Chevy/GMC Subbe/Pickup jutustelua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja kane, 12.8.2007.

  1. oobee

    oobee 1st gear

    Tulipa todettua D-Tecin korjattujen syöttöpumppujen hyvä laatu. :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: (toki voi olla maanantai malli)
    Noin 1500 kilometriä kesti, kunnes fuelsolenoidin pultti päätti antautua kylväen 40 litraa riisseliä mootoritielle 90 vauhdissa. TAAS on raato tallissa vartoomassa ameritiikasta uutta pumppua. Alkaa ainakin rutiinin omaisesti käymään tuo vaihtotyö. :mad: Ja taas pääsee säätelemään ennakkoja ja pumppeja. Jee...
     
  2. mpon

    mpon 3rd gear

    Minkäslaisia takuita noihin d-tekin "korjattuihin" pumppuihin annetaan?
     
  3. Panze

    Panze 3rd gear

    Vuosi niissä on takuuta. Parempi kuin Suomalaisten 3kk takuu.
    Takuu korvaa myös vaihtotyön.
    Tässä vuotavassa tapauksessa vika on ollut fuel solkun valmistajan eikä pumpun korjaajan (Dtech).
    Takuuhan ei korvaa jos siitä pumpusta on ollu kansi auki. Siinä kun on plommit just sitä varten :rotfl:
     
  4. ssi

    ssi 2nd gear

    Tervehdys.
    Tuli tuossa muutamapäivä sitten hommattua subi k2500 -95 ku sai niin halvalla :odroll:

    Hommasin myös GTMDScan Tech ohjelman ja kaapelin...
    Mites onko jollain tietoa mikä mättää kun yhteyden boxiin saa vain interface:non echoing tilassa mutta se ei anna mitään tietoja?

    Jos pistää echoing tilaan herjaa että ei löydä PCM:ää
     
  5. oobee

    oobee 1st gear

    Takuu korvaa juu, ja toimii kyllä se puoli hienosti. Ja vaihtotyöstäkin saa korvauksen eli kyllä asiakaspalvelu on hyvää.

    HIEMAN vaan laittaa kyrsiin, kun 1500km/3vko vanhan pumpun saa taas vaihtaa uuteen ja sen johdosta roikottaa autoo narunjatkeena ympäri kyliä ja ajella eurokikkareilla sen aikaa että saa taas lelut rokkaan...

    Eipä ainakaan pääse unohtuun toi pumpun vaihdon ja säädön jalo taito eikä kerkee työkalut jäähtyyn kyllä näiden vehkeiden kanssa.

    Eihän kukaan tietenkään sinne pumppuun mene sisälle kurkkimaan ominpäin. Mitäs asiaa sinne olisi... :poff: :poff:
     
  6. Panze

    Panze 3rd gear

    Juu ei sinne saa koskea :) pyhä pumppu :rotfl:
    Paska tsäkä et noin kävi. Tuu hakeen mun vani lainaan niin ei tarvi ajella europeleillä. mä en aio olla ajokunnossa tänään enkä oo menos huomennakaan mihinkään:)


    Tuohon gmtd softaan kannattanee laitella viestiä sinne Stefanille jos tilailitkin softan sieltä. Yleensä vastailee nopeasti meileihin.
     
  7. h.harju

    h.harju 1st gear

    Kiitos kaunis oikeasta diagnoosista!! Pura ja kokoa tuli toistettua about 100 kertaa, mutta nyt rokkaa taas!! Kohtuullisen tarkkojen tutkimusten jälkeen ei sieltä löytynyt mitään mekaanista vikaa/kulumaa, pelkkää ajan aiheuttamaa patinaa "kärjissä". Nyt alkaa siis kestotesti, eli koska pääsee taas kikkailemaan tuon kikkareen parissa.. :) Toivorikkaana jätin suosiolla ratin muovihärpäkkeet vielä irti :)
     
  8. lt50

    lt50 2nd gear

    Ei tehtaalta, mutta tähän oli haaroitettu myöhemmin Sonyn 10-levyn vaihtaja ja se oli asennettu oikeanpuoleisen keskipenkin alle.
     
  9. Sulkava

    Sulkava Gearhead

    pyyhkijän tihkut

    eli tuulilsin pyyhkijät toimii--ei toimi.... tihkulla... toimii vaan nopeimmalla asennossa aina ...muut asennot pätkii...
    olisko vikaa monitoimi viiksessä... missäs mahta olla boksi jossa säätyy toi tihku?
     
  10. kane

    kane 1st gear

    Tjaa, mihis piuhaan se oli kytketty :wink:
    johonki niistä kasetti/equ moduulilta tulevaan?
     
  11. lt50

    lt50 2nd gear

    Signaali meni "splitterin" (oisko tuo FM-modulaattori) kautta radion antennikaapelia pitkin. Virrat tuli sieltä kojetaulun alta, muistaakseni pun, musta ja keltainen kun oli kytketty tuohon. Toimi kun laittoi radion päälle, ja sitten CD:n niin hetken kuluttua CD lähti soittamaan radion sijaan.
     
  12. ssi

    ssi 2nd gear

    Mites pystykö tossa jotenki vaihtaan levyjä

    Itellä ois jemiksessä sonyn boxi ni vois tohon kötöstää...
     
  13. Tuomo_

    Tuomo_ 1st gear

    Jepjep, nyt sitten näköjään alkaa ton trailerinvedon seurauksena laatikko-ongelmat... Elikkä isoa kärryä vetäessä päälaatikko sylkee öljyä pihalle, ilmeisesti huohottimesta. Ekaks luulin jakolaatikko tiputtelee kun on hieman kostea saumoista, ja joku kyläseppä on siihen joskus jotain "remonttia" tehnyt, tiivisteliimaa käytetty kasatessa. Tarkempien tutkimusten jälkeen totesin että pakko tulla edempää, rungon poikkipalkit on öljystä märkänä. Tehokkaasti voitelee koko alusta ja takakontin ovet. Ja tietysti kärryn ja kyydissä olevan auto :rotfl:.

    Öljyä vuotaa kuitenkin mun mielestä melko vähän, ja ainakaan ennen ei oo vuotanut mistään. Öljyn määrä on oikealla tasolla, vaihdettu viimeks 2kk/3tkm sitten. Öljynä Mobilin 320 ATF. Gmtd scan näyttäis laatikon öljynlämpötilaks 45-50 astetta, hetkellisesti saattaa nousta vähän yli 50 asteen. Aina on kuitenkin pysytty alle 55. Autossa kojon lastu, taitaa olla joku 3.versio, ja laatikon toimintaa muutenkin muutettu ohjelmallisesti. Kojo varmaan muistaa mitä sille teki :wink:. Huipputieteellinen lämpötilan mittaus äsken kerto että senverta on lämmin että mä en ainakaan kättä kärsi pitää öljypohjassa kiinni. Huomenna vois mitata oikeella mittarilla ni tietäis paremmin. Tohon tietokoneen antamaan lämpötilaan en täysin luota, mistä tietokone tietonsa ottaa? Onko laatikon kyljessä anturi?

    Vikakoodeja ei ole, ja muutenkin tuntuis pelaavan normaalisti. Ainoastaan ne kiusalliset nykäykset yli 80km/h vauhdissa vaivaa edelleenkin, tosin enpä oo ikinä tehny mitn niiden poistamiseksi. Samaa satunnaista nykimistä on ollu jo 2 vuotta. Ideoita missä vika? Tehäänkö kohta lootapokaa?
     
  14. mikniemi

    mikniemi 3rd gear

    Mulla oli jakiksen pultit löystyneet ja tiputti öljyä jakiksen ja laatikon välistä. Yks 10mm irti ja toinen 5mm.
    Kiristämällä alkoi taas pitämään.
     
  15. kojo

    kojo Gearhead

    Ei siin sun lastussa muistaakseni ole tehty lootan ohjaukselle muuta kuin käpälöity turbiinilukon nopeuksia.
    lootassa on anturi siellä sisällä, kiinni siin johtosarjassa nippusiteellä
     
  16. Tuomo_

    Tuomo_ 1st gear

    Ei vuoda jakoaskista, se on vaan hieman kostea. Tällä viikolla katoin jakolaatikosta öljymäärän ja samalla kokeilin että pultit oli kiinni. Tosiaan toi öljynvuoto tulee ilmi vaan kärryä vedettäessä, nyt on taas takaovet pisaraa täynnä. Onhan tossa 4L80-laatikossa huohotus? Kävin vielä äsken kattomassa että joku letkunpätkä olis siellä laatikon päällä, ja siitä ympäriltä näyttäis olevan kostea. Itseasiassa koko alusta on pisaraa täynnä, täytyy taas huomenna töistä pestä ni näkee taas koska öljyntulo alkaa.


    Kojo: Mä muistelin että sä olisit laittanu siihen askiin jonkun 3500 pick-upin softan ku mä valittelin että mun mielestä se luisti hieman ja lukkokin meni turhan nopeesti päälle toka kärryn vetoa ajatellen. Samalla reissulla sä sitä puukotit kun kävit sen yhen vanin elvyttämässä. Ainakin nyt se on ihan erilainen toiminnaltaan kuin virisoftan jäljiltä. Parempi.
     
  17. persus

    persus 3rd gear

    onko varma ettei oo mikää lauhduttajan putki hankautunu puhki???itellä jo kahdesta autosta hankautunu ja sotkee kohtalaisen paljon :oops:
     
  18. Tuomo_

    Tuomo_ 1st gear

    En usko että putket vuotais, öljyä tulee kuskin puolelta. Mutta täytyy nekin nyt varmuudeks tarkistaa.
     
  19. kojo

    kojo Gearhead

    :oops: enhän mä muistanutkaan sitä reissua, joo siel on tosiaan 3500:sen softa viritttynä, mut ei sen kyl pitäs ööliä roiskuttaa :poff:
     
  20. lt50

    lt50 2nd gear

    Juu, itellä CD:n näyttä oli mittariston alakulmassa ja ohjaus tapahtu kaukosäädöllä. Aina siihen saakka, kunnes se kapula hajosi, jolloin kuunneltiin koko boxi alusta asti.
     

Kerro tästä muillekin!