Chevy/GMC Subbe/Pickup jutustelua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja kane, 12.8.2007.

 1. jone-70

  jone-70 2nd gear

  Eipä se manuaali pykällä, mutta pitää kokeilla, on vaan niin pirun tasasta täällä meilläpäin, suurin mäki taitaa olla rautatien ylikulkusilta. Yli 0,7 bar en ole vielä saanut nouseen, pitää käydä ostaan hieman jäykempi tai lyhempi vieteri, nyt on säätö pohjassa. Mukavasti rupes vihelteleen kun sai ahtoja koneeseen.
   
 2. ristokakko

  ristokakko 1st gear

  Eipä löydy siitä.Onko jotain muuta paikkaa ?En saa tuota edellistä omistajaakaan kiinni että kysyis.Mutta onko oikeastaan minun murhe.Etsiköön katsastusmies Ei se kuitenkaan kerralla läpi katsastuksesta mene :D
   
 3. haahuilija

  haahuilija 1st gear

  Hitsi. Nyt alko subbe sammuilee ajossa. Voi lähtee käymään ennen kun vauhti loppuu. Se pumpussa kiinni oleva yksikkö vaihdettu 10 000-15 000 miles sitte. miten se voi muka taas.... 4 kertaa sammu 20kilsan aikana. Paikka on vaihdettu ja iso jäähdytysripa. Kaipaan aikaa ilman nykimisiä ja sammuilua. Kai se carterin uusi po pumppukin on susi jo uutena. Kaikki tehdään kiinassa ja hinta pilvissä. Itte tarttis kaikki tehrä...
   
 4. Panze

  Panze 3rd gear

  Taitaa olla pumpun vaihdon aika.. Jos ne pmd,t ei kestä niin mikäpä muukaan niitä polttelis.
  Laita yv jos tarviit osia.
   
 5. tarsu

  tarsu Gearhead

  Eipä löydy siitä.Onko jotain muuta paikkaa ?En saa tuota edellistä omistajaakaan kiinni että kysyis.Mutta onko oikeastaan minun murhe.

  Taitaa olla viime kädessä sun murhe...muistaakseni.
  Mulla oli -89 fleetsidessä6.2d, kuskinpuolen runkopalkissa, suurinpiirtein etupenkin etureunan kohdilla. Oli kans ensin alkuun vaikea löytää.
   
 6. Pedro81

  Pedro81 1st gear

  Joo kyllähän se sun murhe on siinä mielessä et leimaherra ei anna lappuun sitä lausuntoa et sais jatkaa ajelemista ennen ku kyseinen numero löytyy rungosta..
   
 7. hanhis

  hanhis 1st gear

 8. tst

  tst Gearhead

  No helavata,nyt se lämppärin puhallin sitten pimeni totaalisesti kun oli vasta suunnitteilla mistä lykkäisin eberistä virtaa sille :mad:
  Sulakkeelle tulee ja lähtee virta mikäli se nyt sitten on HTR-A/C ? No tulee toki kaikille muillekin.voiskohan tuon moottorin hiilet olla niin loppu tai katkaisijassa vika? Mikään nopeus ei toimi ja on se tehnyt tuon pari kertaa aiemminkin mutta on taas lähtenyt kun on vääntänyt virrat pois ja takaisin :eek:
   
 9. hanhis

  hanhis 1st gear

  Onkohan haskalokeron takana olevan puhahtimen syöttöjohtosarjan liitin kunnossa? Itseltä se suli, korjattiin tinaamalla piuhat yhteen ja jättämällä se heppoinen liitin pois. Muistaakseni se on sellainen kahden piuhan jatkoliitinhässäkkä. Oliskohan ollut punainen ja musta johto. Sen kyllä näkee heti päältä jos on lämmennyt.
   
 10. tst

  tst Gearhead

  Jaa en siinä mitään liitintä huomannut mutta mittailin puhaltimelle meneviä johtoja ja plussa siihen tuli mutta ei miinusta ja kun sain uuden maapiuhan kyhättyä ja sillä pelas normaalisti niin tuli vanhaankin johtoon taas miinus niin laitoin kuitenkin sen vanhan sitten kiinni kun ei tuosta oikein tiedä meneekö se johto nyt sitten suoraan runkoon vai onko siinäkin jotain piirilevyjä välissä :odroll:
  No löytyhän se relekin nyt sitten kun oli pakko :rotfl:
   
 11. tst

  tst Gearhead

  Ei löytyny Hiluxistakaan mutta katsuri tuumas että milläs se numero vois säilyä kun ei näis tahdo runkokaan säilyä ja mätki uuden numeron :rotfl:
   
 12. voittol

  voittol 2nd gear

  Meitillä löytyy n. jokatoinen vuosi kanssa tuosta kuskin kohdalta runkopalkista 2500 malli ja yksityisen uutena tuoma
   
 13. ristokakko

  ristokakko 1st gear

  Jaahas!Vai joka toinen vuosi :D Mulla varmaankin on nyt se vuosi sitten kun sitä ei löydy.Kävin uudestaan nuo edellämainitut paikat läpi ja näköjään sitä on ennenkin etsitty kun oli raaputeltu ja harjailtu teräsharjalla runkopalkkeja sieltä täältä.Mites nyt kun sitä ei löydy niin onko mahdollista,että auto on jopa varastettu Rek numero JMO-92 ja ent rek nro NVO-15
   
 14. bandiitti

  bandiitti 1st gear

  Ekkös sie just käyny niitä palkkeja kattelemassa, kai sie oisit huomanna jos joku ois lähteny siit samoin tein ajeleen pois sil?
   
 15. ristokakko

  ristokakko 1st gear

  :rotfl: Noh ehkä tuo mun kommentti oli yliampuva,mutta herättää epäilyjä kun on juur ostanut auton ja valmistenumeroa ei löydy rungosta Vittu että on taas sama juttu kun oli ed auton kanssa tuon vitun valmistenumero oli hukassa ja piti ajella pitkin suomea sitä varmistelemassa kun oli katsurilta unohtunut maahantuontikatsastuksen yhteydessä varmentaa se perkele! :mad:
   
 16. Thunderb

  Thunderb 3rd gear

  Multa löytyy myös runkopalkista, repsikan puolelta. Ainakin joku jälki, mikä on leimaajalle kelvannut 8)
   
 17. kuutio

  kuutio Gearhead

  Tosta subbesta kans hain viime vuonna ja löyty repsikan puolen runkopalkin päästä. Sitä vaan ihmettelen suuresti kun oli ed. kerran autoliikkeen leimaama eikä takuulla ollu sillon ollu edes yritetty ettiä... no nyt on paukkupullosinkkiä päällä... joskus laiton lakkaa ja pysy sekin (teipin alla) monta vuotta
   
 18. Späne

  Späne 3rd gear

  Ainakin -88 vuotisesta c-mallista löytyy joku numero konehuoneen vasemmalta puolelta runkopalkin päältä..
   
 19. G20

  G20 Gearhead

  Fleetside löyty ainakin duunin pihasta.. 8)

  http://maps.google.com/maps?ie=UTF8&ll= ... 110.5,,1,5

  Niin ja noista valmistenumeron paikoista.. Nykyisessä lavakuljettimessa oikeassa runkoaisassa pyöräkotelossa. Viidessä muussa C/K kikkareessa mitä on ollu omistuksessa on ollu joko tuolla pyöräkotelossa tai jomman kumman runkoaisan päällä konehuoneessa.. :odroll:
   
 20. ponco76

  ponco76 1st gear

  Mulla löytyy numero oikean rukopalkin sisäpuolelta etupuskurin takana. Näkyy, kun istuu auton edessä maassa ja kattelee runkopalkin sisäpuolelle.
   

Kerro tästä muillekin!