Chevy/GMC Subbe/Pickup jutustelua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja kane, 12.8.2007.

 1. jake81

  jake81 3rd gear

  No en nyt tiedä, onhan se aika vaivainen vakiona mutta on niitä huonompiakin.
   
 2. Mudracer

  Mudracer Double Gearhead

  Ei toi nyt kovin ihmeellinen keksintö ole.
  Mutta traktoriin ihan passeli .
   
 3. voittol

  voittol 2nd gear

  Tarkemmin en tutkinut , mutta samoilla asuma alueilla oli ennenvanhaan myös vanhemmassa supurpaanissa valmetti eli taitaa olla niukasti nokian puolella sasiin mentäessä tuo virma ?
   
 4. ville400

  ville400 2nd gear

  kesällä noita subuja toi firma esitteli maatalous näyttelyssäja muistaakseni tehot oli niiden mukaan jossain 300 kaakin tuntumassa
   
 5. märkäkakka

  märkäkakka 2nd gear

 6. jake81

  jake81 3rd gear

 7. Catrik

  Catrik 3rd gear

  Mua vaan ottaa silmään tuo "We use aftermarket nozzles (made in Italy) that in our opinion atomize better than the OEM nozzles.". Miten se on mielipidekysymys? Miten se on testattu? Siten, että koska me myydään näitä niin nää on parempia? Saakeli että nyppii tollaset myyntipuheet, "no nää nyt vaan on meidän mielestä parempia". En ostais ennenku lyyään faktoja tiskiin.
   
  jake81 tykkää tästä.
 8. märkäkakka

  märkäkakka 2nd gear

  Asiat tärkeysjärjestykseen... Mulla ei oo vielä edes konetta.:cool:
   
 9. Gary Grand

  Gary Grand Double Gearhead

  Käyt hakeen vaan. Vkloppuna viimestään on nostettuna lavalle..
   
 10. märkäkakka

  märkäkakka 2nd gear

  Sitten puuttuu enää suuttimet.. ja etukardaani.
  Jos sen boorin tekis uuskiks ikh myymillä booriakselilla ja holkilla?
   
 11. jake81

  jake81 3rd gear

  Mulla olis periaatteessa kaks konetta jos löytyis kaks ehjää lohkoa. :D
   
 12. märkäkakka

  märkäkakka 2nd gear

  Mulla olis ehjä kampi ja veivit. Ei selvinny aiva laakereilla ja renkailla. Taas saa alkuperäise pudjetin kerrata piillä pääsee todellisuuteen...
  Katoin jo hiluxseja nettiautosta.
   
 13. jake81

  jake81 3rd gear

  Mullakin olis 2sarjaa mäntiä, 2kampirautaa, 2nokkakeppiä, 2sarjaa nostajia, 2:det kannet jne. :D jos jotain tarvii niin saa kysellä.
   
 14. palontie

  palontie Double Gearhead

  Ootteko kysynyt Kojolta tai Panzelta suuttimia?Kantsii muutaman kympin enempi sijoittaa niin saa taatusti näissä toimivat suuttimet.
   
 15. Catrik

  Catrik 3rd gear

  Paljonko on muutama kymppi? Oon vissiin liian nuori ku en oo oppinu tähän Suomen malliin että pitää erikseen kysyä että onko, millon saa ja paljonko maksaa. Jenkeistä niin miljoona kertaa helpompi vaan tilata nii ei tarvi erikseen alkaa kyseleen.
   
 16. juhis_90

  juhis_90 2nd gear

  Jos ois rahaa ja aikaa, tai pelkästään rahaa, niin oman chevyn kuuspuolikkaan tilalta löytyis sisu dieselin 634ds sigma. Kyseinen moottori tavataan valtra 8750 pellin alta. Iskutilavuus on 7.4 litraa ja eväspuolesta huolehtii Bosch p-pumppu (pekkapumppu) 13mm elementeillä. Löylyä saa tuosta moottorista todella paljon, ainoa huoli ois että mikä sen takana pysyis ehjänä. Teho/vääntö suhde menee noin 270hv/1200nm. Ehkä jonkun mielestä typerää, mutta itseä kiehtoo ajatus suorasta kuutosesta mekaanisella pumpulla. Silti sen pitää olla jotain muuta kuin dodge! :)
   
 17. palontie

  palontie Double Gearhead

  No eikös se maksa saman vaivan kun teet sieltä tilauksen?Kyllä mä jenkeistäitekkin oon paljon osia tilannu,mutta käyttänyt myös suomalaisia myyjiä.Ja aika kattavasti löytyy osia hyllystä.Tohon suuttimien hintaan kun laskee rahdit ja alvin niin ei varmaan paljon halvemmaksi tule,ja aika paskoja suuttimia on maailmalla myynnissä näihin.
   
 18. smgt

  smgt 2nd gear

  Samoihin tehoihin ja vääntöihin päästää 5.9cumminssilla. Painaakohan tuo sisu tiiseli liikaa pickuppiin?

  Edittiä. Kaverin rami 260hp ja 1118. :)
   
  Muokattu: 1.9.2016
 19. märkäkakka

  märkäkakka 2nd gear

  Paljon on muutama kymppi? Noille suuttimille jäis hintaa kaikkinee 300e. Ainakin kaikki palautteet on pelkästään positiivisia...
   
 20. palontie

  palontie Double Gearhead

  Kanattaa varmaan kysellä myyjiltä.Onkos tutuilta tullut ne positiiviset palautteet?
   

Kerro tästä muillekin!