Chevy sb:n tunnistus

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja MH, 17.11.2008.

  1. MH

    MH 3rd gear

    Netti on täynnä letukan koneen koodinpurku sivuja, mutta silti tuli tenkkapoo...
    Valunumero koneen takaosassa virranjakajan vieressä on: 3959512, sen mukaan kone on 62-63 327cid.
    Oikeanpuoleisen kannen edessä oleva stanssattu numero on: CEA 131784. Tuon CEA:n perusteella löytyy vm.80 oleva 305cid kone.

    Öljytikku on kuskinpuolella, poraus on työntömitalla mitattuna tasan 4" ja kampiakselin kaulat 2,3". Eli muuten ihan selvä 327, mutta tuo CEA koodi hämää jonkin verran, olisko jollain muuta kuin arvailuja kyseisestä asiasta?
     
  2. -TH-

    -TH- Gearhead

    elä takerru lillukanvarsiin.ihan normihomma :D
     
  3. HJH

    HJH 1st gear

    283:sta

    olisi hienoa saada selvyyttä 283 koneen valunumeroon. Se on 3849852. mutta yksi nettisivu sanoo toista ja toinen toista. Siis vuosimalli tässä kiinnostaisi. auto on vm.60.
     
  4. MH

    MH 3rd gear

    Valunumero ei kerro välttämättä vuosimallia, vaan ajan jolla välillä tuota valua tehtiin. Oikean kannen edessä lohkossa on sileä alue johon stanssattu "suffix number" pitäisi kertoa tarkemmin mihin autoon se on asennettu. Tai oikeastaan numeron perässä/edessä oleva kirjainyhdistelmä esim. CEA.

    Jossain lohkon takaosasta pitäisi löytyä myös koodi jolla valuvuosi selkenee?
    Tuolta löytyy ehkä jotain:

    http://www.nastyz28.com/gm-chevy-codes/ ... ffix-2.php
     
  5. HJH

    HJH 1st gear

    283 numeroista

    koneen etuosassa on toi numero siinä koneistetussa pinnassa 215525647. saako tosta mitään selvää kukaan?
     

Kerro tästä muillekin!