Chevy Caprice 91-94 käyttöautoksi ?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Stone, 8.9.2004.

 1. passerby

  passerby 3rd gear

  Tiedä häntä kuinka semmonen löytyy... kohta on Caprice jota ei saa ikinä leimasta jonkun typerän mittarin takia... varaosiksi perkele....
   
 2. Swinger

  Swinger Gearhead

 3. anttikristus

  anttikristus Gearhead

  passerby tykkää tästä.
 4. passerby

  passerby 3rd gear

  Omaani en arvaa mihinkään lähettää ja valmis uusi mittaristo on helvetin kallis.. vittu mikä murheenkyrpä tuo auto...
   
 5. passerby

  passerby 3rd gear

  Ei oo enää hauskaa. Kaikki muu ois vielä menny mitä on ollut tähän asti. Multahan uupuu vaan nopeuden näyttö, pitkien valojen ja vilkkujen symbolit... ja niistä hyvästä pitäis maksaa 582 koko mittaristosta plus rahdit ja muut...
   
 6. karivanner1

  karivanner1 2nd gear

  Mulla kävi Chargerin mittaristo huollos jenkeis. Makso 80,- plus tietysti postikulut. Paikka oli http://www.myairbags.com/ Sama firma korjannu mulle yhen Airbag tietokoneen ja pari ABS boksia.
   
 7. Swinger

  Swinger Gearhead

  No ompas se vaikeaa olevinaan yhden mittariston kanssa, tarjoon donan sun capricesta ni ei tarvii purkaa varaosiksi.
   
 8. Rusty

  Rusty Double Gearhead

  Nokitan 1001 euroon.
   
 9. Rusty

  Rusty Double Gearhead

  Ei syytä haikeuteen, tuohon hintaan saat kyllä pitää sen itsellä. :p
   
 10. Swinger

  Swinger Gearhead

  Rusty jos tolle linjalle lähdetään ni mä pistän 1005€
   
 11. Rusty

  Rusty Double Gearhead

  No nyt meni jo yli budjetin.
   
 12. stealth

  stealth Gearhead

  http://elehuolto.fi/
  voin suositella.
   
  passerby tykkää tästä.
 13. passerby

  passerby 3rd gear

  Herra näsäviisas sitten kertoo miten ysinelosen diginäytön saa pelittämään. No siis, ihan helppo juttu, eiks niin? "Menikö suoraan tunteisiin", muodikas tokaisu nykyään... Niinhän aioit sanoa?
   
 14. Swinger

  Swinger Gearhead

  Mielestäni en ole näsäviisaillut sulle, ihmettelin vaan kuinka se voi olla vaikeaa kun mahdollisuuksia on sen kuntoon saamiseksi / vaihtamiseksi vaikka kuinka paljon, mutta vastaus sun kysymykseen tulisi tässä: -94 murheenkyrpä digimittarin saa pelittämään myymällä auton 1005€ mulle.
   
 15. passerby

  passerby 3rd gear

  Niitä uusia näyttöjä ei kaiketi kukaan valmista joten se täytyy nähtävästi jotenkin rakentaa uudelleen. Jotenka vaihtamisessa joutuis uusimaan koko mittariston pelkän diginäytön sijaan.
   
 16. passerby

  passerby 3rd gear

  Lienee arvoitus miten paljon suomen mittaristopajoissa on kokemusta tuommosen korjaamisesta,en ees tiedä mikäse on suomeks toi vacuum fluorescent, joku tyhjiövalaistu....
   
 17. J-P-A

  J-P-A 1st gear

  Varmaan oot jo puntaroinu eri vaihtoehtoja, sanon siittä huolimatta. Tilaat irtomittariston autoon, kuten edellä on jo tarjottu. Toinen on asentaa vanhan mallinen tilalle. En tiedä paljonko eroaa sämpylöiden mittarit ja johdot? Noita 91->sämpylöitä on jokunen purkuauto ihan kotimaassakin. Mulla on 91 ja viimeks ku kattoin jos ei muuta niin on se vähä ees saman muotoonen mittari.
   
 18. passerby

  passerby 3rd gear

  pikasen tutkinnan jälkeen ihan eri muotonen. 91 ihan suorakaide jossa on suora yläreuna, 94 on kaareva päältä. Ja epäilen ettei ne muutenkaan sovi, ihan eri johdotukset tms.
   
 19. J-P-A

  J-P-A 1st gear

  no justiinsa.. menis siis kojetaulua myören uusiks + johtojen parsimiset. jos ei pelkkä mittarin osto niin mites pistää jäihin homma ja hankkia tuontiauto josta purkaa mitä tarttoo ja loput myyntiin? Vaara tietty on että jää nurkkiin tavaraa, menee aikaa rahaa ja mittarille tulee melkosesti työtunteja ja vaivaa.
   
 20. passerby

  passerby 3rd gear

  Ei ainakaan sitä purkuraatoa. Kattovat mittaripajalla uudestaan sitä. Muutaman päivän päästä voidaan olla viisaampia.
   

Kerro tästä muillekin!