Chevy "perunalaatikko" Fleetside -88 4x4

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Projektit', aloittaja Kris, 9.1.2016.

  1. Kris

    Kris 2nd gear

    Tuli tälläinen kervoletti-pommi hommattua hetken mielijohteesta kesällä 2015.

    [​IMG]

    Tiedossa oli heti alkuun, että jonkinverran joutuu töitä tekemään, ennenkuin tämän liikenteeseen saa. Auto oli seissyt jonkun hallin pihassa 2010 vuodesta lähtien.

    Lavan totesin olevan sen verta "pehu", että se jouti metallinkeräykseen ja sitten paljastuikin vähän lisää ylläriä rungosta :)

    [​IMG]


    Tälle sitten vähä kuumapesuria ensialkuun...

    [​IMG]

    Pala palalta hiekkapuhallellen ja uutta suunnitteleen ...

    [​IMG]

    Sitten vaan kaverille soittoa, että josko pokkailis vähä uutta palkkia, vanhaa pois riittävästi...

    [​IMG]

    Uutta tilalle....

    [​IMG]

    Toinen puoli hiekkapuhallettu ja sinkkimaalia vähä ensialkuun suojaksi. Lehtijousen korvakkeet hitsattu ja vahvistettu myös ehjiksi.

    [​IMG]

    Sitten onkin jo molemmat puolet puhallettu, palkit hitsattu ja tehty tuollainen tukiviritelmä vanhan ja uuden puolen välille :) Päälle pensselöity reilu kerron ruosteenestomaalia. Iskarituet vaihdettu uusiin ja samalla uudet iskarit myös.

    [​IMG]

    Massaa sitten ruiskuttelinkin säästelemättä... 5L sinne upposi :D

    [​IMG]

    [​IMG]

    Sitten aloin suunnitteleen uutta valoratkaisua, koska alkuperäistä lavaa tähän ei ole enää tarkoitus koskaan laittaa. Vähä kenottaa tässä vaiheessa, kun painojakauma ei ole ihan tasapainossa tällähetkellä :)

    [​IMG]

    [​IMG]

    Sitten itse lavanrakentelua....

    [​IMG]

    Tolppia karsinaan...

    [​IMG]

    Ja ruosteenestomaalia reilusti taas pensselöiden...

    [​IMG]


    Filmivaneria sisäpuolelle poppareilla kiinni.

    [​IMG]

    Sitten vähä karsinan ulkopuolelle laitoja :)

    [​IMG]


    Tää on nyt suurinpiirtein tässä vaiheessa tällä hetkellä. Lava ei tule jäämään puunväriseksi, eikä liioin auton korikaan tuon väriseksi.... niille pähkähulluja ajatuksia mielessä :D

    Lisäksi tähän nyt vaihdettu eteen vetari ja pyöränlaakeri ja sitten jarrut joutu käymään läpi ja vaijerit uusimaan. Moottori ja vaihteisto tuntuu olevan hyvässä kunnossa.


    Seuraavaksi to do listalla :

    - Lokareista taitoksien kulmien vääntely oikeisiin "asteisiin" (orggiskulmiin vaikutti melko vahvasti olusen juonti) ja sitten ulkoreunalle pitää hitsailla huulet alaspäin, että katsuri hyväksyy ne. Noin 30mm pitäis kuulemma laittaa..
    - Apparin kynnystä vähä pitää paikkailla.
    - Etulokarit (saa tarjota jos on ehyitä tarjolla)
    - Tuulilasi mahdollisesti vaihtoon
    - Maalaus
     

Kerro tästä muillekin!