Chevy oranssi

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja B 50, 24.3.2010.

  1. B 50

    B 50 Gearhead

    Vuos sitten sävytettiin oranssia Miranolia kaavalla fa3 120, la3 416. Nyt maalikaupan sävytyskoneeseen systeemit muutettu niin ettei tolla kaavalla onnistu. Mikä mahtais olla kauden 2010 Chevy oranssin sävytyskoodi?
     
  2. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Mattamusta? Ootteko ruvennu ihan koodit täsmää pussihousuiks?
     
  3. kime2

    kime2 Gearhead

    Asiaa rebel,mut sen takia suosittelen jotain muuta väriä niin helpompi paikallistaa mistä kohdin se milloinkin vuotaa kun on jokin "kirkas" väri pinnassa :wink:
     
  4. B 50

    B 50 Gearhead

    No kyllähän sä tiedät ettei mattamaaleja saa käyttää kuin korin ulkopinnan maalaamiseen, alustat ja konehuoneet maalataan aina kiiltävällä. 58x :soosoo: + :wink: + :D . Tottakai nimenomaan chevy-oranssilla kun se moottori tulee Fordiin, alkuperäiseen melkein museo Fordiin. Iltapäivällä CSI-Tikkurilan labrasta soitettiin, että koodi on RE 18,7 - YE 64.
     
  5. janiluo

    janiluo Gearhead

    Onko noi miranoolikoodeja ja löytyikö syyllinen?
     
  6. VanishingPointer

    VanishingPointer 1st gear

    Chevy oranssin sävyistä Miranolia hain K-Raudasta tolla koodilla:
    C TVT X018
     
  7. v 100

    v 100 1st gear

    Kyllä tua cevy vaan on ku maalikki löytyy kaikenmoosista
    rakennusalan marketiista.

    Ja että viä oraannssia :D
     
  8. B 50

    B 50 Gearhead

    Sieltä tarjottiin hemi-oranssiakin, mutta eihän semmosta voi mihinkään käyttää.
     
  9. B 50

    B 50 Gearhead

    On, c-pohja, 0,9l. Kuulusteluissa syyllinen lauloi kuin taivaan lintu saatuaan puoli pulloa aniksen makuista totuus-seerumia. Sävy on melko punainen, mutta sen aitoutta ja oikeutta en epäile hetkeäkään, se on kaivettu jostain vanhemmasta topikista täältä od:ta ja siten absoluuttinen totuus.
     
  10. hitsaa

    hitsaa 1st gear

    Tämän päivän koodit jotka vastaa C TVT X018 pienemmälle purkille 0.225l C-pohja, OM 8,7 RH 1,9 WX 0,7 YH 11,3 ja hintaryhmä 3.
     

Kerro tästä muillekin!