Chevy pickup käyttäytyy oudosti 4-vedolla ? *ratkaistu*

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Ohjauslaitteet', aloittaja jokihai, 10.1.2008.

  1. RB-440

    RB-440 1st gear

    Vois kyllä olettaa, että rengaspaineet olis autotehtaalla otettu huomioon, varsinkin jenkkipelissä luulis olevan iso plakaati, että taakse vajaapaineet kun ajat, jos se olis erityisen suositeltavaa?

    Oman kokemuksen perusteella kumminkn liian pienellä paineella ajellessa renkaat voipi muljahdella ikävästi kurveissa, ja kuluuhan ne myös reunoiltaan edelleen.

    Toi paremmat renkaat eteen saattaapi olla perua raskaan liikenteen maailmasta, jossa pannaan eteen parhaat renkaat sen takia, että eturenkaan poksahtaminen on aina pahempi juttu kun jonkun peräpään paripyöristä. Ja ohjattavuus säilyy pitempään kun edessä on hyvät renkaat, perän heiton kanssa pärjää helpommin kuin hallitsemattoman puskemisen ja kiinnijääminen ei ole niin vaarallista kuin ohjattavuuden menetys.
     

Kerro tästä muillekin!