Chevy/GMC Subbe/Pickup jutustelua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja kane, 12.8.2007.

  1. kuutio

    kuutio Gearhead

    Ei kun toi on niitä harvinaisia luxusmalleja, joissa automaattinen sulanapito, ei jäädy missään kelissä :poff:
     
  2. Thunderb

    Thunderb 3rd gear

    Tuli omastakin huomattua tämä oire, fiksataan samalla kun keulaa korjataan 8)
     
  3. jone-70

    jone-70 2nd gear

    No niin, nyt ois imusarja pöydällä. Hirveessä tervassa sisältä. Onko mitn hyvää puhdistus- ainetta, vaikko vaan rätillä ja naftalla? Pitäs varmaan uusia se hernekeitto purkki, eikös se asiaan vaikuttane?
     
  4. Kris

    Kris 2nd gear

    Höyrypesuri on ihan jees tohon imusarjan pesuun tai sit jos on kuumapainepesuri.
     
  5. jone-70

    jone-70 2nd gear

    Nonniin, nyt se pmd-boksi on vaihdettu. Monen tunnin hommahan se oli kun joutu käyttään imusarjan irti. No, tulipa samalla puhdisteltua hieman paikkoja, imusarjan puhdistin naftasella rätillä, hyvinhän tuo lähti. Nytpäs se selvisi se resistorikin, mikä ja minkälainen se on, kun sen sai käteensä. Lukkosokkapihdeillähän ton sai nätisti pois. Hyvin pelitti, kun käväsin vähän kurvaileen.
     
  6. lester

    lester 1st gear

    kemssu

    Tervehrys kaikille U.S.A auto harrastelijoolle.
    Täs kirijoottelen ensimmäästä kertaa tänne vaikka oon nuaren keksintöjen kans takunnu jo muutaman tovin mutta se on enämpi ollu analookista ku en näiren tiatokoneiren kans oo mikään hakkeri.
    Notta pienehkön pulman kans täs lähestyn,olis tuallaane 1500 GMC Yukon 95 4x4 350 automaatti neliveronkytkentä kepillä.
    Muutaman kerran aikaasemmin on purottanu neliveron päältä ku oon sammuttanu auton,kytkeytyny takaasi ku oon lähteny ajamaha.
    Tänään kun oltiin perheen kanssa reissussa oikeen Ylistarossa oli purottanu nelarin ajon aikana pois päältä ja onneton en huamannu sitä,oli muuten ohojaamo täynnä kasiä kun sen huamasin, piti näyttää takana tuleville saksanpähkinä kuskeille kuinka ohitus tilanne hoiretaan tyylikkäästi amerikkalaasen pensa veekasin ja neliveron voimin jä tas teille niitä halavatun "ceeookakkosia"ristus!!!..... nooh onistuhan se, muttei tyylikkäästi,että sellaane tarina.
    Enpä sitte oo saannu tuata nelaria päälle vaikka mitä konhaaluja sen kans oon värkänny ei nopialla eikä hitahalla.
    Elikkä onko kellään kuusoota kyseesestä ropleemasta.
    Aikaisempi nelari oli Rotke Rami 3500.rip... raasu paloo viime tammikuus kokonahan ei jäänny mitään käyttö kelepoosta,snif...niih siinä oli nelari kytkentä alipaineella ja kuulemma vastaavia pulmia saattoi esiintyä toki ittelleni niitä ei kohoralle sattunu.
     
  7. kojo

    kojo Gearhead

    Äänestän sitä etuakselin kupeessa majailevaa actuaattoria.
     
  8. kuutio

    kuutio Gearhead

    Joo ilman muuta toi "kulutusosa" kannattaa päivittää...
     
  9. lester

    lester 1st gear

    kemssu

    Kiitos äänestyksestä.Onko tuallaane akti...ääh juttu minkä hintaane ja mistä sellaasta mettästelöö vinamilta tai sautvestrairilta,j-mäki kenties.Pitää kumminkin saara tua keksintö pajalle kun tästä töiltänsä ehtii onpahan vähän valamihiksi kuusoota mistä vikaa hakoo.
     
  10. Späne

    Späne 3rd gear

    Jeps tuli sitten haettua tuo 8)
    Kysellään sitten apuja kun se leviää ekan kerran :lol:

    Oliko se niin että tuota lavakatetta ei saa olla jos tuotu verovapaana, vai miten se meni?
     
  11. kane

    kane 1st gear

    Rockautossa näyttäis olevan vajaa 90$ kipale eli on se kotimaan putkissa varmaan 120-130 ekua...? jossei enemmänkin... oliskohan kellään jäsenellä täällä ylimääräisenä...
     
  12. lester

    lester 1st gear

    kemssu

    Kiitoksia tiaroosta,tarttoo huamennna vähän soitella varaosa toimittajille kyseisestä keksinnöstä.
    Täs täytyy ny vanhan piarunkin toreta tiatokoneiren hyäryllisyys vaikka periaattees oon niitä vastahan,ajat muuttuu mää en!...ristus...notta!!!...
     
  13. allu

    allu 1st gear

    Eks kellää oo myydä -89pikappiin sopivaa takapään madallusta? kimmo 0405805512
     
  14. kuutio

    kuutio Gearhead

    :eek: ...... 8) 8) oli jo taas unohtunu miten SUUREN eron huomaa ajettavuudessa kun rengasliikkeestä ajaa pois nevekset kiekot alla. Oli hyvä vertailla kun menin tossa neljän tunnin ajon (=liukastelun) jälkeen suoraan formula tyyliseen renkaiden vaihtoon ja sieltä kun lähti samaan keliin niin näissäkin massoissa huomas eron.Ja noi kesäkumitkin on karkeakuvioiset ja m+s... Ohjaus tuli raskaammaks ja voi ajella ilman että nelikko kokoajan päällä. Uudet misukat nastoilla oli vähä edukkaammatkin ku nokialaiset... Misukat mateinpoland :eek: , mutta kuulemma tän koon nokialaisetkin tekee coopperi... ja jtn pikkuautokokoja nokialaisia tehään venäjällä....
     
  15. mikke20

    mikke20 Gearhead

    mistähän pääsee käsiks etulämppärin vedenpoistokanavaan? tiputtelee vettä apparin jalkatilaan lumen sulaessa ja autoo pestessä, muuten säilyy kuivana ni jäähdytinnestettä se ei vaikuttas olevan.
     
  16. kane

    kane 1st gear

    Nonnih, nyt on alkuperäinen malli (-94) mutta molemmat taajuudet skaalaava delco soitin paikallaan. Sen verran piti ehostaa että vaihdoin säätimeen kaikki uudet lamput kun suurin osa oli pimeenä vaihtokoneessa että omassa alkuperäisessä. Onneksi töissä on semmonen juotosasema että on jos jonninlaista kärkeä ja imua että sai piirilevyltä vanhat tinat pois rei'istä.
    Sen verran paksu piirikortti ettei imusukalla saanut kuin pinnat imettyä.
    Lampuissa kun ei ole kuin ohuet langat (motonetissa 1w lamppuja kahta kokoa). Mutta on vaan makeen näköinen pimeessä kun kaikki valot ok soittimessa ja paneeleissa... nam nam tykkään mä... :poff:
     
  17. sulo200

    sulo200 1st gear

    Olisko kiinnostusta korjata vähän enemmänkin noita soittimen valoja .Omassa kaikki valot pimeitä.Korvausta vastaan tietty.
     
  18. Durapex

    Durapex 3rd gear

    Kane, mitä taikatemppuja sille radiolle pitää tehdä et se hakee kaikki taajuudet? Nääs minäkin tykkään tosta orggissoittimesta, mut kun ei kaikki kanavat kuulu... :eek: :mad:

    Durapex
     
  19. kane

    kane 1st gear

    :wink: no ostin jäseneltä täällä jolla Metroauton tuoma... niissä on EU/Canada(??) purkki joka hakee molemmat. Eli voisiko...??? jos löydät ebaylta esim Canada version niin olisko niissäkin molemmat... tai sitten virallisesti mahdollisesti maahantuotu vaikka Saksassa...?

    sulo, onko sulla 94 mallin soitin? Mulla on toinen soitin/paneeli. Valo/painike kortti on sama kaikissa. Siihen tulee päälle itse radioon liittyvä kortti. Eli voisin tehdä valmiiksi semmosen ja annat omasi vaihto-osana kunhan vaan varmistetaan että on samanlainen. Lamput maksaa 90snt kappale x 7kpl.
    Ei se nyt ihmeitä maksa kun turaan ne lamput duunissa... kun kerran 1 onnistui niin miksei toinenkin :rotfl:
    Saatko purettua itse, voin neuvoa mistä ja miten... pistä vaikka yv:tä.
     
  20. EL5

    EL5 1st gear

    Osassa noista soittimista on siella sisalla hyppylangat joita siirtamalla saadaan valittua jenkki, euro ja japsi taajuuksien valilta.

    Etta kane jos jaksaa niin vois vilkuilla niiden soittimien sisuskaluja ja katsoa oisko tuollaista eroa havaittavissa..
     

Kerro tästä muillekin!