Chevy 305 käynnistyspropleemi

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja GM4WD, 5.11.2011.

  1. GM4WD

    GM4WD 1st gear

    Hommasin juuri ekan bensajenkin, -88 sedan Caprice, kone on 305 ja siihen on ed. om. vaihtanut Edelbrockin imusarjan ja kaasarin. Ongelma on että yön yli seisottuaan saa sahata pitkään että saa käyntiin, hörähtää kyllä heti alussa mutta sitten n. 10 sek. sahausta kunnes alkaa lupailla. Lämpöisenä tai muutama tunti ajosta lähtee heti kun avaimeen koskee.
    Tässä on manuaalinen (vaijeri) ryyppy jota ei ole kytketty toimimaan, että se varmaan tekee osansa mutta huomasin että bensansuodatin on yön yli seisottuaan tyhjä, bensa valuu tankkiinpäin?
     
  2. Putte

    Putte 1st gear

    Jos ryyppy ei ole toiminnassa, niin polkaise kaasupoljinta 5-10 kertaa, niin pitäisi helpottaa käynnistymistä.
     

Kerro tästä muillekin!