Chevy/GMC Subbe/Pickup jutustelua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja kane, 12.8.2007.

  1. pertsa08

    pertsa08 1st gear

    Ei ole toista fsd vielä..eikä käynnistyny pitkänkään sahauksen jälkeen.
    Ihmetyttää vaan ku auto jäi suoraan ajosta ja toimi hienosti kunnes reilun päivän seisomisen jälkeen koitin käynnistää :odroll:
     
  2. kojo

    kojo Gearhead

    Kyllä ne osat joskus hajoo yllättäenkin. ja noi fsd viathan on just monesti lämpöönliittyviä.. on sekin jonkun moinen lämpörasitus kun lämpötila pudotetaan siitä konehuoneen lämmöstä pari kymppiä pakkaselle..
     
  3. jallu80

    jallu80 1st gear

    Tulin ostaneeksi -94 Fleetsiden ja tietysti 6.5td:n. Tuttu patahan tuo on jo tuosta samanikäisestä Blazerista joka seisoo kans tuossa pihassa. Mutta nyt on kumma vika tuossa pikkarissa. FSD tuli vaihdettua ja siirtopumppu on vaihdettu ja laitettu suoraan napilla sähköt sille. Nyt kun sen heläyttää pyörimään niin lähtee ilman lämmittelyjäkin kuin palmun alta. Mutta meneppäs sammuttamaan ja yritä heti kohta uudelleen käynnistää, niin ei ampumallakaan! Mutta 15-30min odottaa niin taas lähtee ihan ilman kakostelua. Voisiko tuommoinen vika johtua sammutinsolenoidista? Se niinkuin yrittää käynnistyä kun starttaa, mutta hetken pyörityksellä ei edes yritä. Öljynpaineanturin ei pitäisi vaikuttaa kun sille siirtopumpulle on tosiaan vedetty suorat virrat, vai vaikuttaako?
     
  4. palontie

    palontie Double Gearhead

    Mistäs kohtaa subu nostetaan alkuperäisellä tunkilla?
     
  5. HRTP

    HRTP Gearhead

    muistaakseni takapäästä suoraan akselista ja keulassa taisi olla jotkut nostokohdat joita en nyt muista
     
  6. palontie

    palontie Double Gearhead

    Pitäisi ruveta vaihtamaan ulointa raidetangonpäätä.Lähteekö nuo irti "yhtä"jouhevasti kuin jostain corollasta,vai tarvitseeko jotain järeämpiä työkaluja?
     
  7. Subbe99

    Subbe99 3rd gear

    Tulipa tuossa mitattua syksyn ja viime viikkojen kulutukset.
    Vajaat 13L/100km sekalaista ajoa lähinnä kuitenkin maantie takaveto päällä.
    Nyt talvella neliveto päällä pakkaskaudella 16,9L/100km. Kone tällöin käynyt sen 5 min ennen liikkeelle lähtöä aamusella.

    Taitaa nuo olla aika normi lukemia. :)
     
  8. persus

    persus 3rd gear


    voisko olla suutotin vika?tai jakaja pumppu?
     
  9. jone-70

    jone-70 2nd gear

    Joskus kuullut puhuttavan, että vika viittais pumpun nestepäähän, mutta viisaammilla varmaan parempaa tietoa.
     
  10. suburman-62

    suburman-62 3rd gear

    vikaa/häikkää

    moooi,mä oon täs lukenu teidän muiden murheita ja kuulostaa niin tutulta joltain osin mullahan oil melkeen päivälleen vuosi sit ultimate outo häikkä suburas -95 ei käymään ei shit millään vaihdoin hehkut sen releen syöttö pumpun öp-anturin ja tän sammutus solkun ja kermana kakkuun virtalukon ja piuhasarjan ja kun vielä laatikko vittuili vikaa etsi laatikon halpa korjaaja turhaan (no,tuli öölit sinne vaihdettua!)näin jälkiviisaana vois sanoo et turhaan :mad: vikahan löyty tietsikan maapiuha oli poikki ja sehän sekoitti koko saatanan himmelin antamatta mitään koodia! :mad: tohtori sitä alko ekana epäilee ja duuni kaveri Sami löysi :lol: johan alko rokkaa mut autohan ei ens aluks suostunu sammutussolkun kans yhteistyöhön,sinclare ehdotti sitä tyhjää solkkua paikoilleen ja saatan sehän läks tulille :rotfl: no ajelin sil tyhjällä hylsyllä kesän ja laitoin ehjän solkun ja taas sekin toimi!?mikä lie tietsikan käytös häiriö?Ehkä kannattaa kokeilla kaikkee kanoista tikapuihin näitten jenkki-inssien mielihäiriöitten tekeleitten kanssa mut en saatana poiskaan vaihtais!tällä mennään hautaan saakka. Kadulla hyvä,pihalla paha

    ps.mikä toi pauli kuuma member on? onko joku vaihtanu hiippakuntaa?
     
  11. muiluttaja

    muiluttaja 1st gear

    Mulla oli oireet samanlaiset tosin ei tullut noin perusteellisesti tutkittua mutta muutama filosofi päätti iroittaa tankin ja vaihtaa sen anturiputkisto hässäkän niin auttoi... lähtee käyntiin lievällä sahauksella. Kunhan räkätauti helpottaa niin tutkitaan vielä hehkut ym.
     
  12. Zuski

    Zuski 3rd gear

    Mielipiteita ja vinkkeja olisin vailla...

    Eli tohon mun Silveradoon (1500 5.3 -00) tarttis loytaa semmonen aika hyva budjettipaketti pitkat sarjat, katit yms. En tiia sit pitaisko sit myos catback katella samaan syssyyn. Kai sekin, jos ei vakio mene.

    Kenellakaan mielessa mita valmistajia kannattaa valttaa ja mitka osat menis ihan vaan heittamalla paikalleen? Pikappi itsessaan on niin havyttoman halpa, ettei ihan mahdottomia summia viitsis siihen kiinni laittaa, se kun tartteis maalatakin jossain valissa.
     
  13. mikähelvetinkat

    mikähelvetinkat 1st gear

    .

    aja auto lämpimäksi. jäähdytä pumppu nopeasti ja kunnolla kylmällä vedellä, kokeile käynnistää heti toimenpiteen jälkeen ilman 15-30min odottelua. kaksi mahdollisuutta: lähtee, ei lähde. veikkaan ensimmäistä 8)
     
  14. rkr

    rkr Gearhead


    Itse katselin catbackkiä tohon subuun mutta hinnat on kyllä sen verran suolaisia että taitaa mennä motonetin putkenpätkä ja vaimennin linjalle. Miksi muuten ajattelit vaihtaa? Meillä vaimo valittaa kun autosta ei kuulu kunnon höpinöitä :D
     
  15. jallu80

    jallu80 1st gear

    Mikähelvetinkat, kokeilin tässä yhtenä aamuna sitä niin että laitoin sen -23 pakkasesta käyntiin ja en antanu pyöriä kuin 20 sekuntia. Ja sama oli vika, ei käyntiin. Silloin tosin sitten riitti 5-10min. kun taas lähti pyörimään. Eli siitä päätellen kuumeneminen sitä ei ehtinyt aiheuttaa, vai? Tämähän tästä hauskaa on tehnytkin, olisin heti tuominnut pumpun jos se tekisi nimenomaan kuumana sen...
     
  16. palontie

    palontie Double Gearhead

    Nyt sitten on edessä kampuran stefan vaihto takapäähän :mad: .Tarvitaanko tuohon jotain erikoistyökaluja?kaikki vinkit tervetulleita asian helpottamiseksi.Ja auto -94 6.5 subu.
     
  17. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Vaihdeloota on helpompi ottaa pois tieltä kuin jos ottaa koko koneen pois!
     
  18. palontie

    palontie Double Gearhead

    No ilman muuta loota pois :D
     
  19. jallu80

    jallu80 1st gear

    Eipä siinä... Tänä aamuna sitte otti ja palo vissiin hehkut...
     
  20. persus

    persus 3rd gear

    tulipas vaihdettuu tänää vani 01 duramax silveradoon 8)
     

Kerro tästä muillekin!