chevy isolohko erot

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja paskamaha, 22.8.2005.

  1. paskamaha

    paskamaha 1st gear

    mitä eroa on näillä mark4 ja mark5 chevyn isolohkoilla,ostin vaan öljypohjan tiivisteen(se sopii kaikkiin...)ja pulttijako ei sovi?
     
  2. Anonymous

    Anonymous Guest

    Mark IV ja Gen V

    Ja Ö-pohja tosiaan erilainen. Myöskään mekaaniselle bensapumpulle ei ole Gen V:ssa paikkaa. Kansipahvitkin ovat erilaisia. Jotain muutakin eroa voi olla vaan en muista mitä.
     
  3. paskamaha

    paskamaha 1st gear

    olisko heittää jotain linkkiä josta vois valunumeroiden kautta selvittää mikä toi lohko oikeen on?pitäis vaan löytää jostain uus öljypohja kun vanha on hitsattu tuhanteen kertaan ja kiero paska,homman tekee vaikeaksi just toi pulttijako ja 4,5 isku että veivit mahtuu olemaan.
     
  4. Anonymous

    Anonymous Guest

Kerro tästä muillekin!