Chevrolet Van -99 6.5td ECM-B sulake palaa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja camaro1, 10.10.2018.

  1. camaro1

    camaro1 Gearhead

    Eli vaniin ilmesty tuollainen vika paripäivää sitten, ajon jälkeen ei käynnistynyt hehkunvalo ei palanut starttas hyvin.
    Oli palanut kuskinpuolelta konehuoneesta ko.sulake, tämän vaihtamalla lähti käymään ja hehkut yms pelaa. Muutamankilometrin ajon jälkeen motarille kiihdyttäessä ko. sulatsi taas palo ja auto hyyty.
    Sulatsin vaihtamalla pelas 100km suoraa ajoa Oulu- Raahe ok ja liikennevaloihin pysähtyessä ja siitä lähettäessä oikealle sulatsi taas palo ja tästä 2km pihaan sammuttaessa taasen palo.
    Eilettäin vaihdoin taasen sulakkeen ja kävin tankilla nii tullessa taas kiihdyttäessä oikealle kaarteessa palo ja sulakkeen vaihtamalla pääsi perille.
    Onko mahdollisesti jokin tyyppi paikka mistä esim johtosarja menee puhki vai onko pumppu yms menossa?
     
  2. oceanic7

    oceanic7 Double Gearhead


    Sama vika eri auto.
     
  3. sulo100

    sulo100 1st gear

    Omassa -99 vanissa teki samaa vikaa. vika löyty johtosarjasta ilmastointi kompuran päältä.
    Johtonippu oli hinkannut kompuraa vasten ja aina välillä sulake paloi.
     
  4. camaro1

    camaro1 Gearhead

    Ok. Pitääpäs näillä ohjeilla aluksi perkata.
     
  5. camaro1

    camaro1 Gearhead

    Tähän aiheeseen päivitys vika oli juuriki siinä kohtaa . Johtosarjassa siinä risteyspaikka joka teipillä tehty ei ole siinä sitä muovisuojaa ja kompuran päällä olevien putkien kiinnityspultin kantaan oli hieronut puhki. Kiitokset vielä.
     
    Jussi289 tykkää tästä.
  6. Jussi289

    Jussi289 Double Gearhead

    Pointsit tästä. Tällä viimesellä varmistuksella saattaa olla korvaamaton apu vielä jollekin.
     
    palontie tykkää tästä.
  7. b0rje88

    b0rje88 1st gear

    Kiitos tästä, viikko sit oli selkäleikkaus ja tässä tovin googletin ja ajattelin että käyn kurkkaamassa kun ei muutakaan pysty tekee ja siellähän se vika oli tässäkin vanissa. 2500 6.5Td -01
     

Kerro tästä muillekin!