Chevy/GMC Subbe/Pickup jutustelua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja kane, 12.8.2007.

  1. mikniemi

    mikniemi 3rd gear

    Re: .

    Eli samaa delvacia laatikkoon, mitä moottoriinkin. :eek:
    Siinähän tulee säästöä kun pärjää samalla purkilla, mootori, laatikko ja vielä loput pyörään. :D

    Auttaisikohan tuo jos vaihtaisi kokeeksi tuota ATF-F öljyä yhden kierroksen tuonne laatikkoon. Sekotuukohan tuohon DIII:seen vai pitäisikö yrittää vaihtaa kaikki öljyt. Vai pitäisiköhän ensin kokeilla tuota 4:sta
     
  2. kane

    kane 1st gear

    Laskussa seisoopi että liikenne 106,63e ja Täyskasko 78,95e ja nämä siis 4 kertaa vuodessa. Bonukset lie tapissa mitä antavat :odroll:
     
  3. kane

    kane 1st gear

    syysmiittinkiin Koljonvirta camping vahva ehdokas...
     
  4. suburman-62

    suburman-62 3rd gear

    nykii ja sammu!

    sviddu subbe -95 on nykiny viikon ajattelin et paskanen diisseli suodatin vaan vittuilee,nyt otti kotimatkalla nykiminen oli vähä joka paikassa väliin ei mitään sit taas saatanallista ei mitään varotus valoja sit viim. pysäkille ennen himaa sammu ajosta vaihde p.le ja käymään ja kotiin ei kun pelti pystyyn ja auto käynnissä hanasta ei tippaakaan vaikka kuinka lypsin ja kone vaan tyhjäkäyntiä ruksuttaa,sammutin ja istun täs naputtamas et joku vois palauttaa mieliin mistä alottaa siirtopumputinta ei ole releistetty itse pumppu n.1v.ja samaten se öp-anturi.pdm-boksi myös 1v vanha ja alkuperäisellä paikalla koska shout west traden jannu vantaalla lupas 2v. takuun sille vain jos se on oikeella paikalla (nyt vissiin nähdään onko takuu perävalojen luokkaa?)löytyy kyl piuha jatkettu versio liian pienellä siilillä.tyrkyttäkää joku sitä vallpro pumppua mulle jos on ylim. myynnis t.jack jolla nykkii! :mad:
     
  5. oobee

    oobee 1st gear

    Tulipa näytettyä subutinta leimakonttorilla. Pieniä puutteita lukuun ottamatta kehuttiin loisto yksilöksi.(jarruletku edestä hiukan rispaantunut ja apusimpukassa pientä välystä.) Paikallaan Xenon valot,välijäähy ja suora putki. Kojon 4.04 lastulla savutkin oli mukavasti rajoissa, 0.05.
    Jostain tarttis taikoa soppaa lisää tolle koneelle. Mitä enemmän virittää, sitä pienemmiksi päästöt putoo!!!
     
  6. Thunderb

    Thunderb 3rd gear

    Kävin itse konttorilla viime viikolla, hieman huomautuksia tuli, mutta läpi meni 8)
    Taakse pitäisi liimailla heijastimet, kun valoissa olevat ovat liian korkealla ja etulyhty valaisee liian alas..
    Onkos porukkaa tulossa vkl himokselle?
     
  7. kempsu 4x4

    kempsu 4x4 1st gear

    Juu eikö me sinne läjäännytä kasaan ni saadaan paikka lukkoon..
    Aikahan on jo tiedossa eli 24-26,9-10...
     
  8. kane

    kane 1st gear

    Re: nykii ja sammu!

    nopein tapa testata on että syötä kojelaudan alla olevan diagnostikkapistokkeen g-pinniin (alarivi, vasen reuna) 12v (lisäpiuhalla) niin siirtopumppu käy...
    Jos helpotti, releistyksen voi tehdä esim. että ohjaa relettä kun virta päällä.
    Jos haluaa käyttää alkup.piuhaa niin nappase öp-anturilta harmaaseen piuhaan releen 12v ulostulo (menee siirtopumpulle).
    http://fsd.log-group.org/_detail/diagno ... ache=cache
    Kuvassa yksi tapa kytkeä... ja sulake voisi olla paikallaan tietty.
     
  9. kane

    kane 1st gear

    :poff: joopajoo jos meikä koittaa niin ihanvarmasti kaikki tyssää taas...
     
  10. kane

    kane 1st gear

    seuraava miiti Koljonvirta camping, Iisalmi 24.-26.9.2010
    pitänee kysellä paikkoja ajoissa...
     
  11. suburman-62

    suburman-62 3rd gear

    ja homma etenee.....

    nonii nyt vaitaa heilautin syöttöpumpun carterin jo kertaaleen käytössä olleen kiinni ja vaihdoin riisseli suodattimen oli aikasten paskanen ilmaus ja vot sano ryssä ku vitun näki a vot vot ku kaks näk! asiaan jep käyntiin läks ei ihmeempää käyntiä häiritsevää nykimistä en viel ajanu kun hanasta ei tuu riisseliä ei pisaraakaan se vähä maalaista hämää arvaako tuolla lähteä destian tuurille ettei jää taipaleelle?! :eek: t.jackaas
     
  12. Pedro81

    Pedro81 1st gear

    Minä kans. Elikkäs vuoden liikennevakuutus ja kevytkasko vai mikälie on noin 850€. Siinä hinnassa on muistaakseni 30% bonuksia ja jotakin keskittämisjuttuja. Nii ja Pohjolan mies. :)
     
  13. kane

    kane 1st gear

    Re: ja homma etenee.....

    Oletko kattonut että tuo hanaletku ei ole tukossa? Ja kokeilitko piuhalla antaa 12v siihen G -pinniin josko sitten tulisi letkusta/hanasta?
     
  14. Arska63

    Arska63 1st gear

    Terve.Missähän 96-subessa majailee päivävalorele . Hämärä juttu kun toimii aina joskus.Saishan toi toimia kun on laillinenkin(kai).
     
  15. Tuomo_

    Tuomo_ 1st gear

    Ite vaihdoin vakuutusyhtiötä vuoden vaihteessa ja voin sanoa että kyllä kannatti! Lähivakuutuksessa Subbarin täyskasko 155€/vuosi, Ifissä oli n. 600€. Molemmissa täydet bonukset. Lisäksi Lähivakuutus tarjoaa alle 4t omapainon omaaviin autoihin hinausvakuutuksen. Vaikka eihän sillä mitn merkitystä ole kun eihän nyt Letukalla tien poskeen jää!

    Liikennevakuutuksen hintaa en muista, ainoastaan sen että noin satasen verran sekin halpeni, bonuksia on jonkun verran. Täytyy tarkistaa kun seuraava lasku tulee.
     
  16. kojo

    kojo Gearhead

    Tänään ainakin vielä oli tilaa kun bookkasin sieltä sellasen saunallisen mökin..
     
  17. Johnny_Buchanan

    Johnny_Buchanan 3rd gear

    Yritin searchilla mutta ei osunut silmään, eli:

    Paljonko tuollaisessa '89 5,7 Sportsidessa on öljytilavuus suodattimen kanssa? Ilmeisesti sumppuun pitäisi kaadella 5w-30 tai 10w-30?

    Entä paljonko jäähdytinjärjestelmä vetää?

    Ja jos jollain on tuohon ylimääräisiä manuskoja niin olisin ostomielellä..

    -J
     
  18. gintonicice

    gintonicice 3rd gear

    Chiltoni sanoo, että öljyä menee 5L, jäähdytinjärjestelmä 18 qts AC ja 17.5 qts ilman AC. Chiltonin kirjalla pääsee ainaskin alkuun. Siinä on kuitenkin yleisimmät temput kerrottu.
     
  19. 5.7 olssi

    5.7 olssi 1st gear

    Nyt meni täydet pisteet Metro autoon ja Korhoselle terveiset.Kysykää myös Metrolta osien hintoja,koska delcon osat ovat paljon kestävämmät,kuin tarvikkeet eikä välttämäti hintakaan järin eroa.

    Ilmastoinnin kompuran ostin ,kun vanha ei kestänyt etes 15 vuotta :lol: . Hinta alle 500/ e ja kuivain 50 /e.Tarvikkeena samat olis ollu kalliimpia.Metrolta olen pyrkinyt ostaan delcoa.Startti on tällä hetkellä suolanen delcona,mutta pitää koittaa jostaki muualta sitte joskus.Sanoi jotta nuo kiinalaiset ei oikein kestä ja olen täysin samaa mieltä ja kokemustakin on esim,, 2 uutta tarvikelaturia jätti välille toinen kesti 1000km toinen 400km.

    Vittumainen ko jää tienpäälle uuden osan takia,noh tulipa mukamas säästettyä ja oppirahat maksettu.Sen koomin autooni ei ole osaa laitettu missä ei lue AC/delco remy eikä ole tarvinnu värkätä eikä temppuilla. tämän päätöksen takia.
     
  20. Zlade

    Zlade 1st gear



    Tullaan sitten teidän mökille saunomaan :rotfl: :rotfl:
     

Kerro tästä muillekin!