Chevy BB

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja belair66, 5.1.2014.

  1. belair66

    belair66 Gearhead

    On tuossa 396 levällään, moottori on noin vuodelta -65. Pakosarjat on GM valusarjat, ja niissä on tukittu ilmapillien reiät pulteilla. Kysymys kuuluukin seuraavasti: ilmapillien kohdalla on "patit" melko hetimiten tiivistepinnan jälkeen. Onko noita hyötyä pirrailla pois? Käytössähän ne ilmapillit ei ole, joten ihan turhaan kai ne patit siinä on? Valunumero GM 3989310.
     
  2. Joe Hunt

    Joe Hunt Double Gearhead

    Mitä aioit sille mosalle tehdä? Jos aiot sitä virittää niin kannattaa ne valusarjat patteineen siirtää roskikseen.
    Mut jossain vakiopadassa saavutettu hyöty on aika marginaalinen ,mikälli "pirrailu" on yhtäkuin materiaalin poistaminen virtauksien parantamistarkoituksessa!
     
  3. Mika.V

    Mika.V Gearhead

  4. belair66

    belair66 Gearhead

    No ainakin nokka menee vaihtoon, ihan varmaa ei vielä mikä tulee (Comp) kannet on siivotut GM:n Oval portit, männät TRW:n pattipäät, imusarja Holley Street Dominator, kaasari Carter 750.. pata vaikuttaisi olevan kohtuu hyvässä kuosissa, enempi tämä on huolto kuin remontti.. Sylintereissä oli pikkuisen naarmua niinkuin männän helma olisi pyyhkinyt, menee hoonilla.. mutta onko järkeä vetää männän helmoihin pinnoite, sellaistakin on kuulemma saatavilla? Niin tuohon pakosarjahommaan, tuo x-runkoinen meinaa olla vähän ahdas noitten pakosarjojen puolesta. Jos jollakin on tietoa mitkä pakosarjat sopii isolohkoiseen x-runkoiseen niin kiitos..!
     
  5. belair66

    belair66 Gearhead

  6. Mika.V

    Mika.V Gearhead

Kerro tästä muillekin!