Chevy/GMC Subbe/Pickup jutustelua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja kane, 12.8.2007.

  1. mikniemi

    mikniemi 3rd gear

    Jos oikein innostuu projektista kirjotteleen, niin tuolta FSD foorumin puolelta löytyy oma osio jutustelulle.

    http://fsd.foorumit.fi/viewforum.php?f=14

    Vaatii toki rekisteröitymisen.
     
  2. Thunderb

    Thunderb 3rd gear

    Perhana, takavalo kävi hiukan kuumana ja poltteli vähän taustalevyä.. Syynä aika varmasti haperoituneet johdot + kuravesi.
    Johdot saatiin laitettua kuntoon ja huomenna kyseleen South West Tradesta uutta taustalevyä.
    Kertaalleen tuli jo vaihdettua kyseinen polttimojen pohja joulukuussa, mutta ei sillon tullut huomioitua tarpeeksi johtojen kuntoa. Kyllä ketuttaa :mad:
     
  3. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Nuo on niin "halpojakin"...no elämä on kallista... :cry:

    Mistäköhän johtuu että noita lampunpohjia ei kukaan tee tarvikkeena vai onko joku nähnyt jossain ?
     
  4. kane

    kane 1st gear

    meinaatko leimata coolerin konttorilla vai...?
     
  5. kojo

    kojo Gearhead

    Tekee niitä ainakin Dorman ja Glo-brite
    Tuol ameriikan mantereella niitä saa ostaa ihan kaupasta :poff:
     
  6. kempsu 4x4

    kempsu 4x4 1st gear

  7. cosworthman

    cosworthman Gearhead

    En mä sitä erikseen mainitse, jos haluuvat merkata sen rekisteröintikatsastuksessa niin senkun vaan.. Samalla menee sit korotussatsi, 285-renkaat ja n2g-muutos..
     
  8. Pedro81

    Pedro81 1st gear

    Dodii.. Nyt on sitte tilattu palikoita rockautosta. Toivottavasti tulee niinku pitää perille. Tosin rahti oli aika tyyris 100$ mutta painahaan se pakettiki jonkun verran ku sisältää ilmastoinnin kompuran ja jotain muuta pikku nippeliä. :) Tietääkö kukaan suht edullista pajaa pk seudulta joka täyttäis ilmastoinnin?
     
  9. Hippi_82

    Hippi_82 1st gear

    Voi elämän kevät

    Ny ei mee hyvin. just sain siirtopumpun vaihettua ni johan uutta pukkaa :mad: Nakkasin tos iltapäivällä kesäläskit alle ja lähin pyörähtähän kaverin kaa veenpumppaamolla, noh matka meni hyvin vaikka tiellä oli sohjoa tommoset 20-30 senttiä mut sitte alko ongelmat ku päästiin kääntymäpaikalle. Siinä sohjohyyhmäs autoa ympärivekslatessa katos autosta pakki kokonaan, viimestä kertaa peruutettaessa auto vain nytkähti etehenpäin ja jäi siihen, tarjosin pikkasen kaasua mut auto ei liiku mihinkään, piti oikeen ottaa silmä kätehen ja varmistaa et pakki todellakin on päällä, Meinas pikkasen vituttaa siinä sitte nelivedon ja takapotkun kaa kikkailla et jos sais kiesin kääntyhän sen verran et pääsis ees johonki. siirto ajo hieman hirvitti ku mieles oli kokoajan et jos laatikos irto-osat seikkailee ja räjäyttää kuoret.automaatti laatikko ei toiminu siirtoajossa muutaku maastovälityksillä et hiljoksiin sai nilkuttaa varikolle....... et ei täs muu vissiin auta muu ku puottaa laatikko irti. Ja aamulla riisikipolla töihin :odroll: Stana :mad:
     
  10. mikke20

    mikke20 Gearhead

    onhan sulla laatikossa tarpeeks öljyä?
     
  11. Panze

    Panze 3rd gear

    Toimiiko muut vaihteet normaalisti? Eli vain pakki puuttuu kuten Helkamasta?
    Jos näin niin voi olla panta / servo sökö.
     
  12. haahuilija

    haahuilija 1st gear

    Jos oikeen innostut ja kätevästi käy niin kiinnostusta korotus palikoihin olisi koht. korvausta vastaan. Koko talvi pohjaa myöten kiinni metsäteillä.
     
  13. Jimmy

    Jimmy 1st gear

    Jep,ilma ja poisto ok.

    Sähelsin tuon siirtopumpun vaihtoon ja parannusta tapahtui oitis,eli ahdot pysy vedättäessä 0,5:ssä (aikasemmin tippu ahdot n.3000rpm:n jälkeen aika rajusti.). Siitä sitten asiaa tutkailemaan uudelta kantilta eli kadonnet paineet takasin pömpeliin legendaarisella rautalangalla hukkaportti tilkiten. Oikeastaan suu on ollu messingillä siitä alkaen. Oli vissiin vaan jousipatentti ruvennu antautumaan. Nyt on 0,8-0,9 lätkä lattiassa eikä enää juuri paineet notkahtele. Asia siis kunnossa ja vedot tallella,laatikkoremppaa odotellessa. Oikeesti liikahtaa ihan eri rytinällä ku koskaan aikaisemmin. Ikinä.

    Tarttee sit uskoa että toi siirtopumppu joko väsyy ajan kanssa,tai ei uutenakaan anna riittävästi painetta. Vaihtoon menny pumppu (Carter) oli meinaa just karvan vajaa vuotinen. Kokeilin asian ja vajaan litran se antoi minuutissa. Eli kaiketi toimii kyllä,mutta vajaasti. :soosoo:

    Tuo lämppärinsäädinpatentti on tullu korjailtua. Se antoi tossa kesänä menneenä oireita esim. töhötyksen suunnat ei toiminu,ilmastointi oli mykkä sekä voluumisäätö sekoili jotain outoa. Hieman virtaa sinne ja vähän hyppyjohtoo tänne niin johan toimii. Siis tää patentti on viimekesältä asti,ja ei ole auto palanut. Tuumasin vaan että jos sattuu olemaan jollain jääny rikkonaisia säätöpaneeleja/paneelia nurkkiin,niin vois koittaa eheyttää. Aika kallis nippeli mun mielestä mennä ostelemaan,jos pikku vaivalla saa kuntoon. :eek:
     
  14. kane

    kane 1st gear

    Malminkartanossa Uudenmaan Autovarustelu. Hinta ollee normi 100€ mutta pelkkää plussaa asiakaspalvelusta.
     
  15. Jimmy

    Jimmy 1st gear

    JN Auto tossa Veromiehessä. Kerro Arilta terveiset Jannelle ni luulisin hinnan olevan kohdallaan. Mitäänhän en ala lupaamaan.
     
  16. the kuningas

    the kuningas 3rd gear

    Vanha sananlasku sanoo, kesä on tulossa kun ilmastointi heittää lastit pellolle.

    näin ainakin täällä.....
     
  17. Jimmy

    Jimmy 1st gear

    Siitäpä mieleeni juolahtikin,että onkos tietoa mistä kannattas kysellä niit tiivisteitä siihen kompuran ja putkien väliseen blokkiin?
     
  18. Pedro81

    Pedro81 1st gear

    Täytyy soitella molemmat pajat läpi kunhan saan kompuran paikalleen. Mahtaako asennuksessa olla mitään ihmeellistä mikä pitäis tietää vai hoituuko ihan vaa pultit, piuhat ja letkut kiinni meiningillä?
     
  19. tst

    tst Gearhead

    Re: oikosulku jossain ...

    No kerta kiellon päälle nyt ainakin ja tällä kertaa ei proppu kärähtäny kun oli se vahapatruunan johto irti joten kaippa se patruuna sitten on oikosulussa :odroll:
    Mikäs se vaijerisysteemi noihin on ,onko kellään joutilasta tai mistä tuon vois askarrella ja ilmeisesti se patruuna on vetävää mallia,huono kai sitä muuten olis vaijerilla toteuttaa?
    Saa toki orkkismallistakin tarjota tai voishan sen tilatakin mutta pitäis päästä maastoon ensitilassa.
    Onkohan se vahapatruunan vieressä oleva valkoinen liitin sitten nelivedon merkkivalolle? Kokeilin ottaa sen irti ja laitoin patruunan liittimen (musta) kiinni niin johan sammui taas kone kun laittoi nelivedon päälle.
     
  20. kojo

    kojo Gearhead

    Se patruuna on työntävää mallia.
     

Kerro tästä muillekin!