Chevy Caprice 91-94 käyttöautoksi ?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Stone, 8.9.2004.

 1. 12345678910

  12345678910 Gearhead

  ^Sama täällä. Ainoo vaan että 305 on liian mopo kone tohon, LT1:lla olevia vähän kattellu sillä silmällä. o_O
   
 2. Charger´69

  Charger´69 Double Gearhead

  Joo se on totta. On harmikseen ihan pikkusen liian nuhanen kone, en minä tiiä tarvisko sitä tehoa olla enempi mutta vääntöäki ku ois sen 100Nm enempi niin ois huomattavasti mukavampi ylämäissä jne. Mutta sehän kyllä on helppo ratkasta ku vaihtaa vaan 350 truck moottorin niin ainakin itestä tuntus että alkas riittämään. LT1 toki vielä parempi.
   
 3. passerby

  passerby 3rd gear

  ostin sitte uuden vilkkureleen niin taas toimii vilkut. kestipä edellinen rele kaks kuukautta. pohjassa lukee Taiwan. oli kyllä lyhytkestonen rele se.
   
 4. wiwwe

  wiwwe 3rd gear

  Ärsyttävää pientä sähkökänkkää ilmaantuu välillä, joskus häviää sähköt kun kääntää virrat päälle, sulakkeet on ehjiä tulee takasin kun antaa hetken olla ja sit toimii taas normaalisti...

  Äsken teki sitten niin että käynnistin auton ja ihmettelin kun mittarit pomppii miten sattuu ja soittimen näytöstä jännitettä seuratessa hyppi 13-15.2v välillä ja sähköt hävis kokonaan kun sammutin auton... Pari minuuttia kun taas odotteli niin sähköt palas ja auto toimi taas normaalisti..

  Sähköviat on aina mukavia o_O:wc:
   
  passerby tykkää tästä.
 5. passerby

  passerby 3rd gear

  akku purkanut itsensä johonkin eikä ollu edes valot päällä. nyt pitää keksiä millä pirulla saa typerän sivunapa-akun ladattua jos ei löydy sopivia pultteja siihen kierrettäväksi. omistan kyllä sopivat mutta ne on parinkymmenen kilsan päässä....
   
 6. passerby

  passerby 3rd gear

  akku ladattu ja auto käynnistyy taas. jännityksellä odotamme käynnistyykö huomenna...
   
 7. stealth

  stealth Gearhead

  Abs ongelmia, valo syttyy kun ajaa ja antaa koodit 21,25,61 Pumppu toimii,kokeilin hyppyjohdolla, tuolla pumpun vieressä on kaks relettä se nelinapainen kyllä toimii mutta se kuusnapanen napsahtaa eli pitäs toimia mutta ei kytke kuin kaks napaa toisiinsa. Löytyskö täältä apuja?
  Tunnistaako tuo systeemi takajarrujen toiminnan, toisella puolella oli jarrukengät niin kiinni rummussa ettei käsin saanut rengasta pyörimään?
   
 8. wiwwe

  wiwwe 3rd gear

  Ei siellä oo taakse kun yks anturi ja se on murikassa kiinni niin ei sen pitäis tunnistaa eroja...

  Sä saat sentään koodit pihalle, mulla vaan valo palaa :poff:
   
 9. stealth

  stealth Gearhead

  Sulla on sitten todennäkösesti tuo takakontissa oleva boksi rikki tai jossain välillä kontakti poikki.

  Tarkoitin että tunnistaako tuo jarrupiirin paineita, Taisi olla paineet korkealla kun oli liinat kiinni toisellapuolella ettei käsin kääntynyt eikä sorkkaraudalla pyöränpulteista.
   
 10. wiwwe

  wiwwe 3rd gear

  Sitä en osaa sanoa, abs valo ei sammunut boksin irrottamisella vaan vasta sitten kun otti konehuoneen pumpulta liittimen irti.
   
 11. stealth

  stealth Gearhead

  Itellä sattu semmonen että, tuo airbakin kello otti kontaktia töötin kelloon sen airbakin kellon liipasimen kautta, liipasin on siinä aibakin kellon alapuolella ja sen tehtävänä on estää kellon kelautuminen kun kello on irti(suojelee kellon nauhaa kun se onirti) Katos kaikki virrat.

  Muutenkin tarkasta kaikki liittimet myös rattitolpan alaosasta saatat löytää sieltä syyn. Rattilukon katkaisinkin löytyy sieltä. Niin, pyöriikö se abs pumppu kun vetää virran suoraan akulta?

  Tuossa omassa läyhyssä alkoi absit pelittään kun korjasin tuon takajarru ongelman.
  Koestin tuon abs systeemin sillain että, auto on maasta irti pyöräytin kuskinpuolen eturengasta ja kun konepelti on auki niin, käsinkokeilemalla tuntee kun releet napsuu ja pumppu pyörii ja sammuu kun renkaan pyöriminen loppuu eikävarotusvalo syty enää.
  Tällätavalla saa selville myös mahd. rikkinäisen anturin muista pyöristä.
   
 12. |Lake|

  |Lake| 3rd gear


  Nuo koodit tarkoittaa seuraavaa:

  21 — Right front wheel-speed sensor fault. Circuit or sensor problem with ignition "ON" and vehicle in motion.

  25 — Left front wheel-speed sensor fault — Circuit or sensor problem with ignition "ON" and vehicle in motion.

  61 — Motor pump circuit fault — Voltage at relay without EBCM command or voltage not at relay within 60 milliseconds of command.
   
 13. stealth

  stealth Gearhead

  Kiitti, ei tällähetkellä muuta kun 12.
  Olisko ollu syynä että kun takajarru oli jumissa, alempi jarrukengän jousi oli irti ja jarrukenkä painoi jarrusylinterin männän pohjaan kun auto lähti liikkeelle ja kait työnsi painetta sitäkautta järjestelmään. Eikös tuo tunnista järjestelmäpaineet kun renkaat lähtee pyörimään?? tuo kuskinpuolen anturi tuli vaihdettua uuteen jo viimeviikolla ja hammaskehä onpuhdas ja kunnossa ja silti se ilmotteli sitä.
   
 14. |Lake|

  |Lake| 3rd gear


  Enpä osaa sanoa, mutta lukaisepa sanotaanko täällä että tunnistaako se ne paineet

  http://www.goldsswagon.com/ABS/Bosch 2U ABS Systems.htm
   
 15. stealth

  stealth Gearhead

 16. |Lake|

  |Lake| 3rd gear

  Vuodosta minulla syttyi vain BRAKE -valo, Anti Lock ei syttynyt.
   
 17. wiwwe

  wiwwe 3rd gear

  Pumppu kyllä pyörii suoralla virralla. Anturitkin tuli mitattua ja oli ohjearvojen sisällä. Täytyy jatkaa ihmettelyä kun kerkee
   
 18. passerby

  passerby 3rd gear

  koko auto tärisee moottoritienopeuksissa. alkaa suunnilleen 95km/h.

  eturenkaat on tasapainotettu kuluneena talvena, ainakaan sen puolesta ei pitäis vispata, takarenkaista en tiedä.

  mietin että kokeilis toista rengassarjaa että vieläkö vispaa.. jos tärinä loppuu niin allaolevassa rengassarjassa on jotain heittoa ja jos ei niin jäljelle jäänee kardaani..? ideoita? soikeita kumeja vaikka on tasapainotus kunnossa?

  tärinän tulosuuntaa oikeastaan mahdoton hahmottaa, tärinä tuntuu vaikuttavan tasaisesti koko autossa: ratissa, istumessa, taustapeilissä ja takaontin verhousmuovi alkaa resonoida väljyyttään.
   
 19. -weikko

  -weikko 1st gear

  Laatikon kannatinkumi ainakin itsellä aiheutti kyseisiä oireita.
   
  passerby tykkää tästä.
 20. passerby

  passerby 3rd gear

  mielenkiintoista.. millanen homma olis itse vaihtaa? löytyy pilarinosturi ja joltain vois lainata semmosta vaihteistopukkia tai mikälie. pukilla vaihteistoa ylös, vanha kumi pulteilla irti uus tilalle? onko helpossa paikassa?
   

Kerro tästä muillekin!