Chevy blazer s10 vm 2000......

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa '4x4', aloittaja boneshadow, 12.9.2013.

  1. boneshadow

    boneshadow 3rd gear

    Kertokaas onko kuinka normaalia, että nuo ajovalot heiluvat? Ei niissä kyllä mitään erikoisia kiinikkeitäkään ole. On vaan niin pirun huonot pimeellä eikä tärinä auta asiaan yhtään.

    Ja toinen....kun jarruttaa risteyksiin niin polkimen lähestyessä ääriäsentoa, alkaa se hypyttää, ihan ku heittäs absin päälle. Ja tuntuu ettei meinaa kunnolla pysähtyä kuitenkaan. Ja pitää sellasta rynkytys ääntä. Onko tämä nyt merkki siitä, että mahdollisesti on abs menossa tai menny jo? Välillä siinä palaa kyl valo ja välillä ei....talvea varten vaan ois kiva saada tällaset pikkuasiat pois....
    Ja auto on sen verran uus tuttavuus, ettei kaikki niksit vielä tuttuja ole :odroll:
     
  2. ripa1966

    ripa1966 Gearhead

    lampun takana kone huoneessa on kaksi pika kiinikettä ilmesesti on huonosti paikallaan jos lamput heiluu ja se abs juttu korjaantuu vaihtamalla abs anturin jommasta kumaasta etunavasta maksaa rock-autossa 30€
     
  3. boneshadow

    boneshadow 3rd gear

    Onko väliä kumman abs anturin vaihtaa? Täytyykin lähtee konehuoneeseen tutkimaan tarkemmin noita lamppuja... Kiitos :D
     
  4. 4x4_76

    4x4_76 1st gear

    Totta kai on väliä! Ensin tutkitaan missä vika on, ennen kuin vaihdetaan randomisti osia.
     
  5. boneshadow

    boneshadow 3rd gear

    Eli tarvii käyttää se jossain, missä pystyy vian lukee? Entäpä voiko tuota kaukosäädintä jotenkin herkistää, kun on niin pirun kovasti painettava versio. Patterit vaihdoin ja huomasin, että tummaa oli siinä piirilevyssä, josta se kontaktin ottaa noinin painikkeisiin... Kummassakin kakessa sama vika. Vaiko uus pitäis sit tilata?
     

Kerro tästä muillekin!