Chevy Master Sedan 1937-38 vm....

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja Mr. Horsepower, 2.10.2009.

  1. Mr. Horsepower

    Mr. Horsepower 1st gear

    Jos... Tuollaista hommais/ rakentais....

    mitä noi malli nimeet pitää sisällään master... de lux yms?

    mistä vois saada projetin edukkaasti tai missä hinnoissa noi ylensäkiin on... ???

    mitä eroa on noilla vuosimalleilla?
    miten se ois järkevin hommata Jossain ulkomailta... Valmiina ?

    JOS... ostas valmiina mitä pitäs ottaa huomioon ????
    TAI... jos ostas Projektina mitä pitäs ottaa huomiioon...

    paperit tullit ja... Kun yrittää tänne konttorille ett osaa suhtautua ett mitä osaa ottaa huomioon ett sielt saa kilvet ettei tarvii puuhakilvill ajella...
     
  2. HV

    HV Gearhead

    Osta Amerikasta kokonainen auto tai pelasta mobilisteilta (voi olla vähissä ne yksilöt). Itsellä on ikuisuusprojektina -37 raato Suomesta, ollut kesken -02 Osat puhallettu ja epoksissa. Osia tullut haalittua vuosia. Nyt jälkikäteen kun ajattelee, niin olis pitänyt pistää rahat Amerikkaan ja ostaa alkuperäinen pitkään seinonut yksilö sieltä. Ja lähteä sitä tekemään. Olis varmaan jo ajossa, mutta ei tässä hätä ole. Projektit taitaa pyöriä alkaen 500 €.
     

Kerro tästä muillekin!