Chevy 454 550hv oikeat tulpat

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja el camino 454ss 1973, 11.5.2021.

 1. Hei ko. auto sammuu tyhjäkäynnillä kaasua painaessa silloin tällöin ja pakoputkessa paukahtaa välillä, ilmeisesti kaikki bensa ei pala ja päättelin että tulppien lämpöarvo ei ole oikea, motti on rakennettu viritysosista kokonaan ja teho noin 550hv.ehkä vähän alle , takapyöristä mitattu 442hv.Mitkä tulpat pelittäs parhaiten?98e olen tankannut , enimmäkseen v-poweria.
   
 2. artsiracing

  artsiracing Gearhead

  Nuo oireet vois asettua paremminkin kaasarin ja sytkän säädöillä, sulla menee ehkä joissain tilanteissa seokset liian laihalle. Kiihdytyspumpun toimintaa vois tarkastella ekaksi.
   
  el camino 454ss 1973 tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!