Chevy/GMC Subbe/Pickup jutustelua

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja kane, 12.8.2007.

 1. jake81

  jake81 3rd gear

  Muistan kyllä joskus kuulleeni jostain 170hp nato mallin 6.2:sesta ja natopumpusta, kansista jne.
   
 2. 1purehell

  1purehell Gearhead

  Mä luulen, ettei niitä taida olla muuta kuin se 155 heppainen J-koodin kone. Siis sen normaalin lisäksi. J-konetta löytyy kaikista kuorma-autoluokan truckeista. Niissä on noita em. eroja. En ole nähnyt todisteita mistään alkuperäisistä militarykoneista, missä olis jotain niistä poikkeavia eroja. Vasta uudemmissa lohkoissa tuli eroja, mutta vasta siinä vaiheessa kun Gm oli jo luopunut niiden teosta. Ei ainakaan mikään 80-lukulainen kone ole mikään "Nato-spesiaali". Voin kyllä olla väärässäkin.
   
  jake81 tykkää tästä.
 3. jake81

  jake81 3rd gear

  Tämä käsitys mullakin mutta muistan kuulleeni legendoja siitä mystisestä nato koneesta ja luulin itekkin että olis military koneita erikseen ennenkun tullut enemmän kyseiseen moottorityyppiin tutustuttua.
   
 4. Catrik

  Catrik 2nd gear

  HMMWV tekninen opas, TM 9-2815-237-34
   
 5. jake81

  jake81 3rd gear

  Päivän pohdinta olis mäntien pinnoitus, uudemmissa turbo daisuleissa kai on joku pinnoite männissä ja mietin että jos esim. milli häviää männän katolta niin varmaan joku pinnoite vois olla järkevä lisä??
   
 6. E_N

  E_N 1st gear

  Männissä on kova-anodisointi.

  Ilmeisesti isoin murhe on käytettyjä mäntiä pinnoitettaessa saada kaikki öljy pois huokosista.

  Jos on uudet männät niin ehkä voisi tuon anodisoinninkin uusia. En oo vielä itse selvitelly. Sulatan eka yhen setin ja katotaan sitte uudestaan.

  Jos ei tuu pinnoitusta niin laita cooleri ja kattele vähän pakolämpöjä nii pitäis menestyä sillaikin.
   
 7. dart -66

  dart -66 Gearhead

  Fuselage tykkää tästä.
 8. jake81

  jake81 3rd gear

  Suunnitelmissa on se interfooleri yrittää saada keulaan sopimaan. Vähän kyselin jo alustavasti pinnoitusta ja sano että hintaan kuuluu puhdistus, vielä kun sen sais varmistettua että paljonko männistä niistetään ettei lähtis liikaa.
   
 9. E_N

  E_N 1st gear

  Ei siinä oikein muu auta kun ottaa lääkeruisku käteen ja alkaa mittaamaan.

  Mulla on aikaa kun oon viimeks niitä kattonu niin en muista. Ja mä suurensin männästä vaan sitä palotilaa. En ottanu koko päästä siivua.
   
 10. jake81

  jake81 3rd gear

  Yks vaihtoehto olis viistää vaan mäntien kulmaa. Mietin että jos kanteen sais pultattua esim. pleksin palan niin että sais mitattua sitä tilavuutta, vähän joutuu pähkäileen kyllä kun kaikki vaikuttaa niin paljon.
   
 11. Juus091

  Juus091 1st gear

  Moro,
  -96 subbe tekee nykyään semmosta että välillä turbo putoaa pois pelistä, välillä ahtaa sen max 0.7.. Olisikohan solenoidissa vikaa kun tosiaan välillä pelaa ja välillä ei ollenkaan, hukkaportti siis jää välillä auki. Mitään koodeja ei anna, mutta se johtunee siitä että tuo map anturin liitin näyttää olevan rikki..?

  Ootteko näihin tehny ite mekaanista systeemiä hukkaporttiin vai saako jostain kohtuu hinnalla valmista settiä? Onko alipainepumpulla muuta virkaa ku tuo hukkaportin sulkeminen, eli voisko sen jättää pois pelistä kokonaan jos laittaa erilaisen ratkaisun hukkaportille? Minkä mittainen hihna pitäisi olla sitten tilalle?
   
 12. jake81

  jake81 3rd gear

  Alipaine pumpulla ei ole muuta virkaa kun käyttää hukkista ja sen voi jättää kokonaan pois, remmin mittaa en nyt kyllä muista mutta pitäis olla jossain ylhäällä. Mulla on valmista sarjaa millä saa hukkiksen jousikuormitteiseks mutta en ole varma käykö uudempaan kun on -94:sen mukaan tehtyjä. Mappi anturilla varmasti on kyllä tekemistä ton ongelman kanssa.
   
 13. Niskalaukaus

  Niskalaukaus 1st gear

  Mun mielestä se alipainetoiminen ahtopaineen hallinta on toimiessaan ihan hyvä. Suosittelisin siis sen korjausta ennemmin.
  Solenoidi ei oo kallis, eikä se mappi anturikaan. Alipainepumppu toki maksaa jo vähä enempi jos se sattuu oleen rikki.
   
  Gary Grand tykkää tästä.
 14. jake81

  jake81 3rd gear

  Kyselin tossa yhdestä firmasta niin ei ole ongelma pinnoittaa mäntiä, suositteli että pinnoittaa laen sekä helmat männistä samaan syssyyn ja homma maksais jotain 350e nurkille sisältäen puhalluksen, puhdistuksen ja pinnoituksen, sano myös että pysyy mitoissa.
   
 15. jake81

  jake81 3rd gear

  Ite päädyin nyt samaan ratkaisuun kun ei järkihintaan saa pinnapultteja mistään, etralla olis voinut teettää mutta 134e/kpl saa ne arpit kuulostaan lähes ilmaisilta. 3m on nyt 12.9 tankoa, kovat prikat ja kovat mutterit mistä pitäis alkaa väsäämään kun taas ehtii.
   
 16. Fuselage

  Fuselage Gearhead

  Miltä näyttää reilu 2 vuotta tankissa ollut diesel? No ei hyvälle. Kuvasssa ei erotu, et yläreunassa on 5cm aivan vaaleata ainetta. Ei muuten käy tolla litkulla :D
  [​IMG]
   
 17. Rusty

  Rusty Gearhead

  Just otin talteen 70 litraa semmosta n. 10 vuotta seissyttä tirsseliä. Meinasin tarjota massikalle juotavaksi.. o_O
   
 18. Fuselage

  Fuselage Gearhead

  Toi eka 20l oli tollasta sakeeta keltasta lientä ja loput 40l oli vähän kirkkaampaa, mutta silti aika sameata. Vaihdoin tuoreempaa tavaraa tilalle, niin lähtee jopa käyntiin, mutta ei nopealla käytöllä oikein puhtaasti vielä käynyt. Vaikka tyhjäsin suodattimenkin. Savua tulee siihen malliin, et odoteltava et tuulee toiseen suuntaan kuin naapurustoon :D
   
 19. impala-63

  impala-63 Gearhead

  Mitäs öljyä laitetaan - 03 1500hd silveradon jakolaatikkoon ja kuinka paljon? Etu ja takaperään vissiin 75-90 GL-5 synteettisenä?

  Saisi kaikki öljyt nyt vaihdettua kerralla.
   
 20. Rytari

  Rytari Gearhead

  [​IMG]

  Mulla kun toi maski ja valoja menee uusiksi niin kyselen vähän kokemuksia, kun maskin joutuu hommaamaan niin samalla sitä vois vaihtaa, jostain syystä tykkään uudemmasta maskista kirkkailla kulmaheijastimilla, miettinyt vähän jos ettiskin semmosen maskin, tokihan noita vanhempia löytäis varmaan yhtä helposti ja se olia bolt on mutta.

  Onko kukaan sovittanut 94+ maskiin noita 4x6" umpioita, ne ei ole yhtä siistit kun orkkisvalot, mutta noissa valoteho olis ehkä parempi eikä tarvis lähteä lamppukaupaan.
   

Kerro tästä muillekin!