Chevy/GMC Subbe/Pickup jutustelua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja kane, 12.8.2007.

  1. JP-350

    JP-350 Gearhead

    Rupesin laittamaan tavallista mankkaa tuohon ja ajattelin käyttää auton omia piuhoja ku ei viitti ruveta kaiutinjohtoja ainakaan nyt vetelemään,niin vaikuttaa hiukan oudolta nuo piuhotukset..Kahteen johtoon tulee jatkuvaa virtaa(valkoinen 11,5 ja oranssi 12,5),miksi? Vaalee punanen heräte ja musta maa,mutta ihmetyttää hiukan sekin että miten neljälle kaiuttimelle on kaks piuhaa,keltanen ja harmaa?? En suuri hifisti ole mutta yleensä vähän enempi kaiutinpiuhoja ollu... :eek: En mä ainakaan muita piuhoja siellä nähny,otin radion takaa sen kaapelin ja sen lisäkshän siinä ei ollu kun se dekille menevä tuplapiuha..Miten ootte laittanu,ja onko tosiaan nuo kaiuttimet "sarjotettu" jotenkin niin että kaks piuhaa on etu ja takaparille,kummallekkin yks? Tuntus että sillonkin pitäs olla 4..?
     
  2. RockAnA

    RockAnA 2nd gear

    Tarkoitatko mankalla sitä mikä näkyy etupaneeleineen siinä oik.puolella rattia? Siellä nimittäin on erillinen vahvistinyksikkö vielä kuskin "kaasujalan" oikealla puolella. Haynesin kaavion mukaan menee:

    Right Front= Light Green (+) & Dark Green
    Left Front= Tan (+) & Grey

    Right rear= Light Blue & Dark Blue (+)
    Left rear= Yellow & Brown (+)

    Ite oon nuo alkuperäiset mankan osat jo autosta poistanut. Jos ihmetyttää vielä niin kysäse pois, koitan auttaa ku kerrankin sellanen juttu josta itekkin jotain ymmärrän ;)
     
  3. JP-350

    JP-350 Gearhead

    Juu niin näky olevan,ja homma menee entistä mutkikkaammaks..Dekkiä irrottaessa aiemmin löysin irrallaan kiepillä olevan kaapelin lattaliittimellä,joka sopii siihen vahvariin..Silti orkkisradio on toiminu koko ajan :eek: ..Mitähän helvetin kautta se ääni on kaiuttimille menny..On kai se pakko tehdä täyspiuhotus,ei kai tuossa ole järkeä sotkea uutta mankkaa kulkemaan jonku ihme vahvarivirityksen läpi. Vaan antennipiuha olis kyllä ihan hyvä löytää... :odroll:.. Orkkisradioon meni vaan se kaapelinippu missä noi edellämainitut piuhat,oliko niistä jompikumpi virta ja maapiuhojen lisäks sitten antennipiuha? Eli 2 piuhaahan siihen nippuun jäi jolle en löytäny tekoa.
     
  4. RockAnA

    RockAnA 2nd gear

    Reilu vuos sitten purin omastani noita ja ainakin tuossa antenni piuha tuli ihan "oikean" antennipiuhan näköisenä (joskin jenkkiliittimellä) sinne vahvariyksikköön. Eli joudut hommaan joko adapterin sille tai vetään piuhan poikki ja laittaan euromallin liittimen.
     
  5. JP-350

    JP-350 Gearhead

    Ai joo sekin kulkee sitä kautta..No,koko settihän tuo menee näköjään uusiks niin aattelin että ootteko laitellu uusia 4x6:sia eteen? En ite ole koskaan kuullu kyseisen tyypin kaiuttimia jonkun muun kun delcon tekemänä joten ei tiedä miltä joku "oikea" nelikutonen kuulostais. Mitkäs tuolla takana on? Tietäis vähän suunnitella mitä laittaa..
     
  6. JP-350

    JP-350 Gearhead

    Ja tuo mankan asennushan näissä on vähä niin ja näin,edesmenneeseen valluun ostin radio/usb:in ilman cd-pesää niin se oli puolet lyhempi kun normaali levysoittimella oleva,ja kun ite käyttää pelkästään tikkua niin ajattelin että ostan tähänkin samantyyppisen,mutta pioneerin vastaava keksintö olikin prkl normaalisoittimen kokonen...Eipä sitten saanukkaan siihen dekin paikalle syvyydeltään sopimaan..Oisko kukaan näppärä tehny jotain keskikonsoliviritelmää siihen kojetaulun ja lattian väliin?
     
  7. ssi

    ssi 2nd gear

    Olisko tälläseen ongelmaan hyviä vinkkejä??
    Eli loota heittää ittensä aika-ajoin vikatilaan ja koodeina ollu yleensä solkut ja tcc.
    Lootaan vaihettiin vasta solkut ja litkut eikä ongelma poistunu.

    Tuli noista vioista mieleen että onko joku paikka johoissa mistä lähtä hakemaan vai voisko nuot koodit johtua esim nopeusanturasta??

    Täytyy vielä läppäri saaha pelittään että uuet koodit saa pihalle mut samat siellä varmaan on ku ennenki.
    Niin ja jostain syystä ohjelmalla ei vikakoodeja saa nollattua. Onko kellään tullu vastaan?
     
  8. RockAnA

    RockAnA 2nd gear

    Onhan tuohon jotain tullu tilalle tehtyä:

    Ohjauspaneelin tilalla:
    http://aijaa.com/0035910562735
    - katkaisimet lisäpitkille, etu- ja takasumuvaloille, helmavaloille + ahtopainemittari

    Kaiutinpaikoilla:
    http://aijaa.com/0082910562734
    - 4" keskiääni + diskantti

    Kasettimankan tilalle peitelevy ja alla omaa designia oleva mankanpaikka:
    http://aijaa.com/0066810562736
    - vaneria + laminaattia, maalia yms. Chevrolet teksti pitkäkattofarkun keulalta (ostettu, ei pöllitty)
     
  9. Johny Kidd

    Johny Kidd 1st gear

    Kokeillaampa kepillä jäätä..

    Sattuuko kellään lojumaan K2500sen etupään vetoakseleita nurkissa, ja viitteis mitata minkä kokoset halkasijaltaan suojakumit niihin menis? Omastani kun nostin pikkusen sauvoista ylöspäin niin alko heti räkimään sisemmät suojakumit siitä vetoakselin varresta kiristyspannan juuresta.. Aivan kivikovat nuo nyt paikallaolevat kumit eiväkkä vissiin tykänny kun tuli vähän kulmaa lisää.. Jos olis mittoja (joojoo, kyllä ne päältäkin voisi mitata ja arvioida) niin kävisin kyselemässä jotain universaaleja suojakumeja maanantaina koska tampereella sellaisia ei kellään ollut ja swt:llä menis toimitus keskiviikolle.. Kiitos jos joku kertoo faktoja :odroll:
     
  10. JP-350

    JP-350 Gearhead

    Tuommonen konsolihan olis aika pätevä mikä rockana:lla oli noissa kuvissa :wink: .. Mut miten lämppärin jalkasuuttimet?
     
  11. tst

    tst Gearhead

    Nivelen pää 110mm, akseli 33mm.Siis vetarin ulommassa päässä.

    DORMAN Part # 03609 {Click Info Link for Alternate/OEM Part Numbers} Large End ID: 4.21" (107mm); Large End Circ.; 13.23" (336mm); Small End ID: 1.26" (32mm); Small End Circ: 3.96" (101mm); Length: 4.72"
    Front Outer ; Speedi-Boot!

    Tuollaiset mitat oli rokkiautossa, ilmeisesti kumi on tuon verran pienempi.
    Onko kukaan noita ylivedettäviä kokeillu?
    http://www.motonet.fi/web/guest/varaosa ... etonivelen
     
  12. RockAnA

    RockAnA 2nd gear

    Tuo konsoli on sillai että jää takaa auki, joten ei vaikuta jalkatilan suuttimien toimintaan. Ja apparin puoleiseen sivuun laitan sisätilan lämppärin kiinni. Eka kehitysversio oli sellanen että sisätilan lämppäri oli kiinni pohjassa ja kierrätti sisäilman parissa tunnissa hyvin. Piti vaan modata uusiks sen takia että saa tuon soittimesta avautuvan näytön paremmin kuskille näkyväks. Vetokoukun vieressä peruutuskamera ihan sen takia että tuo takalasin reuna noissa sen verran ylhäällä että jää parkkipaikoille juoksentelevat lapset helposti huomaamatta.
     
  13. JP-350

    JP-350 Gearhead

    Aivan. Aattelin että olisko tuosta syvyydestä saanu pikkasen pois,mutta tarkemmin ajateltuna nykymankkojen vahvistimen jäähdytysrivat hehkuu niin kuumina että paras ollakkin vähän varaa..Et tekis mulle tuommosta,punasella kankaalla.. :D .. Tai tee pelkkä runko niin päällystän vaikka ite? Toi sivukallistus kuskiinpäin on hyvä idea,vois kallistaa hieman lisääkin.
     
  14. RockAnA

    RockAnA 2nd gear

    En taija tehä ;)
     
  15. raimo3500

    raimo3500 2nd gear

    ei kait tuommoinen ole vaikea valmistaa, riippuen tietysti siitä et miten hyvän haluaa... mutta pääasia, et omaa silmää miellyttää.
     
  16. JP-350

    JP-350 Gearhead

    No joo on kai sitä näitten vehkeitten kanssa joskus jotain vaikeempaakin tehty,aattelin vaan kokeilla kepillä jäätä kun joskus löytyy harrastajapiireistä tyyppejä jotka rakentelee jotain tiettyjä osia ja myy. Ponustakin löytyy muutama "kotisepän" tekemä osa.
     
  17. raimo3500

    raimo3500 2nd gear

    itse olisin ehkä voinut alkaa suunnittelee/rakentaa, mutta vaikea tehdä ku oma on manuaali...
     
  18. JP-350

    JP-350 Gearhead

    Mitä se manuali tarkottaa? Ai niin,käyttöohjekirjaa.. :rotfl:
     
  19. RockAnA

    RockAnA 2nd gear

    Ei oikein nimittäin anna aika eikä paikat periksi, viikko vielä kesälomaa jäljellä eikä naapurisovun puitteissa oikein kerrostalossa kehtaa ruveta väkertään. Ja pitäs tällä viimesellä lomaviikolla saada aikaseksi takakonttiin uutta sisältöä
     
  20. Johny Kidd

    Johny Kidd 1st gear

    tst, Kiitos mahdottomasti! Ja tuota rokkiautoa en tajunnukkaan katsoa. Onpa joku noita ylivedettäviä koittanut tai ei, mutta minä ajattelin kyllä koittaa :) Ensi viikolle kättenvoiteita! Ainakin tuo vastaava kumi kesti yhdessä isolla kädellä madalletussa passatissa kiitettävästi..
     

Kerro tästä muillekin!