Chevy El Caminon pelastusta rappiotilasta

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Projektit', aloittaja stailaaja, 4.10.2013.

 1. stailaaja

  stailaaja 1st gear

  no niin, tulihan se eka ihan oma jenkkikin ostettua. Nettiautoo selattu pari vuotta ja karsiintui muutamaan malliin jotka jostain syystä aiheutti jonkin sortin mielihyvää :)

  kesällä oli erittäin varteenoteetava vaihtoehto myynnissä, vm 80 , mattamusta ja 5.0 koneella, ilman lukkoo, olisko ollu 350 loota paikoillaan, ei katsastettu oli aika rehusen olonen.

  no se kerkes sitten mennä parempiin nopeempiin käsiin.

  välissä ei oikein ollu kuin pikku veekasi kokosia el camiinoita joita kävinkin ahkerasti potkimassa renkaisiin, muttei sitten tullut kauppoihin asti päästyä..

  viime viikolla lirvahti pikkusen simaa kalsarin etumukseen kun yöllä selasin nettiautoo työpäivän päätteeksi puhelimella, sänkyssähän ei muuta tekemistä oikein ole...

  siellähän oli sitten varsinkin karussa kunnossa oleva EL CAMINO !! hintakin vielä sellanen ettei voi vaatia että olisi mobilisti lehteen tarvetta enää tästä yksilöstä tehdä juttua..

  kävinkin myyjän kanssa pitkään puhelimitse keskustelua ja välillä taidettiin jopa ohimennen puhua tästä Caminostakin :lol: aika varma siitä, no en nyt ihan satavarma että höpöteltiinkö ihan asiaakin tästä autosta.

  sovittiin kauppapäivä, kun piti oikein olla edustuskunnossa kun laitettiin PROMOpätkää automyynnin maailmasta samalla nauhotellen, toivottavasti joku kanava ymmärtää hyvän huumorin päälle ;) eilen sitten oltiin päivällä kameroiden edessä ja saatiinkin melkosen kovaa pläjäystä aikaseksi, koeajo meinas venyä kun alettiin laitella kuvaajalle kuvattavaa oikein kunnolla, ihan kunnon raitaa ja savujen saattamana. samalla ponnistin etä lukko pitää ja toimii normaalikäytössä

  sitten ei muuta kuin tinkaamaan ja kättä päälle, avot, virmalla olikin oikeen eka edustusauto!!!! wuhuu!
  sovittiin että grantin uus ratti ja jotkut mankelssin tms 15" pellit tulee kaupan päälle että on sitten maalausvaiheessa laittaa jotkut kiakot alle.
  tänään lähettiin kaverin ja nuorimman pojan kanssa hakeen kaminoa. pahoittelen jälkikasvulle aihauttamaani traumaa, mitenkähän se trauma joskus sitten tulee esiin.. toivottavasti ei kaapista :lol:
  no lyötiin veekasi tulille ja kohti tamperetta, tietty tankin kautta, kun mittaristoo ja lisämittareita kapiini pullollaan mutta tasan 2 toimii, nopeusmittari ( näyttää väärin, siinä on jokamammanpojan vauhtimittari, kun ajaa 60kmh, mittarissa jo liki 90kmh :) ) ja toinen on oikein mekaaninen veslämpömittari. tosin amerikan asteinen niin mitään tiedä vaikka olis keittäny sen 2tuntia kun kotiin ajoin.. tuumat ja faarenheitit prkele. millejä ne olla pitää!

  no tankin jälkeen ei muuta ku puhelimeen ilmanen apsi ja sai sitten kattoo nopeusnäyttöö että paljon sitä oikein ajellaan ettei tuu toisia sakkoja ( mondeolla oli kova vaihde eilen ja nopsahti kamera prkle)
  helekutin hyvä ajolleen, menee ilman ajokoira efektiä, ja tärkeintä ei vatkaa ja tärrää ollenkaan välillä 80-85kmh :) muutoin sheikkaa pebaa oikein hyvinkin. kartinaali ehkä tai eripari rengastus. oli muuten 5kpl erilaisia kummeja kun ajelin kotioppäin.
  EI EI, se viides ei ollu mikään sulttaani lompakossa vaan ihan melkosen kauhtunu soikee kummi siellä varamangelssien seassa. oikein kauppias laitto yhren kummin päälle kun kyselin että jos ihan vararenkaaksi kotomatkalle. matka suju ku unelma, tosin parikertaa kävin tankilla ihan varuiksi kun ei tosiaan mittari vörki ja ei tiedä kuinka persiillään on säädöt ...

  katotaan osaanko jakarilla ja putkitonkeilla+ hitsipillillä linkittää kuvaa koko kauheudesta

  [​IMG]

  [​IMG]

  kuten kuvista näkee että tämän yksilön hanskalokerossa EI ole huoltokirjaa

  kuvista näkee myös toivottavasti kiillon alle, tämä timantti on vielä pikkasen hiojaa vailla ja rappiotilasta vielä noustaan !!

  siis kyseessä on vm 1980

  rekkaroitu pakuksi ja 1+2

  koneena 5.7 (bensa) jos ny joku luulee että dx :eek:

  fiilattujen kansien päällä on edelbrokkin korkeempi imusetti, kaasari ja ilmanputsari.
  venakopat myös edelbrokkin tuotteet.
  pellisarjat+ 3" rosteri x-pipellä
  laatikkona viimevuonna prepattu ja kirrattu 350 :nen
  lukkoperä joka pitää, ei ole hitsattu 100rossanen.
  JA on noin 3-4 " chopattu

  nokkana on joku piukempi tikku.

  painles viresin johtosarja mutta aiemmat tirehtöörit jättäneet sen noin alkumetreille että johdot irti melkein kaikista hiluista ja vedot on paljailla piuhoilla siellä täällä. erittäin karseen näkönen ja pikkusen on epävarman oloset sähköt..

  kaikkee laittamista on ja paljon, mutta lähtökohdaltaan on ihan positiivisiakin hommia ja palikoita.


  ajatuksissa alkaa toi lahden näyttelyreissun jälkeen (säävaraus) pistää työn alle. talliin ovi tulee vasta joulukuun puolessa välissä mutta pressukyhäelmää yms yms ja tuulensuojalevyä niin kait siellä tarkenee
  -sisusta täysin uusiksi, nukkaa ja nahkaa ja lisävarusteita kehiin ja valoistetta hallitun epähallitusti.
  -lasien tiivisteet oviaukoissa ja ovissa
  -bowtie logon poisto/ rakentelu sitten jos sen pitää niin ihan eri laadullisesti.
  -putkiston muokkaus että saa stancen kohdilleen, nyt tuo vesilahtelainen perä ylös -tyyli ei miellytä silmää ja sitä optista näköä haittaa vielä kun edessä 14" ja takana 15" rengastus .
  -vanteiksi ettitty 20" tsw:n vanteita, sopii silmään muutama malli ja kun bmw:n jako likellä niin muutamilla edukkaasti myynnissä..renkaillahan ei oo väliä muuta ku pitää ilman :)
  tarttee adapterit sorvauttaa , kun menee talvehtimaan talliin.
  -korin peltien ja luukkujen paikoilleen sovitushierominen, nyt on sinneppäin..
  -osien 1 kerrallaan pohjatyöt ja maalaus. väri pysyy ekan talven aikana melkolailla samana kun tossa on niin paljo muutakin dusailtavaa.
  -puskureihin listat
  -vilkkuviiksi tai koko rattikarahka mielellään voisi olla vaihtoiässä -----> saa tarjota!
  -valokytkin, yms virtalukkoo uusia
  -vaihdenäyttökirjainsydeemin toimintaan laitto
  -tekniikalle perushuolto niin samalla näkee missä hapessa ne on.

  jos joku tunnistaa kapineen voi kertoilla kauniita ja kauheita juttuja tähän sensuroimatta, kyllähän tosta nyt näkee ettei se ole ollut pyhäkoulussa viimesiä vuosiaan :lol:

  että näihin tunnelmiin, toivottavasti jos noi kuvat ei toimi joku fiksumpi kertoo miten linkitetään kun sorvilla ei ainakaan onnistunut..
   
 2. CHEVY HESSU

  CHEVY HESSU 3rd gear

  ainakin komeesti alotit kertomalla ihan hyvin asiasta "ytimen" , tsemppiä rakenteluun
  t.Hessu ( 50v. jo vähä väsyny harrastaja )
   
 3. stailaaja

  stailaaja 1st gear

  joo tästä eteenpäin, auto saavuttanut raggari omistajien mukana pohjamudan niin oli tälle pelastus että pääsi ns hyvään kotiin, intoo piukalla olevalle rassarille.
  vkl aikana varmaan tulee caminon kimpussa rutosti hinkattua pitkin poikin :)

  jos kones pellin ainakin maalaan ja ratin vaihdan, ohjaustehostimen pumpun hihnan kirraus -> pultteja poikki...
  jne tutustumista.
  ainiin sisustan siivous ja pähkäily.
  samalla ku siivoilee niin otan pikkasen ölusta ja eikun tuumamyssy päähän ...
   
 4. stailaaja

  stailaaja 1st gear

  parit kylähurtsat tuli ajeltua ja toimi ja lämpönenkin oli illan viiletessä.
  pesunkin suoritin , mutta ei siitä kiiltävää tullu, mutta mukavempi kattella pihassa kun ei oo savimöykkynä kuten kuvissa.
  työt esti kaljottelun vkl aikana tehokkaasti ja ei tullut mietittyä sen kummemmin sisustaa.
  nahkavuodat kuitenkin lajittelin vaimon mieliksi taloon sisälle kaiteen päälle :) saa paremmin harkita värejä millä lähtee liikkeelle penkeissä. ehkäpä 2-väriset penkit nahalla,jtn vaaleeta sävyä+ pikkasen tummempaa. sävyinä vois olla vanilja-konjakki sopivalla tikkausvärillä tai musta-harmaat punasilla tikkauksilla. ehkäpä tummanruskeet ja vaaleet tikkaukset..ainakaan reteitä tereitä ei tuu tähän autoon :D
  no näkee sitten mihin päätyy penkkien väreissä kun pääsee kaljan kanssa miettiin 8)
   
 5. renttu81

  renttu81 Gearhead

  Ihan hyvä ettei tullut matasta kiiltävää pesun yhteydessä.. No joo, vinoilut sikseen ja toivotan antoisia hetkiä kamiinan kanssa. Ja jos/kun rasvainen sormi suuhun lipsahtaa ni täällä OD:llä kyllä autetaan.
   
 6. saresks

  saresks 3rd gear

  1+3!?
   
 7. stailaaja

  stailaaja 1st gear

  lirvahtanu 1 liikaa eli onhan se 1+2 = 3 :lol:

  jumankauta ku on tarkkana oltu :eek:

  koitin tänään kattella lohkosta nummerosarjaa mutta tovin sateessa mottia möllöteltyä tulin siihen tulokseen että saa odottaa kun pääsee talliin ja alkaa purkutyöt.
   
 8. stailaaja

  stailaaja 1st gear

  tänään pääsee camino työhommiin, haen aaveekoolta skootterin ja vien samalla lavallisen jätesäkkejä kun haravoitiin vkl aikana pihaa. näin se homma etenee.
   
 9. stailaaja

  stailaaja 1st gear

  Re: Chevy El Caminon pelastusta rappiotilasta+ tallin laajen

  el camino ei käynytkään kaatopaikalla jätesäkkien viennissä :) hain tallin jatko-osaan käyntioven 10x21 bygmaksista, helppoo ny ku ei tartte peräkärryllä dusata.
  camino oottelee talliin pääsyä, 3000x2350mm nosto-ovi tilattu ja tulee noin 3vkon sisään.sille sitten kattoon pistorasiaa että saa moottorille sähköt. tämä tallilaajennus tietty syö camino aikaa nyt mutta onpahan kivempi lämpimässä tusailla kun vaihtoehto paukkupakkasessa pipa kireellä koivun alla :)
  eilen töitten ohessa sokkeliin ulkopuolelle patolevyt ja hiekat, sisälle hiekat, kynnykseen ulkopuolella pätkin pihakivet, ja alottelin purkaan vanhaa seinää että saa temmottua uuden 600 jaolla olevan rungon.
  caminoon hain siirtovanteet/ projektivanteet ei tartte suojailla tai varoa kun mälvää caminoo. edullisesti löyty asiakkaalta noin 70 luvun puolenvälin corveten turbiinimalliset 15" vanteet joissa melkosen iäkkäät nastakummit. saa talvellakin siirrettyä tallista pihalle ja talliin.
   
 10. kime2

  kime2 Gearhead

  Näistä autoista on monesti parempi olla kertomatta,etenkään täällä julkisella puolella joku :pinup: voi pian muistaa olleensa kyydissä :lol:
   
 11. stailaaja

  stailaaja 1st gear

  do dii, jatkuu rojekti.
  ilman kaljaa tuli päätettyä tuleva väri ja sisustan tulevat sydeemit..
  maali lähti tilaukseen, vedän ensimmäisen rojektivärin niskaan ja paremmin sitten seuraavana talvena, nyt tärkein se sisusta ja sähköt.

  amerikkaan meni tilaus jos sais jouluksi kovia paketteja :lol:
  takapuskurin korvikekuitupuskin,konespelti/kuitu, katkaisijoita yms kikkareita ja tivareita.

  nahat menee sitten tilaukseen kun penkit on pöydällä, tietää paljon kumpaakin väriä tilailee.
  ensin tehtävä kuitenniin 2kpl pontiakin sisustoja kuntoon.
  nyt lähti ostajan mukaan aamusta myös toi oikee käyttisauto, ny ennen talvikelejä saa sitten piästellä caminolla..

  repsikan takakylkipalalla olis kiirus niin ei tarttis sitä ottaa amerikan mantereelta..
  ja tietty kuskin ovi olis hyvä saada parempi aihio..
   
 12. Mr_ilez

  Mr_ilez 2nd gear

  Kattelin tätä itekki, ei ollut nettiauton kallein kamiina.. Tosin ei varmaan paraskaan... Onnittelut hankinnasta! :)
   
 13. stailaaja

  stailaaja 1st gear

  kattelin tätä jo aiemmin mutta oli pyyntöö pudjetin yli, nyt oli edullisemmin myytävänä :lol:

  no ei varmasti paras kokonaisuus mutta tossa sitä kohta kk katellu niin ihan jees aihio.
  kyselinkin aikasemmas viestis tän historiasta, kun vuosi sitten tähän panostettu oikein mallikkaasti rahaa ja osia, onkohan seissy jossain pihanperällä /kimppatallin takana ja herätetty henkiin jollakin lailla.
  tämmöstä elämää nähnyttä kapinetta ettiny ja tää oli just passeli.
  nyt talven aikana koko sisusta uusiksi ja sähköt, koppaa maaliin nopsasti ja 2014-2015 talvella kopan kimppuun silleen että vaihtuu suorempaa peltiä ja pikkasen modatusti. nyt ei talvi riitä kaikkiin puuhiin kaminon laitossa.
  viimosella rinksalla meni pihassa jarrupoljin pohjaan ja ei oo valunu vanteisiin eikä pohjaan yms , taitaa pääsylkky vuotaa tehostajaan , kumminki oli kadonnu nestettä. tosin voi olla vuotanu sisällekkin asti jo mutta lattiamatto kun aina märkänä niin ei tierä varmaksi asti. noi ovien tivarit kun on mallia persiistä 8)
   
 14. menu*

  menu* Gearhead

  Ei tuu kyllä heti mieleen oonko nähnyt ennen chopattua 5th gen Caminoa. Löytyykö sulla autosta sivukuvaa?
   
 15. stailaaja

  stailaaja 1st gear

  ei taida olla ainakaan suomessa montaa, luulempa että ainoo :lol:

  sivukuvaa voin laitella ottaen , tarttee muutenkin ottaa vielä alkuhetki kuvatuksia.
  pikkasta jarruremppaa täytyy tehdä vkl aikana. nyt kuitenniin jo ulkolaudotusta menossa tallilaajennukseen, saa ehkäpä marraskuun lopulla caminon työn alle..
   
 16. stailaaja

  stailaaja 1st gear

  hommailin corveten vanteet , 4kpl 9,5" ja 2 kpl 8,5".
  ainakin alussa saa mallailla noilla mataluuden kohilleen ettei putki kolistele hämeenkadun yössä..
  ameriikan hilut tulee 1kk myöhempään konttiin, ei kerenny ameriikanliike toimittaan rahtiasemalle ajoissa :) no ei väliä kauheesti, tossa ei pääse autookaan tekeen ku vasta marraskuussa jossain välissä.
   
 17. stailaaja

  stailaaja 1st gear

  caminoon hommailtu pikkusälää, edelleen arkiajossa :)
  jarrut tuli laiteltua kuntoon ja pikkusta tarkisteluhuoltoo tehty..

  sisustaan etitty penkkejä, muutamat vaihtoehdot löytyykin, tarttee hakee vaan nurmijärveltä :)

  e38 700 sarjan comfort penkit eli sähköö enemmän ku texasin vankilassa :)

  eilen temmoin koevedoksen tulevasta sisustan värimaailmasta ja tikkaustyylistä. laittelen vkl aikana hiukan kuvatuksia kun ei pitäis töissä olla nyt vkl aikana vaan on koulua. jos aikaa olis päivityksiin virman sivuillekkin www.stailaaja.com ja sitten tänne kuvatukset myös.
  sakemanneista ei oo tavarat vielä tulleet tontille että pääsis alotteleen sisältä.
  samalla löyty helmee nukkaväriä sisälle niin laittelen kanssa tilaten ens viikolla :p
  mutta kun olin tikannu ton koepalan niin lirvahti kyllä pikkasen simaa housuun ku oli niiiin näppärän näkönen että..
  ihan tässä joutuu vartoon että pääsee toteuttaan itteensä, ny ei oo estoja mitään jäljellä kun camino saa sisustaa...

  eilen kävi caprice classikki stroukkimotilla kattoverhoilua näyttämässä kun roikku, oli koerinksalla ku just kasattu. oli komeet röyheet puheet chevyllä :eek:
  no kyllähän siitä kattoverhoilu laitetaan kuntoon.
   
 18. stailaaja

  stailaaja 1st gear

  saksan gyntteriltä saapu paketteja, osa asiakkaitten penkkeihin mutta wuhuu, tulihan sieltä myös caminon nahat +keinonahat+ vinyylikattomatskut ja alcantaratkin. nukat vielä tilaamatta kun 1 asiakas jahkailee pähkäilee mitä väriä tulis ny nismoonsa.

  ehtoolla jos aikaa/ muistan niin vois ottaa kuvatusta kun saa postipaten paketin purettua nahkaorrelle 8)

  puhelimella kun ottaa kuvan niin ei kyllä nää yhtään mitä väriä on kuvattu, tarttee oikeen kameraa muistaa käyttää.
   
 19. stailaaja

  stailaaja 1st gear

  nyt lähdös hakeen bemarin benkkejä, sitten alkaa penkkien ja pahvien teko, kun ne saa työpöydälle. auto ei vieläkää pääse talliin asti :)
   
 20. kime2

  kime2 Gearhead

  Mahtuuko nuo pyörimään alla?
   

Kerro tästä muillekin!