Chevy/GMC Subbe/Pickup jutustelua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja kane, 12.8.2007.

 1. toyota...

  toyota... Gearhead

  voitelukeskuksessa oli 30€ löpöfiltteri. O rengas pitäis tulla huomenna. Vähän ihmetyttää miksi vedenpoisto proppu on suodattimen kannessa? Pitääkö se löysätä eka et kotelo tyhjenee ennen ku ruuvaa suodattimen pois? Tms :D
   
 2. palontie

  palontie Double Gearhead

   
 3. Jussi289

  Jussi289 Double Gearhead

  Joo, se kannessa on ilmausta varten.
   
 4. toyota...

  toyota... Gearhead

  tää on mulle uus tuttavuus tää auto, ja ei oo vie suuremmin kerinny räpeltään. Vähän vaan ihmettelin tota proppua suodattimen kannessa :D en ookkaa törmänny vie vedenpoisto hanaan.
   
  palontie tykkää tästä.
 5. sdfsd

  sdfsd Double Gearhead

  En muistanutkaan et oot tbin orja nykysin.

  Aattelin sitä quadrajetin kapeeta pylpyrää joka ollu tossa hintaluokassa perinteisesti.
   
 6. toyota...

  toyota... Gearhead

  jostain kuuluu että siirtopumppu kannattais releyttää muutenki että pyörii aina kun virrat päällä? Löytyykö konetilasta helpolla herätevirtaa releelle mikä olis päällä startatessa ja virrat on asennossa?
   
 7. palontie

  palontie Double Gearhead

  relerasiasta itelleni oon ottanut,johonkin otin sulakerasiasta auton sisältä.
   
 8. jar

  jar Gearhead

  Mä tein niin, että vaihtoreleellä ohjaus hehkuilta/OPS:ltä tuolle siirtopumpulle. Eli pumppaa hehkutuksen ajan ja sitten taas öljynpaineiden noustua. Nettiin joku on tehnyt tuosta siistin kaavionkin, mutta ei oo linkkiä siihen.

  Ite ainakin tykkään, että siirtopumppu sammuu kun kone ei jostain syystä käy.
   
 9. toyota...

  toyota... Gearhead

 10. Karpov

  Karpov Double Gearhead

  Oil pressure sender oisko.
   
 11. jar

  jar Gearhead

  Oiskohan se virallisesti Oil Pressure Switch, eli se öljynpaineanturi, siellä polttoainesuodattimen lähistöllä.

  Mun (väärin)ymmärtämykseni mukaan se on kytkin, koska se toimii niin, että kun öljynpaine on riittävä, niin silloin sen siinä kolmannessakin johdossa on jännite, josta voi ohjata sitä siirtopumpun relettä - tai suoraan siirtopumppua, kuten alunperin ilmeisesti on.
   
 12. Karpov

  Karpov Double Gearhead

  Aivanniin sender taitaa olla vaan mittarille ja switch nimenomaan se mikä katkasee virtaa tarvittaessa.
   
 13. Jussi289

  Jussi289 Double Gearhead

  Mä olen tehny johtosarjantumpin, jolla tuodaan pumpun orkkisjohdot releelle konehuoneeseen ja releeltä uusi plussa pumpulle. Pumpun maapistekin on konehuoneessa, niin ei hapetu ihan helposti. Neljä johtoo tarvii sarjaan, eikä edes pitkiä. Uudemmissa se pumppu taitaa olla jo jonkun releälyn perässä.
   
 14. toyota...

  toyota... Gearhead

  toi voitelukeskuksen fs1295 sopi paikoilleen, mutta on vaan painettava niin vuoti välistä löpöö. Vanha oli isolla kierteellä paikallansa. Vissiinki wix merkkinen. Ja jouduin laittaan vanhan takaski. Oli se pohjan o-rengas vähän littaantunu ja kansi aika löysällä. Tais vuoto loppua. Siirto Pumppu surraa niinkauan ku hehkuttaa ja käynnissä ollessa, ja sammuttaessa surisee vie sekunnin pari.
   
 15. kojo

  kojo Gearhead

  Ei se ole vain painettava vaan siihen päälle kuuluu sellanen irrallinen kiristysrengas (alkuperänen versio siis, se näis kaikissa on ollu ennen kuin wix lanseeras ton paskaversion)

  Ps. kiristysrenkaitakin on
   
  jake81 tykkää tästä.
 16. toyota...

  toyota... Gearhead

  no voi vittu! no eihän mulla sellasta rengasta ole... Kaupassa sanottiin et painat sen vaan paikoilleen, ja jos ei pysy tuo takas!
   
 17. kojo

  kojo Gearhead

 18. toyota...

  toyota... Gearhead

  mitä se kiristys rengas kustantais?
   
 19. tonokki

  tonokki 1st gear

  Purin tänään chevyn eeberin palasiksi, kun vuoden eka savutti ja käynnisty vasta tokalla, nyt lopetti toiminnam kokonaan. Tuli vikakoodia f30 ja f31. Puhas oli ja karstaa ei juuri missään ja pakopuhallinkin otettiin ja kokeiltiin että pyörii. Hetken googlettelin ja älyboksi rikki koska puhallin pyöri hyvin. Hyppy maadotus hehkulta puhaltimen maahan niin ainakin tänään 3 kertaa käynnistynyt ekalla ja ilman savua! Eli kannattaa sellanen tehä eka ennen kun äly yksikön ostaa. Se puhaltimen maa niistä usein vaan menee.
  Samalla tuli laitettua lisä pitkät nyt kelpaa ajella.
   
 20. kojo

  kojo Gearhead

  20 + postit
   

Kerro tästä muillekin!