Chevy/GMC Subbe/Pickup jutustelua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja kane, 12.8.2007.

 1. kempsu 4x4

  kempsu 4x4 1st gear

  Kun olette vaihtaneet niveliä etupäähän niin oletteko käyttäneet autojanne nelipyörä suuntauksessa?

  Juu ainaki parikertaa on tullu käytyä ja ihan syystä :poff:
  Nivelten vaihdon jälk suositeltavaa kyllä.. Kyllä sen huomaa ajossa kyllä :rotfl: Ei vaan löydy jokapaikasta nosturia mulle toi subukka mahtuis mittaukseen.. Täälä pohjanmaalla Seinäjoella on onneksi paikka ja tulee kerralla kuntoon :poff: :poff:
   
 2. 944676

  944676 1st gear

  missä oot kempsu käyttäny seinäjoella? Tuntuu vaan olevan eroja aikalailla noissa säätäjissä tai sit ohjeissa säätää ku ite käytin lapualla säädettävänä ku söi rengasta. Väitti siellä että ei niitä paljon tarvinnu säätää. sit ku auto sai pienen kolhun ja vein rinta-joupille kolari korjaukseen ja siellä tarkastivat ohjauskulmat niin ne oli aivan päin p:tä heidän mielestä. Sanoivat ettei tollanen heitto oo voinu siinä kolhussa tulla että on varmasti säädetty väärin edellisellä kerralla. No nyt auto on mielestäni kuitenkin parempi ajaa.
   
 3. 3/4

  3/4 3rd gear

  Pikakysymys: Sopiiko <99 vuosimallin tahoen e-valot etuvalot (Metro-Autosta) heittämällä 96:een Subbeen, myyjä epäili että olisivat erilaisia.. Käsittääkseni ei pitäisi olla eroja?
   
 4. lt50

  lt50 2nd gear

  Etupään suuntauksen teetin pian oston jälkeen. Eihän siitä nyt mitään Audia tullut, mutta paljon parempi ja rattikin tuli suoraan. Nyt pitää vielä katsoa jos "keskialueen tunnottomuutta" saisi pois simpukkaa kiristämällä.
   
 5. kane

  kane 1st gear

  Samankoppainen Tahoe/Suburban keula on samanlainen... :odroll:
  Ettei ole kyseessä tuoreempi Tahoe tms?
   
 6. Yomitshu

  Yomitshu 1st gear

  Moi! Ajateliin kysyä nyt visailta kun en itte löydä vikaa. Hommasin tos pari kuukautta sitten subben muuten auto pelaa hyvi muuta tos viime vikolla alkoi kierkokset nousemaan kaakkoon kovissa vauhdeissa eli sinä 100-120 km/h tai kuin aja maan tiellä sitä 90 kymppi ja vähä isompi ylä mäki niin teke samal tavall heitää kierokset kakkoon eli pästä kasua , missä lienee vika
   
 7. Panze

  Panze 3rd gear

  Veikkaan syöttöpumppuvikaa.
   
 8. janiluo

  janiluo Gearhead

  92-99 on samat mutta 2000 malliahan tehtiin jo elokuusta 1999 kuten aina.
  http://www.lmctruck.com/icatalog/csd/full.aspx?Page=57

  Eikös e-hyväksyttyjä valoja tullut vasta tuohon 2000 korimalliin ja Metron hinta lienee €800 /kpl vai ???

  - Jani -
   
 9. gintonicice

  gintonicice 3rd gear

  Nyt on tuplasuodatinhärdelli siirtosarjalla asennettu ja öljytilavuutta on 8L ainaskin. Ei ihan yltänyt yläviivaan vaan loppui öljyt kesken.

  Voin konsultoida, mutta en enää osallistu nimimerkillä delvacilla värjätyt hiukset ja automaattirusketus.
   
 10. 3/4

  3/4 3rd gear

  Metro-Autohan on tuonut Tahoeta (käsittääkseni vanhempaa korimallia)uutena maahan ja kuulin että siihen sais e-hyväksynnällä varustettuja umpioita. Soitin ja hintaa on 300 euroa/kpl. Korkeuden säätöähän noissa ei varmaankaan ole.. Ei oikein myyjä ollut innokkaan oloinen selvittämään asiaa.. Myyjän antamalla osanumerolla löytyy seuraava umpio esim saksasta: http://www.truckshop.de/eshop_article.p ... s-HB3-HB4/ eipä tuosta näe mahdollista e-merkintää, taitaa olla pelkkä dot.
  Taakse ajattelin virittää talmut, niistä löytyy E7 merkintä, kelvanneekohan konttuurille? :-?
   
 11. janiluo

  janiluo Gearhead

  Menee otsikon ohi mutta mitä tarkoitat vanhemmalla korimallilla? Ensimmäiset isot Tahoet tuli 95 ja sitä ennen ne oli Fullsize Blazereitä vuodesta 92 Mun mielestä Metro toi vain Blazereitä eikä ennen 95:ttä tarvittu E-valoja mutta voin olla väärässäkin.

  Chevrolet:
  92-94 Blazer C/K1500
  95-99 Tahoe C/K1500

  GMC:
  92-99 Yukon C/K1500

  E-merkinnöistä en tiedä mutta yhteen 96-pickuppiin olen laittanut/kytkenyt Motonetin lamppujen korkeudensäätömoottorin. Se käy suoraan pulttaamalla sen korkeudensäätöruuvin tilalle. 3-asentoisella keskittävällä kytkimellä ohjaus ylös ja alas.

  Onko tuolta kukaan kysellyt meilillä:
  http://www.headlights.org.uk/

  - Jani -
   
 12. kane

  kane 1st gear

  jahans, sain vaihdettua ristikot takajortaaniin. Hetki siinä ohessa meni että miten sviddussa saa ristikon pois kun ei ollut isoa valikoimaa talloja prässissä. No, onnistui se kuitenkin.
  Väheni huomattavasti 110kmh korvilla ollut jumputus. Onkos muuten Oulun suunnalla äksöniä juhannuksen jälkeen? Jotain minimiittiä?
   
 13. kane

  kane 1st gear

  niin ja hei nyt tuonne tapahtumapuolelle seuraavaan C/K subbepickupvan miittiin visioita missä nähtäis itä-suomessa????
   
 14. kempsu 4x4

  kempsu 4x4 1st gear

  Aivan sama paikka eli Rinta-Jouppi ja sielä Salonpään Risto ni kerrasta tulee kulmat kondikseen ja ohjauspyörä suoraan :rotfl: :rotfl:
  Siinä ei Risto kauaa ihmettele ku sen tekee :rotfl:
  Omalla kylällä 2kert yrittivät mut eihän se kuntoon tullu ja silti velottivat täyden hinnan :mad: :mad:
  Onneksi on asiansa osaavia huoltokorjaamoja olemassa :D :D
   
 15. kempsu 4x4

  kempsu 4x4 1st gear

  Ite kans "kiristelin" simpukan viime kesänä ja onnistu ihan ok :rotfl:
  Kunhan malttaa mielensä siinä touhus ja kisistelee maltilla sitä simpukkaa.
  Kiristelin "vartin" verran kerrallaan ja kun 3"varttia oli menny ni siinä oli
  muistaakseni väljät pois :poff:
  Saapi peukulla kruisailla menemään :D :D
   
 16. Zlade

  Zlade 1st gear

  Höps. Miten -94 silveradosta purkautuu pyyhkijän varret irti?? mielenkiintoisen näköinen systeemi :odroll:
   
 17. Ukko75

  Ukko75 1st gear

  Mulla ainakin lähtee niin että pyyhkijänvarressa akselin vieressä on pellin reuna jonka reuna on hieman taivutettu. Tästä pellin reunasta vedetään ylöspäin n 1/2 cm:ä. Senjälkeen pitäisi varren irrota rihlastansa, joka on todennäköisesti aika piukassa. Kannattaa heilutella vartta samalla nostaen ylöspäin.
   
 18. Zlade

  Zlade 1st gear

  Jeps. sitä liparetta kahtelinkin mutta yleensä kun rupeaa kokeilemaan niin hajovaa :poff: Onkos muuten ratin keskiössä ne kaksi pultin paikkaa tarkoitettu ratin irroittamista varten?! joku ennemmin kokeillut ja katkaissut pultit sinne reikiin :mad: :mad: pitäsi jotenni ratti irroittaa vaan yllättäin melko tiukassa :rotfl: Meinaa vinkkarit temppuilla lähtevät kyllä päälle van ei ikinä tiedä milloin lakkaavat pyyhkimästä ja mihin kohtaan jäävät :rotfl: :rotfl: mielenkiintoinen näin tihku keleillä :lol:
   
 19. tarsu

  tarsu Gearhead

  Meinaa vinkkarit temppuilla lähtevät kyllä päälle van ei ikinä tiedä milloin lakkaavat pyyhkimästä ja mihin kohtaan jäävät :rotfl: :rotfl: mielenkiintoinen näin tihku keleillä :lol:[/quote]

  Oletkos katsonu,ettei vika ole sittenkin pyyhkijän moottorin piirikortissa?
  Ittellä tekee samaa,mutta aina välillä konepelti auki ja pyyhkijän moottorin liittimen heilautus niin hyvällä säkällä menee monta viikkoa :odroll: Uusi kortti on kyllä jo ostettuna.
   
 20. Ukko75

  Ukko75 1st gear

  Mites teillä käyttäytyy tuo ilmastoinnin kompura? Itellä kun auto tyhjälläkäynnillä kompura lähtee päälle on päällä n 5 sekuntia ja sitten poispäältä n 2 sekuntia. Minusta ei kuuluisi noin usein katkoa. Kylmäainetta täytettiin juuri ja kylmää kyllä tulee. Aattelin vain että onko ominaisuus vai vika, kun käy varmaan kytkimenpäälle tuo katkominen.
   

Kerro tästä muillekin!