Chevy/GMC Subbe/Pickup jutustelua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja kane, 12.8.2007.

  1. Graniitti

    Graniitti 1st gear

    Pissapoika on näemmä meikäläisen autossa osa-aikaistanut itsensä. Välillä toimii ja vesi lentää komeasti, mutta välillä ei taas toimi pariin päivään lainkaan.
    Olisiko jollain antaa vinkkejä mistä lähteä vikaa etsimään? Lähinnä itselle tuli mieleen tuo ratissa oleva viiksi, mutta kaikki muut kuitenkin toimii kyseisessä viiksessä.

    Sitten probleema nro 2. Auto on tuotu joskus about 2005 Suomeen ja silloin tietty laitettu sivuvilkut. Nyt on toisesta sivuvilkusta lentänyt lasi jonnekin. Joten uutta lasia tarvitsen, tosin sellaisen löytäminen tai edes suunnilleen samanlaisen vilkun löytäminen tuntuu vaikealta. Mistä sitä voisi löytää tuollaisen perinteisen pyöreähkön sivuvilkun, mitä on pikkasen kulmistettu? Tuntuu että nykyään on vain ledijuttuja tarjolla jokapaikassa..
     
  2. Panze

    Panze 3rd gear

    Ettei se nyt olis ihan normi hellan tarvikevilkku? Itse hain paikallisesta tarvikeliikkeestä koko vilkun. maksoi jotain alle kympin.
     
  3. palontie

    palontie Double Gearhead

    Paljonkos on -95 subun polttoainetankin tilavuus?
     
  4. kane

    kane 1st gear

    Subbessa (diesel) taitaa aina olla n. 160 litraa... :rotfl:
    Tälläkin ajaa tankillisella yli 1000km!
     
  5. Pedro81

    Pedro81 1st gear

    Toimiiko pyyhkijöissä tihku ja muut liikkeet ihan normaalisti sillo ku se pissapoika ei toimi? Mikäli pyyhkijät toimii normaalisti vaikka pissapoika ei niin silloin ilmeisesti pissapojan moottori on menossa. Mikäli pyyhkijät myös temppuilee sillo ku pissapoika niin vika on ilmeisimmin siinä piirikortissa mikä on pyyhkijöiden moottorin juuressa. Se kyseinen piirikortti nääs ohjaa sekä tihkua että pissapojan moottoria. Aika perverssi systeemi.. :)
     
  6. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Pikkasen modatulla 4L80E lootalla varustettu ahdistettu 454 kikkarainen hylsy meni viime vuonna 11.2 vartilla, tänä vuonna ehkä sitten alle sen, eli kestää kyllä kovempaakin kyytiä :rotfl: . Ja tais se konekin olla pikkasen isompi :rotfl: .
     
  7. Graniitti

    Graniitti 1st gear

    Kiitos tästä vinkistä. Pitää koittaa huomenna miten tuo vika esiintyy.
     
  8. rkr

    rkr Gearhead

    Ei kait sentään K2500 sarjasella hylsyllä? Pitoa varmaan kyllä riittäisi ... toi voisi toi 6 litranenkin jo liikahtaa jos sitä ahdistaisi ...
     
  9. kane

    kane 1st gear

  10. simhas

    simhas 3rd gear

  11. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    No ei sentään mutta kuitenkin -70 luvun full size :rotfl: . Lootaa ohjataan Tci:n compusift boxilla.
     
  12. moonchild

    moonchild 1st gear

    suhinaa vänkärin puolelta???

    Tulin just pihaan ja vänkärin puolelta kuului suhinaa ihan kunnolla ja pitkään. Rengas ei vajunut ja ääntä metästin jonkin aikaa. Sitten otin sen sisälokarissa olevan suojaläpän pois ja tsadaa. Alumiiniputki siinä sisälokarin reunalla oli hakannut itsensä puhki ja siitäpä ääni lähti. Ilmeisesti ilmastoinninputki rikki ja juuri viime syksynä täytetyt aineet maailmaan. Onko oikea arvelu? On aika lähelle tuo putki suunniteltu sitä sisälokarin reunaa ja tuntuu vielä makaavan iskarinkiinnityksen päällä.
     
  13. kane

    kane 1st gear

    Sehän se...
     
  14. janne.h

    janne.h 1st gear

  15. the kuningas

    the kuningas 3rd gear

    Re: suhinaa vänkärin puolelta???

    Juu ite kattelin samaa ku muita vuotoja paikkasin. Pitää laittaa joku gummi pitki siihen ettei ole metalli metallikaa vastaan...

    Vielä kerkeää muutaman pihakiven valaa paikalle ennen miittiä. Eilen tuli niitä 1600kg asennettua.. :( :(
     
  16. moonchild

    moonchild 1st gear

    ite ajattelin siihne sisälokarin reunaan laittaa semmosta u-kumilistaa, jos vaan sen jälkeen saa sen roiskesuojan hynin istumaan takas.
     
  17. rkr

    rkr Gearhead

    Nyt alkaa melkein harmittaa etten ostanut sitä isolohkoa, tosin tankkaamassa käydessä taas helpottaa. Eikä tonne pellin alle kumminkaan mahtuisi mekaanista ahdinta ja tukankuivaimet putkistoon olisi sekin vähän tiukka sovitus ... onneksi on jo yksi auto jota viritellä niin tämän voi pitää vakiona.
     
  18. kempsu 4x4

    kempsu 4x4 1st gear

    Kiitokset miitissä olleille/käyneille :D
     
  19. Zlade

    Zlade 1st gear

  20. muiluttaja

    muiluttaja 1st gear

    Leima

    Tuli subbeni leimattua ilman isompia huomautuksia, tosin yhdestä asiasta inssi hieman naputti kun ei tahtonut saada selvää ovessa olevasta tunnistetarrasta... vähän sitä itsekin siinä yritin lukea mutta se on niin haalistunut ettei siitä tosiaan tahdo saada selvää. Onkohan se esim. seuraavana vuonna mahollisesti syy hyljätä auto kun on yksi tarra haalistunut? Mistä uusia tarroja??
     

Kerro tästä muillekin!