Chevy II

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Projektit', aloittaja Folkke West, 25.12.2020.

 1. Folkke West

  Folkke West 1st gear

  Pistetään tämäkin katiska tänne
  [​IMG] [​IMG] [​IMG]
  Heti alkuun saa tarjota tupakki-ikkunoita ja muita ovien sisälle tulevia hilppeitä jos pyörii nurkissa
   
  SK-, sleepercooler, MOPOAUTO 63 ja 5 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 2. pile

  pile Gearhead

  Hieno ”katiska”
   
  MOPOAUTO 63 tykkää tästä.
 3. Bowtie

  Bowtie Double Gearhead

  Jaa tämä auto, taisi olla pitkään jonkun autoliikkeen "mannekiinina"? Kammottava spoileri on onneksi saanut lähtöpassit... Meinasin että voi olla vaikee löytää 2D ht tuuletusikkunoita, mutta täähän onkin tolppa! Eli katto lienee samassa korkeudessa kun neliovisessa, pitäis vissiin inventoida omia kätköjä mitä löytyy
   
 4. Folkke West

  Folkke West 1st gear

  Oli jonkun autoliikkeen teipit kyljissä ostohetkellä ja spoileri lähti heti ensimmäisenä, kun ei sovi tyyliin
   
 5. Belmont

  Belmont 1st gear

  Onkohan tämä(kin) muutettu neliovisesta kaksoviseksi... Muistelisin että -90 luvulla Oulussa oli samanlainen ja värinen katukiihdytysauto. Voin olla väärässäkin. Samoihin aikoihin -90 luvulla muutin kaksi neliovista Chevy II kaksioviseksi. Oli ne aikoja.. uustuonti oli jo jonkin aikaa ollut, mutta vielä oli intoa hitsaamalla vähentää ovia. Toisaalta hyväkin koska ainakin toinen näistä em. Chevy II voi edelleen hyvin.
   
 6. CCZ28

  CCZ28 Gearhead

  Autopaikka Leppänen oy liikkeessä oli jonkun aikaa myytävänä, tuli monet kerrat katsottua, mutta ei pystynyt ostamaan.
   
 7. Folkke West

  Folkke West 1st gear

  Neliovisesta tehty aikoinaan ja pohjoisesta päin tullut. Moottorin joutui kunnostamaan heti oston jälkeen, kun ei ollut aivan sitä mitä piti ja eteen on asennettu levyjarrut. Seuraavaksi olisi tarkoitus saada toimivat sivuikkunat, flippikeula ja kabiiniin sisälle tulevaa ääntä vaimennettua
   
 8. Bowtie

  Bowtie Double Gearhead

  Oliko tää 327:llä...? Millainen resepti koneessa nyt, ja yleensäkin millaisella tekniikalla? Levyjarrut hyvä päivitys, muistaakseni kun tämä oli liikkeessä myynnissä katsoin että oli vielä alkup. 1-piirisylinterillä... Onko etupyöräntuenta vielä vakio?
   
 9. Bat ass

  Bat ass Gearhead

  Jos löydät jostain flipin , niin voisin olla kiinnostunut noista nykyisistä loksuista
   
 10. Folkke West

  Folkke West 1st gear

  Flipille löytyi tekijä ja sen pitäisi valmistua tämän talven aikana. Vanhat loksut ja konepelti tulee sitten jossain vaiheessa myyntiin, kun homma edistyy... 327 konehuoneessa, ihan tarkkaan en tiedä mitä koneeseen on laitettu aikoinaan, mutta laitan infoa kun saan selville. Pyöräntuenta on vakio
   
 11. 3964

  3964 2nd gear

  Onkohan tämä Iisalmessa tehty 80-90 luvun taitteessa?

  Kovin saman näköinen laite.
   
 12. xp

  xp Gearhead

  Sama on. Tuli Sukevalta romupihalta, 4-ovinen ja kuutonen tietenkin, ja vuosimalliltaan 65. 327 mikkikansilla, kai joku virinokka Rhoads nostajilla, Edelbrock Performer, Holley 600, peltisarjat, oliko peräti alakautta, sisäsälokasuojiin piti tehdä pieniä muokkauksia niiden takia, 12 bolt perä Summers Bros vetareilla oli silloin. Spoilerin on joku laittanut myöhemmin. Sama väri oli pinnassa ja alla jo silloin, paitsi ilman noita ruutuja ja grafiikoita. Ei ollut minun.
   
 13. hodis

  hodis 3rd gear

  Oli hienoa seurata tuon tekoa aikoinaan, antaumuksella tehty.
   
 14. Bowtie

  Bowtie Double Gearhead

  '65:nen tää tosiaan on, vaikka onkin vanhennettu '63 näköiseksi... muistelen että olisi ollut myös vihreä '65 2D flipillä, joka oli jokseenkin saman tyylinen kuin tämä, mutta olikohan se HT...? Missä lie sekin auto nykyisin
   
 15. mikke71

  mikke71 1st gear

  Eix tätä myyty joskus Suomen ainoana laillisena isolohko Chevy 2:na? Vai oliko joku toinen vaaleen sininen? Myynti ilmoitus oli että Suomen ainoa isolohkolla katsastettu. Papereissa oli 402.
   
  Muokattu: 2.1.2021
 16. bootsi

  bootsi Gearhead

  Joku toinen.... Chopattu ja vielä enemmän kisakisa
   
 17. mikke71

  mikke71 1st gear

  En tarkoita nyt Kivinummien autoa koska tämä tapaushan todettiin kaikinpuolin melko laittomaksi.
   
 18. max

  max Double Gearhead

  Helsingin Jakomäen pommisuojasta muistan 63-65 Chevy II:sen yli 30 vuoden takaa,joka oli muutettu 2 oviseksi.
  Ei koskaan tainnut nähdä kilparatoja nähdä,koska omistaja ei ehtinyt Pro Stock kiireiltään sillä kilpailla.
   
 19. mikke71

  mikke71 1st gear

  30 vuotta sitten mulla oli -62 mihin doupattiin 350+b&m megablover. Mutta tämä auto josta puhuin oli aivan katu auto. Mutta ei ilmeisesti otsikon auto.
   
  Muokattu: 2.1.2021
 20. Folkke West

  Folkke West 1st gear

Kerro tästä muillekin!