Chevy/GMC Subbe/Pickup jutustelua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja kane, 12.8.2007.

 1. Concarne

  Concarne 2nd gear

  Kyllä. Omassa -91 sportsidessa sama vika. Oli tosin muitakin antureita sökönä samaan aikaan.
   
 2. Oskari

  Oskari 1st gear

  Törmäsin vanhaan viestiisi " haku " toiminnolla.

  Teitkö sinä tuon releistyksen autosi ikkunoihin tuossa viestissäsi olevan kaavion mukaan ja jos teit, niin oliko se menestys, vai poltitko autosi ?
   
 3. Jeep360

  Jeep360 2nd gear

  Anturinliitos on hajonnut , siinäpä se vika luultavasti on. Tarviipa ottaa yhteyttä SWThen huomenna.
   
 4. Fuselage

  Fuselage Gearhead

  Tein ja johan liikkuu ikkunat. Erittäin helppo ja halpa muutos. Jäi pois hyytymiset.
   
  Oskari tykkää tästä.
 5. Oskari

  Oskari 1st gear

  OK, hienoa.

  Uusitko sinä myös johtimet oviin ja jos uusit, niin veditkö sinä releille omat ohjausjohtimet ja erilliset varsinaiset moottorien syöttöjohtimet, vai otitko sinä releitten ohjaukset samoista moottorien syöttöjohtimista ?
   
 6. Fuselage

  Fuselage Gearhead

  En. Vakiojohdot jäi oveen ja vedin uudet releille.
  Mallia LMC
   
  tukkijulli tykkää tästä.
 7. Jampe_

  Jampe_ Gearhead

  Mikähän -97 6.5TD subukkaa vaivaa kun ei saa obd lukijalla yhteyttä? Kolmea eri lukijaa koittanut, ja viimeisin ainakin sai TD vaniin yhteyden, mutta ei tähän subbariin. Jännitteen lukijat kyllä näyttää, mutta muuhun ne ei kykene. Ois kiva saada koodit pihalle, kun tässä on "hieman" käynnistysongelmia ollut havaittavissa...
   
 8. Jussi289

  Jussi289 Double Gearhead

  Ei mitään varmaa tietoa, mutta olikos toi ikäryhmä just haasteellinen yleismallin lukijoiden kanssa? Kun se ei enää ole obd1, mutta ei vielä kunnolla obd2:kaan. Firman oma vehje kai toimii kaikkien kanssa.
   
  Mr Banner tykkää tästä.
 9. rodhot

  rodhot Gearhead

  Mun 97:ssa ei toiminut yleismallit ainakaan.
   
  Mr Banner tykkää tästä.
 10. AcHc

  AcHc 1st gear

  Mikäs vois olla pielessä vai onko ominaisuus kun -91 c1500 vähän pompottaa? Vaihdettiin uudet Kumhot alle kun ensimmäinen oletus tietenki oli et vanhoista kesärenkaista joku rätti poikki tms. Mut ei oikein oleellisesti parantunut. Voiko kardaani tehdä tota vai tuntuuko sen viat vaan ravistuksena?
   
 11. oceanic7

  oceanic7 Double Gearhead

  Kardaani kai yleisesti jyristää tai täristää ja aika isoissa nopeuksissa. Mulla on 8-pultti suburbanissa tarvikevanteet jotka keskittyy vain pulteilla näiden kiristäminen kohdalleen on vähän sellasta taiteilua. Vähänkin jää jotenkin epäkeskeisesti keskitys niin tulee ihme pompotus pikkunopeuksille.
   
 12. AcHc

  AcHc 1st gear

  No enpäs olekaan kiinnitäny huomiota tuohon, että miten ne vanteet tosiaan keskittyy. Joo ei toi voi muualta kyllä varmaan tulla kuin vanteiden kiinnityksestä kun rengasliikkeessä ei kyllä mitään mainintaa itse vanteista tullu. Ja kumitkaan ei oo mitkään halvimmasta päästä.
   
 13. tukkijulli

  tukkijulli Gearhead

  -96 pick upissa toiminu hyvin obd2.
   
 14. Cyno

  Cyno 1st gear

  Jaahas, se meni subbe perjantaina korjaamolle. Eli -94vm 6.5td kyseessä. Auto on aina vähän hävitellyt vesiä. Viimeaikona huomattavasti enemmän. Ja nyt siis niin paljon että näkyi jo moottoriöljyn seasta
  Puolitoista viikkoa niin korjaaja ehtii ottaa kannet irti. Mystisintä tässä on se että kone huohottaa todella pahasti. Voiko olla että vika kannessa/tiivisteessä aiheuttaa pahaa huohotusta? Tämä nyt on spekulointia ja mielenkiinnolla odotan mitä sieltä tulee esille ja toivon että se menisi kansiremontilla. Jos siltä näyttää että kansirempalla selviää niin uudet kannet on tarkoitus laittaa ihan uudet.
  Tämmöstä. Justii rempattiin laatikko ja laitettiin uudet suuttimet paluulinjoineen ja hehkut...

  Kahdeksan tonnia rahaa autoon ja arvo on silti vain viis tonnia
   
 15. Jussi289

  Jussi289 Double Gearhead

  Eipä oikeen voi.
   
 16. Ftw-

  Ftw- 3rd gear

 17. Catrik

  Catrik 3rd gear

 18. Ftw-

  Ftw- 3rd gear

  Pari vuotta aikaa kun oon näitten kanssa viimeksi turannut niin kerkesin unohtaa että osille oli eri ketju. Pahoittelen erhettä ja toivotan pikaista toipumista näinkin suuresta trakediasta.
   
  ville400, Mr Banner, tukkijulli ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 19. Mr Banner

  Mr Banner 2nd gear

  Kyllähän me tuota jonkun aikaa joudutaan sulattelemaan..
   
  Jussi289, tukkijulli, Gary Grand ja 1 muu tykkäävät tästä.
 20. Cyno

  Cyno 1st gear

  Se lienee sitten subista (vm-94 6.5td) lohko halki. Saako Euroopasta uusia long blockeja? Onko suomessa kellään optimizeria hyllyssä? Haluanko edes sellaista?
  No entäs olisko muuten kellään ehjää moottoria tarjolla?
   

Kerro tästä muillekin!