että oisko sitä höyryä vetäny 2 pyttyyn ja ollu sen takia liian rikkaalla kun sekin olevinaan pätki livedatan mukaan.
    Se tässä nyt eniten ärsyttää kun uudet kannet laitettiin paikalleen marraskuussa niin eipä käyny mielessäkään että vois joku vika niissä olla eikä mitään kilinöitä kuulunut joten sähkövikaa vaan kovasti etsittiin...
    Vanhasta kannesta otin jousen ja laitoin sen paikalleen, kone pyörii taas nätisti mutta kuinkahan kauan tällä kertaa
    Bensanpaineen säädin pitänee vaihtaa kumminkin jos se paine pysyttelee liian korkealla..

    Kiitos avusta
     
    Muokattu: 12.5.2020
  4. TP07422

    TP07422 3rd gear

    Puretaan 03 Trans Sport AWD
    Rakas Transsu saa lähteä paalaukseen kun ei monivikaisen amerikanihmeen sähköongelmat suostu ratkeamaan. Nyt olis siis hetken aikaa tarjolla varaosia.
    Ruskea nahkasisustus 2+2+3 + kaikki tavalliset tilpehöörit.
    Elkääkä kyselkö sitä kattia
     
  5. MTJ

    MTJ 1st gear

    Löytyykö sitä lisäilmaletkua jolla voi ottaa ilmaa ulos? ja kaikki siihen systeemiin liittyvä kiinnostaa
     
  6. Hei, kiitos kaikille vuosikymmeninä kirjoittaneille, tämä ketju on ollut todella hyödyllinen oppikirja omassa projektissa.

    Parhaillaan selvittelyssä 215000 ajetun normi huollot läpi käyneen käynnistymisvika. Ei siis lähde käyntiin ja startti pyörii normaalisti. Listasin tuosta jo läpikäytäväksi tulpat, pumpun liittimen, pumpun releen, konehuoneen johdot ja maadoitukset. Saa nähdä kuinka käy. Vika ilmeni niin, että auto sammui liikennevaloihin eikä enää käynnistynyt.

    Panin merkille topikit asb ja tc vikavaloista, mä nimittäin korjasin nämä parilla äkkijarrutuksella ja äkkilähdöllä ja on toiminut.
     
  7. MTJ

    MTJ 1st gear

    Mikähän lie nyt tullu kun huomasin että flekti ei lähde päälle jos ilmastointi ei oo päällä.
    Paikallaan ollessa alkaa lämmöt pikkuhiljaa nousta ja sitten kun nappaa a/c päälle niin flekti lähtee heti pyörimään ja lämmöt laskee takas normi tasolle.
    miten toi ropellin ohjaus menee? Sulakerasiassa oli vissiin 3 relettä joissa luki fan. Oiskohan joku niistä pimentyny. Täytyy tutkia lisää kunhan kerkeen.
     
  8. nastymonkeey

    nastymonkeey 1st gear

    Pari kysymystä.. Ostin tollasen 02 pornstartin ja toi alkoi sytyttelee moottorin vikavaloa.. Koodeja en vielä oo kerennyt luetuttaa. Toinen mitä puuhaa hän on se että tyhjäkäynnillä heittää kierroksia hieman ja tärähtelee, voisko olla yhteydessä oireet toisiinsa??

    Sitten vielä kun himottaisi vaihtaa soitin nykyaikaiseen näytölliseen niin mistä kannattaa katella adapteria johdoille ja soittimelle kehystä
     
  9. kump10

    kump10 1st gear

    Terve, omastani neliveto poistettu eli toimiiko gardaani ja vetarit ja peräloota? voisin muutaman satkun maksaa.
     
  10. MTJ

    MTJ 1st gear

    Onko kellään tietoa onko FWD ja AWD mallien takajouset samanlaiset? Meillä AWD ja jousi poikki, rokkiauto näytti vaan FWD mallien jousia..
     
  11. Rytari

    Rytari Gearhead

    Tommosia tarjos joskus joku amerikan keskustelufoorumi

    ACDELCO Part # 45H2129
    RAYBESTOS Part # 5891129
     
  12. Jooppis76

    Jooppis76 1st gear

    Absien kanssa taas säätöä... Mahtaisiko jollain olla Länsi lapin alueella testeriä millä lukea nuo absin vikakoodit. Helpottais Paaaaaaljon vian etsimistä/korjaamista.

    Tai vaihtoehtoisesti vinkata näissä kikottimissa toimivaa edullista testeriä.

    Lisäksi joku voisi kertoa konehuoneen maadoituspisteet.
     
  13. Akit

    Akit 2nd gear

    Löytyiskö joltain ylimmäärästä airbag sensoria? Ovat heti näkyvillä, kun konepellin aukaisee siinä etupalkissa molemmin puolin. Auto vm. on 2002 ja sensorin kun irrottaa niin keltasella alueella olevan numeron tulisi olla 09364550. Mikäli löytyy niin infoa. p. o400---536079
     
  14. ludwig

    ludwig 3rd gear

    taitaa olla täällä nykyään enempi kyselyä ja kuolleen herättelyä? harmi kun on ollut niin mainio laite ajella, toimiessaan. aika lie ajanut tämän insinöörin unelman ohi?
    vaan sellasta asiaa kun se sähkösivuovi. alko nylkyttään avatessa männä talvena, eikä sitten auennutkaan, paitti väkisin käsipelillä. kokeilin niitä resettijuttuja, ei tehoa. aikansa nytkäs ulos auki lukosta, ei kuitenkaan kuskannut ovee sivulle auki. nyt loppui sekin aukinytkäys, ja kaiken päälle tiputtelee oven takaosaa raolle auki, ja "ovi auki"-valo tietysti vilkkuilee. olisko ideaa mistä korjais ovee, vai luovutanko ja dynamiittia alle?
     
  15. MTJ

    MTJ 1st gear

    millä lukijalla saa airbagin vikakoodit ulos? valo palaa eikä löytynyt vikaa käsipelillä liittimet yms tutkimalla.
    mulla on iCarsoft-lukija, mutta se ei anna airbagista mitään infoo? kaiken muun se kertoo muttei tätä. läppärikin löytyy ja piuhoja, eli pelkkä ohjelma riittäisi. niitäkin on 3 erilaista koneella jo, mutta ne ei älyä kun euroopan vehkeistä.
    katsastus lähestyy eikä autossa mitään muuta vikaa ole niin eihän se tämän valon takia saa hylkyyn joutua.
     
  16. Akit

    Akit 2nd gear

    Juuri taistelin samanlaisen ongelman kanssa. Vikakoodit/nollaus onnistu GM korjaamo ohjelmalla ja tech2 laitteella. Todennäkösesti sensori vika ja niitä on ikävä kyllä ehjiä hankala löytää. Joskus on sensorin kuori murtunut. Ja kun kiristää sen molemmilla pulteilla niin vääntyy vähän ja näyttää vikaa. Jätä töinen ruuvi löysälle niin voi auttaa.
     
  17. Nese

    Nese 1st gear

    Löytyiskö keltään takajousta(neliveto) ja takaiskareiden ilmakompuraa(käy myös etuvedosta) mahdollisesti myös nelivedon ilmaiskarit kiinnostaa.

    Multa löytyy myös -01 etuveto auto varaosina jos jollai tarvetta.
     

Kerro tästä muillekin!