1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästekäyttömme. Lue lisää.

Chevy/GMC Subbe/Pickup jutustelua

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja kane, 12.8.2007.

 1. Jussi289

  Jussi289 Gearhead

  Ja ECM ei suostu maadottamaan, jos siltä puuttuu jotain oleellista tietoa. TPS on oltava ehjä, samoin moottorin kierroslukuanturi. Nopeustieto on tultava lootalta(toimiva nopeusmittari), eikä service valo saa palaa esim. päällä olevan EGR-vian takia.
   
 2. venom87

  venom87 1st gear

  Ainakin parkissa avaimesta virrat päällä tonne liittimeen tulee maadotus, toimiiko siis niin päin että lukittaa kun maadotus katkeaa? Ses valo ei pala ollenkaan, pitäisi ottaa mittaristo auki ja kattoa onko sieltä polttimo pimeenä.
  Oisko tuohon jotain kikka kolmosta millä pystyisi testaamaan että onko vika lootan sisällä?
   
 3. Jussi289

  Jussi289 Gearhead

  Kyllä se toimii niin päin, että kun saa maita, niin lukko menee päälle. Guuglaas sen mallin aldl-liitin kojelaudan alta, sinne tulee se lukon maapuolen karva kans. Siitä pistät irtopiuhalla ajossa maihin, niin pitäs mennä lukko päälle.
   
 4. venom87

  venom87 1st gear

  Pitääpä tuota kokeilla, ilmeisesti f-pinni pitää maadottaa? A-f välin mittasinkin ajossa että noiden välillä on koko ajan 12 volttia, paitsi kun jarrua painaa.
   
 5. tst

  tst 3rd gear

  Olikos nokian rotiivoista kokemuksia, paljonko on pintaa vai mitkä noista 1001:n renkaista olis hyvät?
  Ja löytyiskö esim. motonetin tai bilteman hyllystä tuohon sopivaa lasinpesurin pumppua?
   
 6. palontie

  palontie Gearhead

  Mulla on 18"rotiivat tossa bensa subessa.Auton ostin pari kk sitten ja renkaat aika uudehkot,yllättävän hyvin oli lumessa pitoa,ja nyt sulan aikan pirun mukavan tuntuiset ja hiljaiset.Koko on siis 275/70x18.
   
 7. Gary Grand

  Gary Grand 3rd gear

  Mulla on 285/75-16" rotivat -04 subessa. Hyvät kumit ne on, pitoa löytyy yllättävän hyvin eikä pidä melua, mutta mun vanteilla hipoo tuon kokoisena vähän sisälokariin.:mad:
   

Kerro tästä muillekin!