Chevy/GMC Subbe/Pickup jutustelua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja kane, 12.8.2007.

  1. oceanic7

    oceanic7 Double Gearhead

    Onko tuommosen lakkapintavammasen sevyn fiksaamiseen muuta kestävää konstia kuin hioa esim. paahtunut konepelti vaan suoraan pellille ja vetää uusi färi pintaan?
     
    Muokattu: 30.3.2023
  2. Soikhei

    Soikhei 3rd gear

    Selvishän se Chevyn sähkövika. Vikana oli rintapellin läpi kuskin jalkatilaan sulakekeille menevä liitin, siis kontakti oli kadoksissa siinä rasiassa rintapellissä.. Nyt on liitin uusittu, oli oma hommansa kun se "iso liitin" rintapellissä oli aivan massan peitossa. Mut nyt käy ja kukkuu.
     
    Gary Grand, Mr Banner ja Jussi289 tykkäävät tästä.
  3. Solifermiäs

    Solifermiäs 1st gear

    Mistähän nykypäivänä löytäisi 6.2 dieseliin kampuran hihnapyörän? Tuotekoodilla 15592125, eli V-urallinen 3-urainen jossa uloin ura suurempi halkaisijaltaan vrt 2 sisempää. Kovasti yritin internetistä ettiä mutta löytyy vaan moniurahihnapyöriä. Rockauto yms ei tunnu edes tuntevan kyseistä mallia.

    Vai tekeekö joku suomessa noihin uusia vulkanointeja? Nykyinen nimittäin on irronut ulkokehältä kumin ja metallin liitoksesta, ja ravistaa tyhjäkäynnillä kohtalaisen paljon, itse dampperi hihnapyörän alla on jo todettu ehjäksi.
     
  4. Soikhei

    Soikhei 3rd gear

    Checy van G20 vm. 1990 tuulilasi pitäisi vaihtaa. Onko jollain tiedossa Uudenmaan alueelta liikettä joka vaihtotyön laseineen tekisi?
     
  5. Nupa

    Nupa Double Gearhead

  6. dbltrbl

    dbltrbl Gearhead

    Saako mistään 1990 malliseen ss454 pikkariin orkkistyylisiä pakoputkia? käsittääkseni vaimennin on 1 sisään, 2 ulos ja siitä oikean takapyörän taakse kahtena.
     
  7. ponu89

    ponu89 Gearhead

    Millä saisi kätevästi nollattua TDC offsetin arvon?
    Kattelin että gmtdscan sivuston kautta ei ainakaan johtoja enää saa joten olisiko joku muu keino?
    Toiset ovat kai hommanneet ebaystä Tech 2 kiinan kopioitakin.
     
  8. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Jep, 1990 oli yksi katti ja siitä 1 sisään pönttöön ja 2 ulos, sitten oikealta takapyörän takaa 2 sivulle ulos. Täällä meillä laki pakotti muuttamaan noihin uutena ulostulot taakse päin, yllätys...sittemmin sillä ei ollut enää väliä.
    Uudempi 1991 SS454 oli jo tupla kateilla ja putkilla.

    C1500 SS454:n tuskin saa enää mistään laadukasta alkuperäistyylistä eriksee.
    Tavallinen C1500 pikkulohkon putkisto käy yhtä hyvin, putket ehkä halkasijaltaan aavistuksen pienemmät, mutta haitanneeko jos ei ole viritetty paljon ?
     
  9. rkr

    rkr Gearhead

    Mistäpä Subbarin omistajat on viime aikoina ostelleet renkaita? 265/75/16 ja kuormitusluokka 120 olisi hakusessa ympärivuotiseen ajoon. Hiukan nihkeältä näyttää tarjonta nopealla vilkaisulla joten vinkkejä otetaan vastaan.
     
  10. tarsu

    tarsu Gearhead

  11. rkr

    rkr Gearhead

  12. Concarne

    Concarne 3rd gear

    Toisessa ketjussa kirjoitinkin kuinka onnistui netistä tilaaminen 1001renkaat.com:sta. Hyvinhän se meni. Omat renkaat oli kokoa 33x12.5R15 ja Suomesta ei saanut niitä mitkä halusin. Ympärivuotiset renkaat minullakin ja sellaiset mitkä täyttää vuonna 2024 voimaan tulevat määräykset talvirenkaille. Esimerkiksi noissa mainituissa Nankangeissa ei ainakaan tuossa minun koossa ole merkinnät kunnossa.
     
    rkr tykkää tästä.
  13. rkr

    rkr Gearhead

    Nokia Outpost AT tuli valittua seuraavaksi renkaaksi ja 1001 renkaat siivulta. Nokia renkaiden kontaktini kertoi että noita menee jenkeissä niin paljon kuin ehtivät tehdä ja kaikki arvostelut kehuvat renkaiden talviominaisuuksia. Koon jouduin tosin valitsemaan 265/70-16 koska 75 profiilisia ei löytynyt.

    Sitten seuraava kysymys, löytyykö mansesterin seudulta osaavaa autosterkka asentajaa näihin "uudempiin" jenkki vehkeisiin? Mulle kerrottiin perheen naisväen taholta että poppimasiinan päivitys olisi tarpeen, en oikein ymmärrä miksi kun tuossa on toimiva C-kasetti soitinkin :confused:
     
    Gary Grand tykkää tästä.
  14. Concarne

    Concarne 3rd gear

    Vuoden -91 K1500 pickup alkoi tiputtamaan öljyä etuperästä oikealta puolelta liitoskohdasta missä peräkoppaan liittyy akseliputki minkä toisessa päässä on vetoakseli. Osaako joku sanoa löytyykö tuohon väliin jostain valmis tiiviste? Rockauton listalta en löytänyt tai sitten en osaa etsiä. Minkähänlainen työmaa tuon vaihto on, mitä kaikkea pitää purkaa?
     
  15. Subbe99

    Subbe99 3rd gear

    Onko kuinka paljon porukka palauttanut valoja ennalleen? (Suburban 1999)
    Itte tilasin just Rock Autosta tarvittavat valot eli parkit/vilkut, ajovalot ja takavalot.
    Saapahan sitten paikalleen myös tuliterän leikkelemättömän maskin.
    Tallessa on muistaakseni noi vanhat lamppujen pohjatkin.
    Menee samalla muutoskatsastuksella sitten kuin tuo tuleva 3" korin korotuskin.
     
    Concarne tykkää tästä.
  16. Concarne

    Concarne 3rd gear

    Vaatiiko tuo valojen vaihto muutoskatsastuksen? Tallissa on ollut jo pari vuotta Rockautosta tilatut uudet valot ja maski. Pitäisi vaihtaa kun saisin ensin ulkoasua muuten siistittyä. Luulin, että nykymääräyksillä saa laittaa jenkkivalot ilman katsastuksia. Luulo ei tietysti paljon paina vaan ne pykälät.
     
  17. Jussi289

    Jussi289 Double Gearhead

    Oon vaihtanu pikappiin dot valot jo yli 10 vuotta sitten, enkä kyselly keltään. Hyvin on kelvannu leimalla.
     
  18. Subbe99

    Subbe99 3rd gear

    Kysyin konttorilta kun viimeksi kävin, niin vaatii muutoskatsastuksen.

    Ripeitä poikia Rock autossa kun paketti on jo matkalla. :)
     
  19. venom87

    venom87 3rd gear

    Just eilen purin suomistoliiton sähköt subesta pois ja palautin orkkis keltaset parkit/vilkut toimintaan. Paljon paremman näkönen. Ja kaikki valot on orkkis dot merkinnällä. Jahka alkaa hitsuu ja maaluu hommiin niin lähtee sivuvilkutkin samalla pois.
     
  20. Concarne

    Concarne 3rd gear

    Osaisiko joku opastaa mikä nivel käy -91 K1500 pickupin ohjausakselin yläpäähän? Ei siis se vaihteeseen liitettävä rättinivel vaan ohjausakselia ylöspäin seuraava.
     

Kerro tästä muillekin!