Chevy Van 1998 lukon kauko-ohjaimen ohjelmointi

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja aesvi, 6.10.2010.

  1. Ronimus

    Ronimus 3rd gear

    Terve kaikille! Tulipa juuri hankittua vm-2000 Chevy Vani 75v Metro-mallia :) Kaukosäädin ongelmaa olisi myös tuon kanssa, eli kaksi säädintä löytyy, mutta molemmat mykkiä. Vaihtelin uudet paristot, mutta ei mitään vaikutusta. Yhden kerran sain ovet auki, kun puristin säätimen nurkkaa samalla :D Voisiko säätimien kosketuspinnat tms. olla vioittuneet tai jotain?
     
  2. Ronimus

    Ronimus 3rd gear

    No niin, hommaan saatu jo jotain eloa :D Kaukosäätimen piirilevyn pinnoille oli laitettu folion palat nappien kohdille. Huolellinen puhdistus ja foliopalojen uusiminen auttoi sen verran, että alkoi jo valo toimimaan kaukkarissa. Ei kun kahvitunnilla testaamaan toimivuus autolle. Varmaan joutuu synkkaamaan kaukon uusiksi auton kanssa, mutta toivotaan, että siitä lähtisi toimimaan ;)
     

Kerro tästä muillekin!