Chevy/GMC Subbe/Pickup jutustelua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja kane, 12.8.2007.

 1. Anza

  Anza Gearhead

  Kojetaulussa vilkun merkkivalo kyllä vilkkuu tällä kaksinapaisellakin releellä
   
 2. Rytari

  Rytari Gearhead

  Juu, sitte kun niitä on kaksi niin ne kytketään rinnan vilkuille menevän kanssa
   
 3. mikke20

  mikke20 Gearhead

  jos ei kattovalot vieläkään sammu voi vika olla ominaisuus valokatkasian mittarivalojen kirkkauden säätö rullassa, sen ku ruuvvaa kirkkaalle ihan ääriasentoon ni menee pykälän yli ja sytyttää sisävalot. sammuu kun ruuvaa rullasta himmeemmälle.
   
 4. Jeep360

  Jeep360 2nd gear

  Lakkas -98 Suburbanissa pyyhkijät ja pissapoika toimimasta , onko noille muuta sulaketta , kuin tuolla kojelaudan kyljessä oleva? Onko ideoita viasta?
   
 5. JoRkKiS

  JoRkKiS Gearhead

  Viiksi itsessään ?

  Virtalukon puolelta kannattaa kanssa hieman katsoa niitä tehtaan kolvauksia yms. pystyvät kanssa kaikkea "jännää" aiheuttamaan.
  Omassa muistaakseni sytytti absi valoa ja puhallin ei toiminut ajoittain. Kolvaamalla ja parantelemalla liitokset ei ollut ongelmaa enää sen jälkeen. Toki ei liity pyyhkijöihin itseensä mitenkään, mutta kulkee ne virtalukon kautta jossain määrin niidenkin ohjaus.
   
 6. moottorinlohko

  moottorinlohko Gearhead

  tarkasta pyyhkijän maadoitus
   
 7. Jussi289

  Jussi289 Double Gearhead

  Toi "uudemman" mallin virtalukko on aika surkee teos. Juotoksiin koskeminen saattaa tuurilla auttaa hetkeksi, mutta ei poista ongelmaa.
   
 8. Kibola

  Kibola 1st gear

  Vaihdoin koko katkaisijan kerralla ja vilkkuviiksi vaihtui kanssa lähinnä sen takia kun hajoitti uuden releen ja muutenki toimi vähä miten sattuu toiminnot siinä
   
 9. oceanic7

  oceanic7 Double Gearhead

  Suburbania alkaa taas saamaan dieselmoottorilla varustettuna.

   
 10. jake81

  jake81 3rd gear

  Noniin, täytyy vissiin uusia männäntappien helatkin tohon 6.5:seen niin onko suosituksia?? Rockiauto tarjoaa vaan enginetechiä ja se ei oikein vakuuta.
   
 11. Jeep360

  Jeep360 2nd gear

  Silverado -89 tomaatti lähtee käyntiin vaihde päällä , muutenkin keppi on aivan löysä . Onko tuolla joku säätö / lukitus jossain?
   
 12. Vottafok

  Vottafok 1st gear

  -94 k2500 pickup. Mahtaako ohjausimpukassa olla mitään kiristys/säätömahdollisuutta ohjauksen välykseen?
   
  Muokattu: 25.12.2020
 13. Mr Banner

  Mr Banner 2nd gear

  Kyllä sitä voi säätää,ootko katssonut onko apusimpukka väljä?
   
 14. Jussi289

  Jussi289 Double Gearhead

  Rytmit kepille tulee lootan sisältä. Vipujen välykset sitten tekee hommasta hölpän, jos lootan rytmirulla on ehjä.
  Neutral safety switch on rattitolpan päällä ja kattelee kepin asentoa, ei lootan. Eli jos säätö on kovin sivussa tai vipuset sohlot, se ei toimi oikein.
   
 15. Jussi289

  Jussi289 Double Gearhead

  Se simpukan säätö on sit osattava tehdä oikein, ja on millipeliä. Muuten tuhoot sen simpukan lopullisesti. Ylleensä siinä on hyvin vähän varaa, eikä juuri vaikuta.

  Pyöränkulmat ja just apusimpukka on yleisimmät temppuilijat. Varsinkaan isommilla maastokumeilla orkkis apusimpukka ei jaksa HD mallinakaan kun hetken ja sit taas hölppää. Seuraava versio apusimpukasta onkin sit jo kunnollinen, mutta se ei oo ihan bolt-on vanhempaan. Täällä kyllä jossain on mun raportti aiheesta, mutta siitä on vuosia, kun apusimpukkaan ei ole sen jälkeen tarvinnu koskea ku rasvauksessa...

  Editti: Näköjään -94 onkin jo se "uus" apusimpukka, eli se tuskin on syyllinen.
   
  Muokattu: 26.12.2020
  Mr Banner tykkää tästä.
 16. Vottafok

  Vottafok 1st gear


  Täytyy tuo simpukka jättää vielä vissiin rauhaan, en ole kyllä tuota apusimpukkaa nyt tarkistanu, mutta en kyllä jaksa siihen uskoa ku noin vuosi sitten vaihdettu.
  Mitenkäs toiseen vikaan. Kyseisessä autossa 6.5td 4L80e lootalla.
  Kylmänä ei ole kuin 1-2-3 vaihteet, noin 6-10 minuutin käytön jälkeen syttyy SES valo ja sen jälkeen toimii 4.s vaihde ja laatikko lukittuu.

  Kaikki solenoidit ja johtosarjat vaihdettu laatikkoon kun oli alunperin muutakin häikkää.

  Vikakoodeista antaa 15 ja 49.
  Ettö voiko se olla kaasunasento anturissa vika? muita oireita ei siihen suuntaan ole.
  Tarkoitus olisi tilata nyt tuon ect anturi ja Tps anturi viikonloppuna, mutta jos joltakin varmempaa tietoa löytyis niin olis hyvä
   
  Muokattu: 26.12.2020
 17. Tomppa_H82

  Tomppa_H82 1st gear

  No niin Hellurei ja hellät tunteet vain kaikille. Tulipa taas vuosikausien jälkeen meillekin GeneralMistake tuote taloon, tällä kerta 6.5td subbe. Cruise ei pelaa, vieläköhän näissä samallalailla pelaa tuo ohjaus kuin niissä kasikytlukulaisissa vaneissa ja blzereissa? Ainakin viiksi on semmonen tökkää paina vedä ja nauti kyydistä malli, eli kaikki toiminnot valoista ja pyyhkijöistä lähtien on siinä samassa.
   
 18. Mr Banner

  Mr Banner 2nd gear

  Samanlainen on.
   
 19. Tomppa_H82

  Tomppa_H82 1st gear

  no sithän tää meijän yhteiselon alkuhikka on aika mitätön jos ei sieltä se matoruuvi tai almskelmoottori oo kärähtäny. Tosin yleensä se ees yrittää toimia jos sähköistä ei oo kaikki elämä kaikonnut. Helppoa kirjottaa kun 2 saksanseisojaa pitää rällikilpailua sohvalla
   
 20. Tomppa_H82

  Tomppa_H82 1st gear

  Niin ja kiitoksia
   

Kerro tästä muillekin!