Chevy Van G30 -95 6.5 diesel

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja buddyfaro, 26.10.2021.

 1. buddyfaro

  buddyfaro Gearhead

  Auto on Chevy Van G30 vm. 1995, 6.5 litran vapari diesel. Eli ongelma on mihin menee letkut polttoainesuodattimelta. Toiselle puolen tulee siirtopumpulta letku, mutta toiselta puolelta lähtee kaksi lähtöä imusarjan alle syöttöpumpun suuntaan. Toinen menee varmasti syöttöpumpulle, mutta entäs toinen? Mikäs sen funktio on? Ja suodatin kotelo on siis tuo alkuperäinen pyöreä johon menee suodatin panos.
   
 2. Artsi Bunker

  Artsi Bunker 2nd gear

  Sen kummemmin 6,5 vaparia tuntematta. Mielestäni sen pitäisi olla paluu suuttimilta ja pumpulta.
   
 3. Mika.T

  Mika.T Gearhead

  Olikos tuossakin pieni messinkinen ilmausventtiili jossain koneen etupäässä kiinni. Suodattimelta menee yks letku sinne.
   
 4. Swinger71

  Swinger71 Gearhead

  Tuosta siirtopumpusta kannattaa varmaan lähteä tutkimaan. Itsellä kävi vastaavanlainen tilanne vanhan Vanin kanssa. Sammui joskus ja sitten sai hangata pitkään käyntiin. Lopulta sammui lopullisesti talliin. Silloin epäilin syöttyöpumppua koska olin vaihtanut siirtopumpun paria kuukautta ennen. Lopulta kuitenkin selvisi että siirtopumppu ei nosta ainetta. En tutkinut että oliko uusi pumppu paskana mutta sen käyttökara nokka-akselilta oli mennyt poikki. Katkeamiskohta oli vino joten tuumin että olisiko kääntynyt sitten vastakkain niin että isku lyheni eikä enää nostanut ainetta. Laitoin sitten sähköpumpun linjaan niin homma korjautui. Mutta voi oihan siinä olla kyllä myös se että vetää ilmaa jostain tai sammutinsolenoidissa on vikaa...
   

Kerro tästä muillekin!