Chevy/GMC Subbe/Pickup jutustelua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja kane, 12.8.2007.

 1. jake81

  jake81 3rd gear

  Ehkä sitä joskus vielä vois alkaa moiseen rojeesiin mut nyt toistaseks koitan pärjätä tolla 6.5:sella kunhan vaan löytyis sopiva lohko/ alakerta.
   
 2. SPORT TRUCK

  SPORT TRUCK Double Gearhead

  Onko täällä ennestään tuttu firma ?

  http://www.enghsmotor.se/

  Sundsvall:n lähellä Ruotsissa, touhuilee 6.5TD koneiden ja vissiin uudempienkin kanssa.

  Tilasin tuolta ALDL-kaapelin viime Ti iltana ja kaapeli oli tuossa pöydällä jo Perjantaina, siis alle 3 päivää tilauksesta.
  Todella nopeaa toimintaa ja äärimmäisen hyvä palvelu, piti sähköpostilla ajan tasalla :cool:
   
 3. Catrik

  Catrik 3rd gear

  Tuli vastaus

  "
  Please find the pricing below for long block and complete


  1.New Optimizer 6500 long block $6500

  2.New Optimizer 6500 complete drop in $13,500

  3.Reman Optimizer 6500 long block $3500

  4.Reman Optimizer 6500 complete drop in $$6500


  Shipping by sea $950
  Best Regards

  Eric
  "

  Ei vissiin kiinnosta lähettää Suomeen ku hinnasta lähti heti alennukset pois ja vielä $250 "suomilisää" normaalihinnan päälle :D

  Kysyin siis paljonko lähetyskulut yhdelle tai 2-3 moottorille ja tuo oli vastaus.
   
 4. jake81

  jake81 3rd gear

  Lueskelin ameriikan foorumeilta juttua tosta firmasta niin aika paskaa palautetta saanut. Mut jos tilaa niin finn-us logistics:ille pystyy tekeen varasto osoitteen mihin saa tilattua tavaraa ja ne lähettää kontissa suomeen kohtuu rahalla.
   
 5. teemu.laaksonen

  teemu.laaksonen 1st gear

  Mikäs vanissa mahtaa olla, kun paikalla ollessa polkasee kunnolla kaasua, niin sammuu ja lähtee vähän kiukutellen käyntiin sen jälkeen. Konehan on 6.5td.
   
 6. Gary Grand

  Gary Grand Double Gearhead

  Ihan vastaavat kokemukset parin vuoden takaa. Tilasin silloin ALDL-kaapelin ja TECH-version softan.. Stefan hoitaa tyylillä hommat.
   
 7. retox

  retox 1st gear

  Tervettä päivää, mistähän halvimmalla alustan ja korin korotus sarjat? Peräaholta ja 4x4partsilta kysytty. Tarviiko 2" keulan korotukseen uudet vääntösauvat vai riittääkö kirraus? K1500 ja 8 pulttinen suburban.
   
 8. Catrik

  Catrik 3rd gear

  http://www.usatrucks.fi/ tuo firma maahantuo ainakin Rough Countryn osia.
  '86 K10 4" korotus RC:n sivuilla $350 ja Usatrucksin kautta hinnaksi tuli jonku 600e, mielestäni erittäin kohtuullinen hinta. Noista RC:n jousista ei sit paljon olekkaan kehumista, ihan saatanan jäykät ja menee varmasti jossain vaiheessa vaihtoon.
   
 9. märkäkakka

  märkäkakka 2nd gear

  Etupää nousee kyllä ton 5cm sauvoja kiristämällä, mutta iskareis on lyhyt ulosjousto. Korin korotus olis pian halvin käydä jossai koneistamos tai amikses teettämäs pom/naylon puslaa 13mm reijällä 80-100mm halkaisija.
   
 10. retox

  retox 1st gear

  Oisko tiedossa montako koroke palaa tarvitaan sekä kuinka pitkät alkuperäset pultit on? Pääsen toki viikonloppuna itsekkin tarkistamaan kuhan reissusta pääsen.
  -tero
   
 11. märkäkakka

  märkäkakka 2nd gear

  Alkuperäiset pultit oli ainakin pickupis M12x100mm. Puslia oli 16, suburbanis taitaa olla vähemmän.
   
 12. barracud

  barracud 3rd gear

  Onko se iskarit joista se ulosjousto loppuu? Ei ole tullut testailtua, mutta sen olen pannut merkille ettei ulosjoustoa juuri ole.

  Onko keulan jäykkyyteen ollut vaikutusta jos ottaa edestä kallistuksenvakaajan pois? Vai meneekö ihan levottomaksi? Katselin vaan että kun on jousia kiristämällä nostettu keulaa, niin kallistuksenvakaajan pystyt on vänkäyksessä.

  On jo edellinen omistaja korottonu tuota Subia, eikä ole itsellä vielä ollut aikaa paneutua asiaan. 3" korinkorotuspalat ovat hyllyssä, mutta täytyy ensin saada talli valmiiksi, niin mahtuu korotuksen jälkeen talliin :D
   
 13. märkäkakka

  märkäkakka 2nd gear

  Iskarit on edes aika lyhyet takana riittää kyllä. Vetoakselin kulmat muuttuu kans. Iso korin korotus on ruma kun jää iso väli runkoo ja koriin. 2" menee vielä.
   
  Muokattu: 8.9.2016
 14. Jussi289

  Jussi289 Double Gearhead

  Eipä se iskarista taida jäädä edessäkään kiinni. Kyllä se tukivarsi tökkää alasmennessään.
   
 15. märkäkakka

  märkäkakka 2nd gear

  Eipä tökännyt kun äsken kokeilin... Noin 5cm kotoruksella iskarista jäi roikkumaan eikä ollu kun noin 3cm ulos joustoa iskaris....
   
 16. barracud

  barracud 3rd gear

  Tuleeko 3" korotuksen tekemisessä lisäjumppaa jos verrataan 2"?
  Enemmän muutettaavia paikkoja jne.. esim rattiakseli?
   
 17. wilburi

  wilburi Gearhead

  Palatakseni E,m rungon niitti hommaan niin kysäisin paikalliselta leimamieheltä niin saa vaihtaa pultteihin tai jopa hitsata jos sille tuntuu kuhan fiksusti tehnyt
   
 18. Catrik

  Catrik 3rd gear

  Riippuu autosta. Kato valmistajien sivuilta mitä eroa korotussarjoissa on. Rough Country, Superlift, Skyjacker, Tuff Country, Rancho...
   
 19. tst

  tst Gearhead

  Löytyykö startin hiiliä tai mittoja jostain? Meinasin vaihtaa kaapelin 50 neliöiseen mutta eihän tuota ehjänä irti saa niin jos hiilet samalla vaihtais kun startin pudottaa pois tai löytyykö hyvää starttia keltään? Unohdetaan ne kiinanpaskat, pitää päästä aamuisin liikkeelle.
   
 20. Gary Grand

  Gary Grand Double Gearhead

  Mulla olis kolme kipaletta startteja.. Ne vois saada sopivasti könttänä.;) En sano etteikö voi olla kiinalaisiakin, mutta yksi toimii varmasti, toinen tarvii pienen operation ja kolmatta en ole tutkinut tarkemmin.
   

Kerro tästä muillekin!