Chevy/GMC Subbe/Pickup jutustelua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja kane, 12.8.2007.

 1. Pedro81

  Pedro81 1st gear

  Kris : Mulla suurinpiirtein sama tapaus. Tosin kierrokset oli hieman yli 2500 ja vakionopeudensäädin päällä ajelin.
  Ja joo täytyypi ne koodit kattella joku päivä kunhan ajoissa pääsee töistä (eli viikonloppuna) :x Täytyypi taas kaivella se vilkutteluohje esille ja kerrata miten se koodien tsekkaus meni..
   
 2. Zlade

  Zlade 1st gear

  Eikös nämä ookkaan työkoneita :odroll: ja vielä kun on yhen mallin päästäänlaho kuski niin sama kun ei oisi toista kättä :rotfl: kohta itellähi pyörähtää 175thousandmiles :poff:
   
 3. janne.h

  janne.h 1st gear

  terves, tuli tuossa hehkut vaihdettua... kaikki 7 kappaletta :D ja letkulämmitin asennettua kiertovesipumpun kera... eikhän ole lämpimämpi aamulla ainaki.

  vanhat hehkut oli myös kunnossa eli eipä ollu siellä vika ettei lähre käymään... taitaa joutua ostelleen suihkut.. :poff: :poff: ja jos ei sitkään lähre niin joutuu varmaan miettimään syöttö pumppua... tai sit ovat myyneet mulle kauhean läjän romurautaa kovaan hintaan
   
 4. mikke20

  mikke20 Gearhead

  kyl niit viel asennetaan ja uusia valmistetaan ku ip luokitukset on kunnossa mut ku pääsevät muovisil samoihin luokituksiin ni metalli jää kalliimpana jalkoihin. kaveri toi onniselta pari erillaista versioo.
   
 5. EL5

  EL5 1st gear

  Finnparttia ainakin myy silumiinisia ip67-rasioita alkaen ~10e/kpl..
  Tosin en muista oliko tuo hinta alv0..
  (hirveet hinnat nykyisin, en mie noin paljon maksanut aikanaan..)
   
 6. janne.h

  janne.h 1st gear

  terve oli hehkujen vaihdolla jotain hyötyä vaikka vanhat hehkutkin toimivat ... aamulla -20 pakkasta testi starttaus ilman roikkaa ja sehän pyörhäytti ne normaalit kierokset ja lähti KÄYMÄÄN... :lol: :lol: ihmeiden aika ei ole ohi :lol:

  noh sammutin ja laitoin roikkaan ja nyt ollu vähän yli tunnin roikassa ja tuntus olevan vesi tila plussan puolella eli patentti toimii.. lähtikö palmun alta käymään :lol: :lol: jee jee ..
   
 7. EL5

  EL5 1st gear

  ..ttu..

  Kävin jysäyttämässä subben kayntiin..
  Akuthan ei ollu oikein tykänny siitä kun oli vaan seisonu marraskuusta, sano että kev--köh-köh-vää-mäl-köh-kev--..
  No vähän näytti viereisen ruudun riisikipon akkua niin johan jyrähti..

  No, annoin lämmetä ja heitin pienen lenkin, tuntu toimivan..

  Mut sitten kun olin auton jo sammuttanu ja lähös kotio kohti niin kiersin vielä ympäris ja rupesin ihmettelee että mistäs tuo jotain nestettä tiputtaa, joten ei muuta kuin hankeen maate ja näyttäis sille että takalämppärin liitos vuotaa..
  :mad:

  Mistä mä nyt löydän hallin jossa tuonkin fixais..

  ------
  GMT425 6.5TD 1500 97
   
 8. sincere 51

  sincere 51 1st gear

  Omista tiedoista ...

  Hi !

  Jälleen tuo monesti esillä ollut juttu noista omista tiedoista.

  Elikäs on paljon helpomppi auttaa ja neuvoa kun näkee nimimerkin kotipaikan ja ajoneuvon tiedot , kuten allekirjoittaneella ja monella muullakin on aina näkyvissä.

  Ei kai noi ole niin salaisia tietoja, ettei voisi reilusti laittaa näkösälle. :odroll:

  Nopeuttaa ja helpottaa vaan kovasti mahdollisen avun tai neuvojen antamista , kun tietää missäpäin maata milloinkin ollaan. :poff:
   
 9. Thunderb

  Thunderb 3rd gear

  Hei! Valaiskaa tyhmää, mistä löytyy tietoa pakoputki säännöksistä? Pitäis tota putkistookin tehdä, muitten "parantelujen" lisäksi. Ei taida pystyputket olla lailliset(malli ja vuosi) ja saako putket tulla ulos apukuskin kyljen puolelta? Jostain pitäis löytää etuloksut, niin vois tota keulaa laittaa keväällä kuntoon 8)
   
 10. jere78

  jere78 1st gear

  Mulla ei ainakaan konttorilla tullu sanomista vaikka ahtimelta suora 3 tuumainen pölisee hanttarin puolelta,auto fleetside 3500 6,5td.
   
 11. jone-70

  jone-70 2nd gear

  Kesällä näin muuten sportsiden missä oli pystyputket molemmin puolin. Sivuputkista kyselin katsurilta, niin ei paljon muita määräyksiä ole kuin, ettei saa leventää autoa yli 10 cm, eli 5 cm puolelle. Eikä tarvi nykyään edes putken päitä alaspäin taivuttaa, saa sojottaa suoraan sivulle ja molemmin puolin.
   
 12. Thunderb

  Thunderb 3rd gear

  Ok. Kiitokset näistä tiedoista 8)
   
 13. EL5

  EL5 1st gear

  Kuorma-autoissa noi pakoputki-säädökset ovat melko vapaita nykyään.
  Lähes ainoa josta tulee sanomista on jos pakoputki pösöttää suoraan rengasta kohden. (kuumat kaasut, mahdolliset kaasujen mukana ulos tulevat öljyt, jne syynä tuohon).

  ----
  GMT425 6.5TD 1500 97
   
 14. forssi83

  forssi83 3rd gear

  Ei ole laillinen, mulle on jo useampi miilizi asiasta huomauttanut sekä eräs katsuri joka merkkautti sen vikalistaankin rekan katsastuksen yhteydessä, samaan syssyyn laittoi navikaattorista huomautuksen kun oli tuulilasissa kiinni imukupilla... :odroll:
   
 15. the kuningas

  the kuningas 3rd gear

  Onko peruutusvalojen katkaisija tai rele jossain vai meneekö ohjaus jostain tietokoneen kautta? Ois tarkotus laittaa nappi että sais pakkivalot palamaan millon haluaa nii ei tarvis erikseen työvaloja askarrella taakse....
   
 16. forssi83

  forssi83 3rd gear

  mä kun jouduin tekeen letukkaan nuo pirskatin valomuutokset niin ei kai se katsuri/miliizi voi huomata jos nyt muuttais alkuperäsiks nuo valot? on vaa niin "raiskatun" näkönen tuo keula noilla mitsun valoilla...
   
 17. the kuningas

  the kuningas 3rd gear

  Kylläpä yleensä leimamies tutkii e-merkinnät varsinkin etu valoista...
   
 18. tarsu

  tarsu Gearhead

  Laita ne erillisumpiot 4kpl. Mulla on ulommaisina H4:set ja sisempänä pelkät pitkät. Valot parani kummasti :wink: verrattuna alkuperäsiin muovisiin.
  Tosin releytys on viä tekemättä. :soosoo:
   
 19. timpe83

  timpe83 1st gear

  mullon kans erillis lamput ja kaikissa neljässä h4:set.. :D
   
 20. sbf

  sbf Gearhead

  Tota noin.Noi mitsun umpiot saa upotettua rälläkän avulla ihan orgis aukkoon sopivaks.Silleen se on ihan orgiksen näkönen.Maskia pitää vähän sahailla mutta ei näkyviltä osin.Mitsun umpiosta jää pikkasen sisäosaa maskin taakse mutta ei ole inssit vittuillu.Eli naamapellistä vaan rohkeesti palaa pois.
   

Kerro tästä muillekin!