Chevy Caprice 91-94 käyttöautoksi ?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Stone, 8.9.2004.

  1. MrRoadmaster

    MrRoadmaster 3rd gear

    ..hmmm.. kerrottakoon nyt näin, että ainakin yksi '95 oli kilvissä v 2000 helmikuussa... ehkä sitten eka '94...
     
  2. ESE

    ESE 1st gear

    morjens, kertokaa uskaltaako ostaa vm-91`sämpylän jolla ajettu 319tkm???? vai joko auto on tiensä päässä...
     
  3. tammercity

    tammercity Gearhead

    Turha niitä metrejä on katsoa.

    Jos auto noin muuten toimii ja muutenkin on "siisti" niin ei muuta kuin lantit tiskiin 8)
    Ennemmin itse ainakin ottasin puolimiljoona ajetun ja huolletun kuin 100tuhatta vedetyn mutta huonolla pidolla :odroll:
     
  4. ss70

    ss70 1st gear

    Itsellä -91 sämpylässä yli puolimiljoonaa mittarissa. Ruostuminen kai tärkein asia tarkistaa kohdalleen. Muutenhan palikat sellaisia vaihto-osia joita kulumisen mukaan uusitaan. Sanoisin, että uusittavien listalle menee kohta jos ei ole jo uusittu seuraavat osat: laturi, jarrut, startti sekä mahdollisesti osa nivelistä. Ilmastointi myös sellainen komponetti, että ainakin tukossa imupuoli jonka puhdistamisella saa uutta puhtia tuohon puhallustehoon. Luultavasti myös syyläri alkaa olla tiensä päässä varsinkin jos siinä käytetty alkuperäistä korkkia joka ei anna yhtään paisuntavaraa. Ajovaloumpiot uusimalla saa hiukkasen lisää valotehoa. On muuten omistamistani autoista ehdottomasti huonoin valokuvio. Tässä nyt alkuunsa kokemuksia joita reilun 250 tkm ajelulla olen huomioinut.
     
  5. rammi

    rammi 3rd gear

    Mulla on rapiat 330tkm ajettu ja kun on hyvänä pitänyt niin mikäs tuolla ajellessa - hyvin toimii ja kulkee. Tällä hetkellä auto on tosin joutavana, kun tuo RAM toimii käyttöautona, että tästä saisi joku hyväkuntoisen sämpylän :)
     
  6. ESE

    ESE 1st gear

  7. ss70

    ss70 1st gear

    Kokeile kaikki sähkölelut+ilmastointi. Tsekkaa toimiiko check engine oikein. Eli syttyy kun virrat päällä, mutta samuu samantien kun kone käynnistyy. Käy ajamassa ja normaali suhinoita kummempia ääniä ei pitäisi kuulua. ABSien toiminnasta ei ota pirukaan selvää, testiksi riittää että jarruttaa kunnolla. Alustassa mahdolliset ruostevauriot pitäisi tutkia montulla. Muutenhan tuossa hinta kohdallaan vaikka itselle ei silmään tuo ulkomaalin väri/sisustan väri miellytä. Vaniin jotenkin tuo punainen pornoväri parempi. Tämä ihan makuasia. ;)
     
  8. impala1968

    impala1968 Gearhead

    Mulla on tuo buikki vähän tuoreempi mut 350tkm ajettu eikä mitään pahaa sanottavaa toiminnassa. Mun oma on tosin tuontiauto ja ajettu pitkää matkaa hyvillä teillä mutta kunnossa on kilometreistä huolimatta.
    Ei yli 300 tuhatta ole paha lukema jos vaan on yhtään pidetty hyvänä.
     
  9. ESE

    ESE 1st gear

    meneeks näissä muuten kansipahveja kuten kutosissa tuppaa menemään?
     
  10. lesabre

    lesabre 1st gear

    Ei mene tyyppivikana ainakaan. Maanantaikappaleitahan nyt on aina joka valmistajalla mutta ei noissa kaseissa mitään akilleen kantapäätä ole jota kannattaisi pelätä liikaa jos auto muuten jotenkuten inhimillisen verran ajettu ja kohtuu oikein pidetty huoltojenkin osalta..Aika hyväksi havaittua tavaraa vuosien varrella GM leirissä nimittäin nuo SB:t,koeponnistuksia on kun muutamia tehty vuosien varrella siellä päin.
     
  11. kippis

    kippis Gearhead

    hemmetti kun polttelis ostaa sämpylä käyttöautoksi.
    ensin pitää vaan toi ruotsinlaiva :rotfl: saada myytyä / jos joku tarvii volvon urheiluvankkuria niin mulla olis kohtuu kilometreillä oleva.
    eli saa laittaa mulle yv:nä vaikka tarjouksia tulemaan omasta / kaverin autosta.
     
  12. impala1968

    impala1968 Gearhead

    Toi mun 95 tiemestari stw löytyy myyntipalstalta, ens perjantaina lähden jenkkeihin käymään, ennen ei varmaan kauppaa keretä hieromaan mut parin viikon päästä onnistuis jos aihe kiinnostaa.
     
  13. impala67

    impala67 Double Gearhead

    itse itseäni lainaten, taloudellinen pitäisi ehjänä ollessaan olla sukkulamuotonsa ansiosta.

    Eihän noi yleisesti huonoja voi olla, koska new yorkin vakiotaksikalustoksi kelpasivat. eli kestävät kovaa käyttöä.
     
  14. harri60

    harri60 Gearhead

    Meidän sämpylä 153000km. ja todella mukavaa kyytiä.
     
  15. leenamari

    leenamari 1st gear

    Meillä on ollut reilun vuoden verran 91 Caprice farkku (ajettu 176 000 km) käyttiksenä ja kyllä on kuulkaa mukavaa ja halpaa kyytiä. Tuo GM:n ilmoittama lukema pitää hyvin kutinsa, meidän laiva kuluttaa tuolla 305:lla juurikin sen ysin pintaan sadalla kilometrillä. Vähän tuossa mietittiin auton myyntiä, mutta tulimme kuitenkin siihen tulokseen, että eihän sitä hyvin toimivaa ja vähäruokaista chevyä mihinkään kannata hukata. Ainoana miinuksena näin vuoden käyttökokemuksen jälkeen voisi mainita, että ei ole kauhean lämmin auto, sitä sisätilaa kun on jonnin verran lämmitettävänä. Mutta muuten kyllä suosittelen 8)
     
  16. kippis

    kippis Gearhead

    toi auton kylmyys talvisin on kyllä monella ollut vaivana.
    auttasko ihan perinteinen pahvinpala syylärin edessä :eek: tai sitten termostaatti vaihtoon.
     
  17. Qjet

    Qjet 1st gear

    Ei vähennä kestotestin läpäisyä korkein mahdollisin arvosanoin sekään, että suuri osa noista NYCin sämpylöistä elivät jo tuolloin "toista elämäänsä ". Ensimmäinen oli eletty poliisin käytössä.
     
  18. vpoint

    vpoint Gearhead

    Mulla kans suht tuore hankinta viimekesältä -91 farkku 5,0 ja ajettu 165tml. Tyytyväinen oon ollu ja pelannu hyvin lukuunottamatta satunnaisia moottorin sammahteluja ajossa, kun se ei oo vielä normaali käyntilämpötilassa. Missähän ois vika? Lämpötilatunnistin/anturi sökö? Sammuu tyhjäkäynniltä joskus kun on D päällä tai kun löysää kaasun ja jarruttaa esim. risteykseen tultaessa. Lähtee kyllä heti uudelleen käyntiin. Pikkuvikoja.....heleppo korjata.... :rotfl:
     
  19. Jza

    Jza Double Gearhead

    Mistä kummasta te löydätte noin vähän ajettuja sämpylöitä? :eek: Käytännössä kaikki mihin oon itte törmännyt, niin on vedetty päälle 300 tkm...
     
  20. rammi

    rammi 3rd gear

    Entisiä ruumisvankkureita?? Tai sitten tuontipelejä?

    Suomiautot muuten tahtoo olla tosiaan jo aika paljon rullattuja, mutta kuten aiemminkin oon sanonu niin kun huoltaa niin hyvin kulkee vielä pitkään.

    Mulla on tuo sämpylä jäänyt tarpeettomaksi, joten tässä olis jollekin hyvä peli:
    www.nettiauto.com/1511142
     

Kerro tästä muillekin!